Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Chatbox - BAN.

Demon
24-07-2012, 00:53
Siemasz.

Siedze sobie na forumku i rozkminiam. Jak dostajemy bana na CB to :
chuj wie na ile chuj wie od kogo czasami chuj wie za co
Czy nie lepiej byłoby razem z daniem bana na CB wysyłać automatycznie/manualnie PW do zbanowanej osoby z powyższymi informacjami?

Dodaję sondę.

@Sherlock
jeśli można to wiadomo, że będzie wygodniejsze : _ )

@napisałem pw do Caav'a/Magik'a/Mc Macka, może coś z tego wyjdzie :)

.Animal.
24-07-2012, 09:31
No to jest dobre rozwiązanie, osobiście nie miałem bana wiec nie wiem jak to jest, ale słyszałem wiele głosów ze straszne problemy z tym są.

Tak

Azbestowy Człowiek
24-07-2012, 09:46
ej no chcialbym takie cos bo ostatnio musialem w odwolaniach pisac zeby sie dowiedziec do kiedy jest paniszment

<Magiczny>
24-07-2012, 10:04
Dostalem bana 2 dni temu i do teraz nie wiem za co i do kiedy :confused:

TAK!

Heaven
24-07-2012, 10:05
Automatycznie zapewne trudno będzie taki bajer zrobić.
Jeśli dla Was użytkowników będzie tak lepiej - jestem za, i mogę wysyłać manualnie takie wiadomości od następnego przyznanego bana :).

Sherlock
24-07-2012, 13:28
W dziale dla ekipy forum jest temat, który założyłem, w którym każdy z ekipy forum ma swoją tabelkę i tam każdy sobie wpisuje osobę, którą zbanował oraz liczbę dni bana. Można ten temat przenieść do tego działu żeby każdy użytkownik miał do niego wgląd, to będzie lepsza opcja niż wysyłanie do każdego pw.

Zarexoholik?
26-07-2012, 22:13
Jakby regulamin chatboxa był bardziej ścisły to nie byłoby takich problemów. Ban na chatboxie na miesiąc i samemu byśmy mogli sobie policzyć kiedy jest unban, a nie że jeden moderator da na tyle, a drugi na tyle.

Jednak zaznaczyłem 'tak' - lepsze to niż nic.

Krulowiec
26-07-2012, 22:52
Zgadzam się z Zarexoholikiem? ponieważ gdyby było ustalone za co i na ile to po prostu każdy by wiedział kiedy będzie unban ;)

Adasik
27-07-2012, 14:14
Będąc szczery to prawie wcale tam nie pisze, ale mimo wszystko fajnie mieć takie informacje w razie bana. Zagłosowałem na tak.

Magik
29-07-2012, 23:02
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=976867#post976867 (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=976867#post976867)

Temat zbiorczy, w ktory znajdziecie potrzebne informacje odnoscie bana na chat-boxie.
Ponad to, kazdy uzytkownik startuje od zera. Tak, dobrze przeczytales - zostaja usuniete wszystkie bany z chat-boxa. Od teraz kazdy ban zostanie wpisany w temacie podanym powyzej z uwzglednieniem odpowiednich informacji.