Zaloguj się

View Full Version : Prezent na urodziny (z rozmachem)

GladeQ
23-07-2012, 22:12
Siema!
We wrześniu moja ziomka ma urodziny a ja już zastanawiam się jaki prezent jej sprawić. Nie chodzi tu o prezent, który mogę kupić w sklepie. Chcę aby to był prezent, w którym mógłbym wykazać się kreatywnością i oryginalnością. Jednak prezent ten musi mieć rozmach i przyciemniać pozostałe prezenty XD
Mam już kilka koncepcji, które planuję zrealizować jednak myślę, że Wy mi też możecie coś podpowiedzieć.

Z góry dzięki za wszelkie propozycje.
Jeśli komuś zależy to mogę dać reputa :|

Buśśka ;*

Tetti
23-07-2012, 22:14
Weź farbę i jej na chacie namaż kocham Cię ***** przyciemni all

Patryk1551
23-07-2012, 22:23
Kup jej wibratora z funkcją masażu, pewnie będzie zadowolona XD

_woto_
23-07-2012, 22:26
Skok ze spadochronem / na bungee

Gubi
23-07-2012, 22:41
Siema!
Nie chodzi tu o prezent, który mogę kupić w sklepie.

Od razu pomyślałem, żebyś ją przeleciał już teraz, a we wrześniu może już coś będzie widać :D

A tak na serio, to może wyjedź z nią w ten dzień, ***** nikt jej nie da prezentu prócz Ciebie :confused:

Demon
23-07-2012, 22:43
zrób jakiś odważny, a zarazem zajebiście pomysłowy tort?

a tak btw. koleżanka z koleżankami mojemu ziomeczkowi na 18 pierdolnęła takiego fajnego Gekona, który układał się na ścianie w 'Geko' [ofc. na ścianie na dzielnicy w formie graffiti] - jak dla mnie, przekozacki prezencik

Bleeak
24-07-2012, 00:21
Ochlaj się i daj jej w pysk - niezapomni tego prędko : )

Viseq
24-07-2012, 01:30
ja dostałem zajebisty prezent na 18stke od dziewczyny. tzn to byl jeden z jej prezentow dla mnie, ogolnie dostalem ich od niej z 10 xd no ale do rzeczy. kup anyrame duza, i to zalezy, czy chcialbys zrobic zdjecia i na kazdym zdjeciu trzymac kartke ze slowem by pozniej ulozyc to w calosc lub tak jak ja dostalem serce ze zdjec na ktorych moja dziewczyna ukladala rece tak, ze polaczone wszystko odpowiednio razem utworzylo serce przekurwisty prezent wisi na scianie i go propsuje. moze cos takiego cie interesuje?;p

Adachi.D
24-07-2012, 02:25
Jezu, kreatywność ? To coś takiego istnieje ? ^.- Weź jej garnek z gliny ulep xD Dobry prezent. ;)

Zarexoholik?
24-07-2012, 02:45
Moja przyjaciółka kiedyś wspomniała, że najfajniejszym prezentem na urodziny byłoby dostać zdjęcie swoim znajomych (wszystkich razem). Nie zapomniałem o tym i właśnie takie zdjęcie ode mnie otrzymała + piłkę do softballu z naszymi podpisami.

Azbestowy Człowiek
24-07-2012, 09:49
origami, z kartki papieru można ułożyć naprawde ciekawe rzeczy

Demon
24-07-2012, 15:08
ja dostałem zajebisty prezent na 18stke od dziewczyny. tzn to byl jeden z jej prezentow dla mnie, ogolnie dostalem ich od niej z 10 xd no ale do rzeczy. kup anyrame duza, i to zalezy, czy chcialbys zrobic zdjecia i na kazdym zdjeciu trzymac kartke ze slowem by pozniej ulozyc to w calosc lub tak jak ja dostalem serce ze zdjec na ktorych moja dziewczyna ukladala rece tak, ze polaczone wszystko odpowiednio razem utworzylo serce przekurwisty prezent wisi na scianie i go propsuje. moze cos takiego cie interesuje?;p
coś takiego?
http://i45.tinypic.com/2r254rt.jpg
fakt, wykurwisty prezent :P

GladeQ
24-07-2012, 15:57

No o tym też myślałem, to jest dobra opcja. To też zrobie :D

Viseq
24-07-2012, 18:30
coś takiego?
http://i45.tinypic.com/2r254rt.jpg
fakt, wykurwisty prezent :P

dokladnie cos w ten desen, ja dostalem akurat zdjecia w antyramie w ksztalcie serca, mega prezent jaram sie nim jak czarownice na stosie

No o tym też myślałem, to jest dobra opcja. To też zrobie :D

pamietaj, im wieksza antyrama tym lepiej:d

Splaxor
24-07-2012, 19:27
Jednak prezent ten musi mieć rozmach

Rakieta tenisowa będzie idealna :)

Tak na poważnie to dobre propozycje chłopaki dają tylko, że sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy to jest koleżanka i tak ma pozostać czy może teraz jest koleżanką, a planujesz, aby była dziewczyną.

Może jakiś ciekawy kwiat egzotyczny, który będzie pielęgnować?

GladeQ
24-07-2012, 19:36
Nie ma to jak pisac o swojej dziewczynie per

Nie wiem ty ja znasz i ty powinienes wiedziec co ja ucieszy... simple

Proponuję powrócić do expienia. Być może to lepiej Ci wychodzi, bo do tematu nic konkretnego wnieść nie potrafisz.

@topic
Czekam na więcej inspiracji!

sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy to jest koleżanka i tak ma pozostać czy może teraz jest koleżanką, a planujesz, aby była dziewczyną.

Dziewczyną moją nie jest. Po prostu, dobra kumpela, z którą się dosyć długo znamy, o wszystkim możemy sobie powiedzieć i wiele razem przeszliśmy.
Wiązać się nie będziemy.

Gawryszczak
12-09-2012, 15:37
Możliwości jest mnóstwo, mogę Ci podać kilka przykładów z którymi miałem do czynienia – talia kart z Waszymi wspólnymi znajomymi zamiast figur, Monopol z miastami przerobionymi na ulubione miejscówki, koszulka ze wspólnym zdjęciem (najtaniej można zrobić naprasowywankę, ale bardziej solidny jest sitodruk) i mnóstwo innych w tym stylu. A co do typowo „kupnych” prezentów, to też można je połączyć z bardziej kreatywnymi – kumpela dostała od nas na 18-stkę aparat cyfrowy Sony (http://www.mediaexpert.pl/katalog/aparaty-kompaktowe/aparat-sony-dsc-hx20v-dschx20vbcee8,16588.html), którym wcześniej zrobiliśmy dużo fajnych fotek z różnymi życzeniami i dedykacjami, etc., i zostawiliśmy na dysku, więc dostała dwa w jednym.