Zaloguj się

View Full Version : 2 miejsca w slocie na ringi za pacc rune na tydzien

Mistic Mar
28-07-2012, 20:15
Pomysł:

Jakiś item najlepiej w 3 kolorach lub 3 formach.

Wkładamy go w slota na ringi i możemy nosić 2 różne lub takie same ringi jakie tylko chcemy ...

:)

SKĄD GDZIE I JAK XD

NPC KOLEKCJONER:
(Obok niego różne runy między innymi pacc)

Hi : Witaj podróżniku posiadasz moze pacc runy? : tak : Wezme wszystkie jakie posiadasz a za nie dam Ci "TU NAZWA" (NP. kółko) na pierścienie dzięki niemu będziesz mógł nosić 2 na raz :) (kółko = 1 pacc runa)

Kupujemy pacc runę wymieniamy na "kółko" i działa nam ono przez tydzień po tym czasie pęka i zostaje odpad jakiś kawałek metalu czy coś xd

Wśród spr niema zbyt wiele więc może ten item mieć np wygląd diamentu iron ora lub czegos innego najlepiej jak by był w kilku formach ...

1 forma niemamy nic w slot ringu poza "nim"
2 mamy 1 ring
3 mamy 2 ringi
4 popsuty ;p

@edit kod cpp na forum ots... można znaleźć już gotowy - więc nie problem wprowadzić a Administracja zarobiła by na runkach ;;p

@Demonku mamy 10 palców taK? więc czemu tylko 1 ring xd ok pomyślmy nie o 10 ale chociaż o tych 2 ;p

Slot na ringi dzialal by jak bp z 2 miejscami ;p i tyle poprostu 2 ringi mozna by Wlozyc do tego bp i dzialaly by na raz : np ringa na 1 m lvl + i skila atak a nie jak do tej pory tylko 1 z nich - Pozatym ceny pacc run poszły by w góre są to wyjątkowe itemy a cena np na rook jest śmiesznie mała = 7sc gdzie powinna być koło 20 xD hmm ludzie kupywali by pacc runy dla pacc i dla mozliwości...

Demon
28-07-2012, 20:23
ale nie rozumiem, po co komu 2 ringi na APO 7.6? :D opisz to dokładniej, bo ja się zagubiłem :D

Sasha KOKS
28-07-2012, 21:29
I tak ci tego nie wprowadzą, bo oni nie mają czasu...
Oni wprowadzą tylko to, co oni chcą, a nie propozycję graczy.
Chociaż za bardzo nie rozumiem, lecz pomysł mi się podoba.
Niestety znając naszą Administrację - nie wejdzie to życię.

.Animal.
28-07-2012, 21:40
Tak jak napisał Sasha administracja i tak nic już pewnie nie wprowadzi :) a pomysł gówniany

Mooncry
28-07-2012, 21:45
2 ringi? Aha, to może broń w obu rękach dla większego dmg?

Nie.

Mistic Mar
28-07-2012, 22:15
2 ringi? Aha, to może broń w obu rękach dla większego dmg?

Nie.

O czym ty czlowieku mowisz masz 10 palcow a 1 ring nosisz? xd

proste a kasy na grze by zarobili ;p

.-Oskariusz
28-07-2012, 22:24
Pomysł fajny, ale czy pacc runa to troche nie za dużo za cene tygodnia expa? w końcu to ponad miesiąc konta promocyjnego więc dałbym połowe czasu działania pacc runy na działanie tego czegoś co opisałeś w propozycji.

Aha i nie licz na administracje już tu. Ten dziwny upadate który jeest najmniej kreatywny ze wszystkich to już ostatnia rzecz na tym servie którą wprowadzili : )

TuRoczeK
28-07-2012, 23:45
Może dodamy jeszcze 6 miejsc na hełmy? HOTA,Kaptur,M turban,Shaman Mask,Winged Helmet,Magic Sapphire Helmet idealnie...

#t
Nein.

Adachi.D
29-07-2012, 04:53
Yyyy 2 ringi ? xD A nie lepiej 5 amuletów ? To, że Ty masz na każdym palcu po 2 pierscionki, nie oznacza, że fajnie wygląda. Jestem na nie.

GnójNaWidłach
29-07-2012, 10:02
Jeszcze dodatkowe sloty na pancerz i będę iron manem w tibii.
Po co to?
Po co Ci 2 ringi? Jeszcze na APO...
Rozumiem rl tibia, ale ots? :(
Zupełnie zbędne, a administracja nawet tego nie przeczyta.
Jestem na nie.

Czarodziej Xardax
29-07-2012, 12:24
O czym ty czlowieku mowisz masz 10 palcow a 1 ring nosisz? xd

proste a kasy na grze by zarobili ;p

tak samo masz 2 rece >.<
to mozna 2x uw nosci .

Krulowiec
29-07-2012, 12:35
Niepotrzebne, jakieś idiotyczne propozycje dajecie.

Leonidaas
29-07-2012, 12:50
No jak dla mnie to by się przydało takie coś:) Zaznaczyłem Tak!

Adasik
29-07-2012, 13:23
I jak sobie wyobrażasz PVP jeśli nosiłbym Gold Ringa i do tego mógłbym korzystać z Energy Ringa? Wiesz jakie jest combo profesji magicznej z Gold Ringiem? Edziem na full eq z UE UW w ludzi biłem do 36k... 34k hp ma 2600ms/ed więc jego szanse na przeżycie są nikłe. Sam więc odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz takiego systemu.
Jestem na nie.

Okey
29-07-2012, 22:43
I jak sobie wyobrażasz PVP jeśli nosiłbym Gold Ringa i do tego mógłbym korzystać z Energy Ringa? Wiesz jakie jest combo profesji magicznej z Gold Ringiem? Edziem na full eq z UE UW w ludzi biłem do 36k... 34k hp ma 2600ms/ed więc jego szanse na przeżycie są nikłe. Sam więc odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz takiego systemu.
Jestem na nie.

plz, 2x g ring ; O

Zarexoholik?
30-07-2012, 16:06
Dajmy na to, że Edzio first będzie nosić 2x gold ringa i będzie bić w ludzi po 30k albo będzie nosić 2x might ringa i będziemy w niego bić po 5k. Kkthxbb.

Chcesz jeszcze bardziej osłabić balans?

Siwens
01-08-2012, 12:30
Chcesz jeszcze bardziej osłabić balans?
Naucz się student pisać z sensem!
Pomysł dobry, gz.

Mr Fsza
03-08-2012, 20:26
według mnie beznadziejna propozycja każdy by nosił life ringi bo by mu szybko hp rosło i już nikt by nie kupował potów zresztą jeszcze ta opcja co wyżej .