View Full Version : ako 1, 44 Shielda By Sasha =]
Sasha KOKS
25-07-2012, 11:43
Heh, udało się wbić 44 shileda. Lecimy dalej do 45! :)
Im KOKS! :)
http://i48.tinypic.com/ixtxko.jpg
Pozdrawiam,
Sasha Rookslayer.
Nie no fajnie Gz ale po co ?
Z tego co wiem to miales odejsc ale coz widac to silniejsze od Ciebie.
#t
gz go 45!
Gz KOKSIE :):) zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Mariczek
25-07-2012, 12:50
Gz gogo 100 shielding i 1k levur !
Sasha KOKS
25-07-2012, 12:53
No co, chcecie coś?
Napiszcie do Mariczka! On wszystko wam powie/zrobi za CC! XD
Najs eq noobie. Gz.
znaki ***** znaki
Gratuluje z calego serca. xd
Zgadzam się :)
Zarex kradnie pieniądze z WOŚPA XD
Jebłem XD
Niech będzie to GZ ;)
Mariczek.
11-08-2012, 19:12
Nie gratuluje psia kup*
Jesteś zero konfident i sprzedawczyk :)
Sasha KOKS
12-08-2012, 13:58
Nie gratuluje psia kup*
Zazdrość pixelowych awansów, hmmm. Z tobą na prawdę jest coś nie tak, idz do psychologa, bo z głową masz coś. Lecisz na te pixele, jakby curva znaczyły one dla Ciebie wszystko. Tylko pixele Ci w głowie chodzą... Jesz kanapki z wegetąą i myślisz, że fajny z Ciebie pionek :O? - Stary, mylisz się. I tak nie kozacz w wirtualnym świecie przed monitorem, bo gdybyśmy się spotkali to na pewno byś ani złego słowa nie powiedział, bo wiesz co by się stało z tobą - srry, byśmy się nie spotkali, bo byś nie przyjechał, bo byś już miał mokre gacie, tak jak to było z Crusaderem :). Spinaj się dalej przed monitorem, a daleko zajedziesz kartoflu.
Ps. Masz obsesję na moim punkcie i zgapiasz co chwile teksty moje - oj biedny chłopcze, marna przyszłość przed tobą.
Dzięki Wszystkim za Gratlki, lecimy do 45 Shielda, jeszcze 70%!!
Sasha ale ty jesteś zjeb - xD. Krótka charakterystyka twojego truchła jest jak najbardziej odpowiednio skonstruowana. Każdy z nas wie, że zalezy tobie na tym gównie tak samo jak na długim życiu xD. Powiedz biedaku: co zrobisz gdy apo zostanie wyłączone?
Współczuje twoim rodzicom, bo niby czym oni mogą się pochwalić w ludziach- synem, debilem którym który zycie i psyche zjebał grając po 12 h w gry dla debili.
Gratuluje, cisnij dalej.
Sasha KOKS
12-08-2012, 19:31
Sasha ale ty jesteś zjeb - xD. Krótka charakterystyka twojego truchła jest jak najbardziej odpowiednio skonstruowana. Każdy z nas wie, że zalezy tobie na tym gównie tak samo jak na długim życiu xD. Powiedz biedaku: co zrobisz gdy apo zostanie wyłączone?
Współczuje twoim rodzicom, bo niby czym oni mogą się pochwalić w ludziach- synem, debilem którym który zycie i psyche zjebał grając po 12 h w gry dla debili.
Gratuluje, cisnij dalej.
Mi zależy?
To dlaczego sprzedałem swój domek, sca + 600sc na rook + 5kk main + full eq rook :)?
Ogarnij, tylko spinać umiecie plebany xDDDDDDDDDDDD
Woder Bone™
12-08-2012, 23:01
Nie gratuluje psia kup*
Kto tu jest konfident to ja już nie powiem bo ty sama najlepiej powinnaś wiedzieć haha co za gimb...
@ A co do tego Shielda to gratulacje, ps. J**** Mariczka ;)
Mariczek.
13-08-2012, 11:50
Kto tu jest konfident to ja już nie powiem bo ty sama najlepiej powinnaś wiedzieć haha co za gimb...
@ A co do tego Shielda to gratulacje, ps. J**** Mariczka ;)
Gimb? popatrz w lustro bo twój ryj jest naprawdę poniżej gimbazy :|
I nie liż dupy Sashy i tak ci nic nie da.
A czy wujek Arts ma powiedziec, żeby zamknęli ten temat :)?
Sasha KOKS
13-08-2012, 15:54
Dlaczego mają zamknąć temat? Ja lubie się smiać z Mariczka aka Wegety, który w bicku ma 8. On fajne bajki pisze - ładna beka również jest. Czekam na więcej spin w wykonaniu gimbusów z APO XD!
Wasz kochany Sasza :* <33333
ludzie czytający Twoje posty [w tym ja] zmieniają [w tym ja] pogląd na pojęcie gimbus, really
@gratuluję, posiedź w trainie kolejne 2 miechy nie grając na APO, na które masz wyjebane i wbij jako 1st 45 shielding, good luck!
Sasha KOKS
13-08-2012, 20:55
ludzie czytający Twoje posty [w tym ja] zmieniają [w tym ja] pogląd na pojęcie gimbus, really
@gratuluję, posiedź w trainie kolejne 2 miechy nie grając na APO, na które masz wyjebane i wbij jako 1st 45 shielding, good luck!
Dziękuje MISZCZU MUJ Najwiekrzy.
Twoja prorzba zostanie spełniona już niebafem.
Borat Sagdiyev
14-08-2012, 15:53
Jakim trzeba być hipokrytom, żeby gadać na innych ludzi, że zależy im na tej grze, siedząc samemu tyle czasu w trainerach i skillując tylko po to, żeby pochwalić się na forum. Wbijanie 1000 lvla na tym rooku wydawało się bezsensowne, ale przy twoich osiągnięciach to pikuś.
Nie mam nic do tego, że ktoś lubi grać w taki czy inny sposób, ale chwalenie się tym w taki sposób to podchodzi pod chorobę psychiczną ;)
Gratuluje kolejnego bezsensownego awansu.
Sasha KOKS
14-08-2012, 16:04
Jakim trzeba być hipokrytom, żeby gadać na innych ludzi, że zależy im na tej grze, siedząc samemu tyle czasu w trainerach i skillując tylko po to, żeby pochwalić się na forum. Wbijanie 1000 lvla na tym rooku wydawało się bezsensowne, ale przy twoich osiągnięciach to pikuś.
Nie mam nic do tego, że ktoś lubi grać w taki czy inny sposób, ale chwalenie się tym w taki sposób to podchodzi pod chorobę psychiczną ;)
Gratuluje kolejnego bezsensownego awansu.
Ja się chwalę? Raczej nie, więc nie pierdol mi tutaj głupo gimbazo, ok?
Po co wgl piszesz w tym temacie - znamy się? Kolegów szukasz, jeżeli tak to tutaj ich nie znajdziesz :l...
Borat Sagdiyev
14-08-2012, 16:21
Pisze w tym temacie, żeby skomentować twoje wybitne osiągnięcia, czy nawet to trzeba Ci wytłuaczyć? Mogłeś otagować temat [tylko dla kolegów].
No a to, że się chwalisz jest tak oczywiste, jak nędzny jest poziom twoich komentarzy. Daj sobie spokój z tą gimbazą, bo dla Ciebie każdy krytykujący (teraz zwany hejterem) jest gimbusem, a sam pewnie nie tak dawno opalałeś jednego zaplutego peta z kolegami w gimnazjalnym kiblu lamusie :)
Proszę o zamknięcie tego tematu z powodu flamewara.
PS : Gdybym ja był modem to połowa tych tematów już dawno by poleciała do kosza ;o
Proszę o zamknięcie tego tematu z powodu flamewara.
PS : Gdybym ja był modem to połowa tych tematów już dawno by poleciała do kosza ;o
Gdybys ale nie jestes i hałwa bogu.
↔
Nie gratulacje z calego serca xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.