View Full Version : Powie?ci krymlnalne
Siemano, jest tu ktoś oczytany w kryminałach? Wczoraj skończyłem czytać "Odwet" od Jilliane Hoffman i wkręciłem się w te klimaty. Macie coś godnego polecenia ?
don wasyl
26-07-2012, 18:24
szerlok holms jest dobro powieścioł
Poszukaj książek Alex Kavy . Bardzo dobra autorka w jej książkach jest dużo ciekawych wątków :)
Władca Wschodu™
27-07-2012, 22:41
Anioły i demony (ang. Angels & Demons) – druga powieść Dana Browna wydana w 2000 roku. Jest to pierwsza z trzech książek, w której pojawił się główny bohater Robert Langdon.
Bardziej sensacyjno-kryminalny ;)
Anioły i demony (ang. Angels & Demons) – druga powieść Dana Browna wydana w 2000 roku. Jest to pierwsza z trzech książek, w której pojawił się główny bohater Robert Langdon.
Bardziej sensacyjno-kryminalny ;)
Tą powieść musze koniecznie sprawdzić, znajoma mi ją już polecała ;)
@by Heaven
Edytuj posty!
Again q.q
29-07-2012, 23:48
Klinika Śmierci - Harlan Coben
"Lata osiemdziesiąte w Stanach Zjednoczonych. W środowiskach gejów i narkomanów szerzy się epidemia AIDS. Rozchodzą się pogłoski, że w jednej z nowojorskich klinik dwaj lekarze, Harvey Riker i Bruce Grey, opracowali lek przeciwko tej chorobie. Nagle zaczyna się seria tajemniczych morderstw. Ofiarami stają się homoseksualiści leczeni w klinice. Czy zostali zabici dlatego, że byli gejami, czy dlatego, że byli pacjentami leczonymi na AIDS? Zaraz potem ginie Bruce Grey – na pierwszy rzut oka jego śmierć wygląda na samobójstwo. Harvey Riker, drugi szef kliniki, twierdzi, że jego przeciwnicy – lekarze, którzy walczą o budżety dla swoich szpitali, i konserwatywne kręgi polityczne z Waszyngtonu – próbują zniweczyć wynalezienie leku przeciw strasznej chorobie"
:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.