PDA

View Full Version : Mo?e jaki? serwer war z priv acc?

Larusso
21-07-2012, 14:35
Pewnie nie jeden z was pamięta czasy jak był serwer warots.pl z priv acc grało mnóstwo osób i gra była przyjemna.Teraz takich ots brakuję.

Co wy na to jakby postawić serwer pod klient 8.+ war minimalny lvl 60 max 200-300 za każdy dead jakaś nagroda addon item lub lvl scroll.7.6 jest dobrym serwerem ale ile można śmigać na jednym i tym samym.

Mortiis nie postawi tego z tego co pisal to nie ma kto nim sie zajmowac wiec pewnie w ciagu kilku lat mozecie pomazyc XD

zawsze może zatrudnić parę osób

Mortiis nie postawi tego z tego co pisal to nie ma kto nim sie zajmowac wiec pewnie w ciagu kilku lat mozecie pomazyc XD

@up
powiedz to mu nie nam ;] napisz ladnie na emaila do Mortiisa to moze ci odpisze cos a nie tu sie pytasz ;s

Pierwsze muszą być pozytywne chęci graczy żeby cokolwiek pisać do mortisa

I myślisz, że ktoś by pilnował takiego warots'a, żeby ludzie z botami nie wybijali tych uczciwych? Zdajesz sobie z tego sprawę jaki byłby płacz, że jeden botuje i nie da się go zabić? Jestem na NIE, bo to i tak serwer na kilka dni, a potem pustki. Strata czasu.

Zalegalizować boty,bot nie zawsze znaczy lepszy żle cie uleczy i padasz

Pactomi
21-07-2012, 14:39

@up
powiedz to mu nie nam ;] napisz ladnie na emaila do Mortiisa to moze ci odpisze cos a nie tu sie pytasz ;s

@up
naucz sie edytowac posty bo blejn czufa i bedzie warnowal i pierw pytaj sie Mortiisa a nie forumka ;o

Zarexoholik?
21-07-2012, 15:14
I myślisz, że ktoś by pilnował takiego warots'a, żeby ludzie z botami nie wybijali tych uczciwych? Zdajesz sobie z tego sprawę jaki byłby płacz, że jeden botuje i nie da się go zabić? Jestem na NIE, bo to i tak serwer na kilka dni, a potem pustki. Strata czasu.

Demon
21-07-2012, 22:09
postaw go na własną rękę, myślisz, że komuś się chcę pilnować bandę debili spamujących ueki, bo nie umieją wyexpić chara na 7.6? dużo było takich OTSów, MAX 50 osób przez 1 dzień - następnie pustki.

Mr Fsza
23-07-2012, 23:04
no pamiętam te czasy kiedy i to na apo grało osiem stów osób i kolejeczki

TIBIA SIĘ CAŁA SYPIE I ZE WZGLĘDU NA TO NA TIBI RL SĄ TERAZ NOWE ŚWIATYI EXP X2

TIBIA MOŻE ZOSTAĆ OŻYWIONA PRZEZ SWOJEGO KLIENTA TIBI PRZEZ SWOJE RZECZY PRZEZ SWOJE POTWORY I PRZEZ WSZYSTKO SWOJE ZROBIONE KONIEC.

Ryśku xD
23-07-2012, 23:06
Nie potrzebny taki serwer nikt nie zabijał manualnie tylko boty by zabijały i nikt by tego serwera nie pilnował jestem na Nie.

Kovalchuk
23-07-2012, 23:07
Przecież teraz apo to jest wielki WAR, masz cos straty jak padniesz? 1 sc ? taki majątek ?

Maniek512
12-08-2012, 22:28
Przecież teraz apo to jest wielki WAR, masz cos straty jak padniesz? 1 sc ? taki majątek ?
UP jestem takiego samego zdania

gralfoneq
28-08-2012, 12:24
Warots stary xbassa to najlepszy serwer tibii jaki kiedykolwiek istniał, więc bardzo chętnie bym powrócił do tego i pograł znowu :)

Świetny pomysł, ale znając apo i życie to nie ma na co liczyć :)

Sasha KOKS
28-08-2012, 12:32
Ledwo co nad APO 7.6 pracują, a ty chcesz nowy Server?
8+ był nie wypadłem, a co dopiero War... Wątpie, aby ktoś tam grał..
5-10 osób max.. Jestem na Nie.

gralfoneq
28-08-2012, 12:58
Hahaha nad apo tak pracują, że aż szkoda gadać. Poza tym teraz popularne jest 8.5+ więc nie rozumiem o co chodzi :)

Taki war to na prawdę świetna sprawa - pokazuje skill, a nie bezmyślne rzucanie ue co sekundę i jakimś uw.

Inodruid
31-08-2012, 17:15
to stawiaj serwa proste ;o ;]]

na pewno ktos sie znajdzie do pekando

Kimus The Master
31-08-2012, 17:22
Jest mi to obojętne i tak pewnie zalogował bym sie tylko raz na 5 minut zobaczył bym bande botów i zapomniał, że taki OTS w ogóle jest...

len
31-08-2012, 18:14
Najpierw niech się zajmą tym serwerem a później myślą nad kolejnym.

gralfoneq
03-09-2012, 00:36
Dla tego serwera jest tylko jeden ratunek - hard reset i przywrocenie serwera do stanu z 2009 roku:)