View Full Version : Prawo jazdy - pytanko
Yo.
Mam takie pytanie , robic prawo jazdy mozna 3 miesiace przed ukonczeniem 18 lat. Tu jest moje pytanie....zeby isc zdawac egzamin trzeba isc wyrobic dowod i wtedy na egzamin czy isc legitymacja i prawko wydadza dopiero po ukonczeniu 18 lat?
Żeby podejść do egzaminu państwowego musisz mieć ukończone 18 lat i dodatkowo posiadać dowód osobisty lub paszport.
Żeby podejść do egzaminu państwowego musisz mieć ukończone 18 lat i dodatkowo posiadać dowód osobisty lub paszport.
signed + wydanie prawka jak samo na to wskazuje musisz miec ukonczone 18 lat
Tak, jednak jak się już zapiszesz na egzamin to miesiąc czekania również Ciebie będzie czekał, tak około. :p
Tak, jednak jak się już zapiszesz na egzamin to miesiąc czekania również Ciebie będzie czekał, tak około. :p
Zależy od ośrodka egzaminacyjnego. Czasami jeśli ktoś odwoła swój egzamin to można załapać się już na następny dzień.
Zależy od ośrodka egzaminacyjnego. Czasami jeśli ktoś odwoła swój egzamin to można załapać się już na następny dzień.
Jest też możliwość poprosić instruktora żeby Ci przy wyjeżdżonych 20+ godzinach wystawił papiery, żeby zaniósł do WORDu. Wtedy czas też będzie o wiele krótszy i nie będziesz miał przerwy między naukami jazdy a egzaminem tak jak miałem ja, prawie 2 miesiące przerwy ale zdałem za pierwszym bezproblemowo:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.