View Full Version : Update na Rook.
Sasha KOKS
28-07-2012, 22:43
Witam!
Kiedy będzie wprowadzony Update, gdzie będzie coś na Rooku?
Jak narazie wprowadziliście Update, w którym daliście jakieś nowości na Main.
Rook - już całkiem wyjebka :)?
Wprowadzacie Upa po ponad pół roku czasu, to powinniscie ogarnąć Rook i Main, a nie tylko Main. Bo na Main gra więcej osób, dlatego został wyróżniony?
Nie rozumiem tego.
21:13 Wszystkich: 49 - Update pomógł, naprawdę.
Nie zauważyliscie, że nikt już nie gra na Rook? Coraz mniej osób gra?
Nie piszcie, że przez wakację, pogodę itp. Bo sami siebie okłamujecie. :)
Czekam na odp od Administracjii.
a chuj kogoś rook obchodzi, to wyspa dla początkujących, waszym wyborem było tam pozostać, btw. nigdzie w regulaminie nie ma, że przy każdym update musi być dodawane coś na rook. teraz napisz, że administracja ma wyjebane w rookgard, ale przecież oni Ci nie karzą grać :(
.-Oskariusz
28-07-2012, 22:49
Sellaj chara póki jest jeszcze coś wart i uciekaj z tego upadłego serva, którego przy życiu trzyma chyba jeszcze to smieszne forum a nie oczekujesz niemożliwego xd..
TuRoczeK
28-07-2012, 23:56
Sasha dobrze mówi, rook został zapomniany, jakby wcale nie istniał.
Nie martw się sasha, update na rooku zostanie zrobiony niebawem w 2014r, jak polskie drogi.
Adachi.D
29-07-2012, 04:42
Kurna, a czego Ty się spodziewałeś ? Przecież mieli nie cały rok... To za mało czasu, by wprowadzić coś na main i rook... A tak serio, administracja po raz kolejny dała plame... :( Spodziewaj sie update na rooku za jakieś 10-15 miesięcy xD
Czarodziej Xardax
29-07-2012, 09:27
nie nie bd update.
"prosze przestac plakac"
zagraj na rl tibi jak nie potrafisz zyc bez niej, a najlepiej wgl nie graj .
GnójNaWidłach
29-07-2012, 09:58
Przez twoje codzienne płakanie nic nie wprowadzili.
Podbijam.
@topic
Przez Twój codzienny płacz administracja miała wyjebane, dlatego nic nie dodali na rookgardzie :D
PS, nie zapominaj, że event na itemki Vojski z usuniętej postaci był tylko na rookgardzie. Na main jakoś go nie zrobili, a mieli robić ...
Ryśku xD
29-07-2012, 10:50
No w sumie masz trochę racji update był na Mainie ale o Rooku zapomnieli.
Mam nadzieje że jeszcze przy pomnie im się o wyspie początkujących i coś jeszcze dodadzą.
Sasha KOKS
29-07-2012, 11:27
Ludzie z Maina - Pytał się ktoś Was o zdanie? Nie, więc proszę się nie wypowiadać, jak macie gówn* do powiedzenia. Proszę, by wypowiadali się gracze z Wyspy Początkującej. Tyle w tym temacie.
Mariczek
29-07-2012, 11:42
Przeczytałem poprzednie wasze wypowiedzi i czasem się zastanawiam czy te twarze na fotkach w rl Foto to faktycznie to wy ... nie mówię tu o wszystkich bo wszyscy zdjęć na forum nie zamieścili??... Chyba nie muszę pisać że niektóre wypowiedzi poniżej są poniżej jakiejkolwiek krytyki^^
Jeżeli chodzi o ten "UPDATE" gdzie naprawdę on miał być "NAJWIĘKSZY DOTYCHCZAS" to raczej 90% się ze mną zgodzi że oni gówno wprowadzili i jak oni mają w taki sposób do tego podchodzić to niech zamkną OTS.
Co do Rookgardu to rzecz oczywistą jest że gówno zrobili choć były testy i miało być wprowadzone dość tyle żeby gracze początkujący też byli zadowoleni z gry tak więc pytanie do administracji jest jedno?? Kiedy dodacie nowe rzeczy na rooku?
Czekamy na Odpowiedz Tygrysa ewentualnie tą która coś na tym rooku faktycznie chce zrobić lub jest w trakcie pracy.
#up
Ten (jak to nazwałeś) największy, dotychczasowy update jest tylko marną podróbą misji do UW, lekko przerobionymi. Chyba że po tych siedemdziesięciu misjach jest coś 'super elo, 333 0'
Ludzie z Maina - Pytał się ktoś Was o zdanie? Nie, więc proszę się nie wypowiadać, jak macie gówn* do powiedzenia. Proszę, by wypowiadali się gracze z Wyspy Początkującej. Tyle w tym temacie.
Ale Ty swoje gówno warte zdania potrafiłeś napier* w tematach przeznaczonych dla graczy z maina. Każdy ma prawo się wypowiadać, nawet jak gra na wyspie dla 'doświadczonych' (może kiedyś będzie grał na rooku?).
Lepiej nacurviaj skille w trainerze bo masz za słabe.
#t
Mówi się trudno. Up który został wprowadzony przeznaczony jest dla bardziej doświadczonych graczy, pionek taki jak Ty który kisi się na wyspie dla początkujących musi obejść się smakiem.
#down Mariczek
Grałem na rooku (dalej mam tam postać 340 poziom). Wszędzie szukam spiny? Cool story, nygga. Wiesz co to IQ?XD Jak jedna wypowiedź może świadczyć o tym, kto jaki iloraz inteligencji posiada? Beka. Idź pucuj Koksowi.
Wszędzie widzę człowieku szukasz spiny Sasha ma tu akurat racje ?
To ma racje, czy jej nie ma? Btw. Spacje dajemy po znaku interpunkcyjnym (?) a nie przed i po.
#down Sasha
Jedyne co robię przed monitorem to poker face. Odszedłem, nie gram na APO. Jedynie siedzę na forum i czytam posty takich komików jak Ty, czy Twój przyjacumpel Mariczek. Co mnie interesuje main? Jakby wprowadzili up' tylko na rooku to byłoby to samo.
#down Mariczek ponownie
Dzieciaku? Proszę Cię.. Jesteś zaledwie rok starszy (o ile Twój wiek nie został wyssany z kosmosu) ode mnie, serio duża różnica. A u specjalisty byłem, kazał mi przekazać Twojej zacnej osobie że masz zarezerwowane miejsce na najbliższą środę + dodatkowa sesja gratis ode mnie, bo ja takowej nie potrzebuję.
Mariczek
29-07-2012, 11:47
Ale Ty swoje gówno warte zdania potrafiłeś napier* w tematach przeznaczonych dla graczy z maina. Każdy ma prawo się wypowiadać, nawet jak gra na wyspie dla 'doświadczonych' (może kiedyś będzie grał na rooku?).
Lepiej nacurviaj skille w trainerze bo masz słabe.
#t
Mówi się trudno. Up który został wprowadzony przeznaczony jest dla bardziej doświadczonych graczy, pionek taki jak Ty który kisi się na wyspie dla początkujących musi obejść się smakiem.
Wszędzie widzę człowieku szukasz spiny Sasha ma tu akurat racje ? grałeś kiedyś na roku ? no za pewne tak bo musiałeś z niego wyjść nie grasz na rooku to nie pisz bo to co piszesz świadczy o twoim IQ.
P.S
Jakbym nie wychodził z domu i siedział ciągle przy kompie też bym SPINY SZUKAŁ :D świat wirtualny rządzi :D HASUDASHDUASHA
#down Mariczek
Grałem na rooku (dalej mam tam postać 340 poziom). Wszędzie szukam spiny? Cool story, nygga. Wiesz co to IQ?XD Jak jedna wypowiedź może świadczyć o tym, kto jaki iloraz inteligencji posiada? Beka. Idź pucuj Koksowi.
@KAZEK
Nie udawaj mądrego bo nim nie jesteś naprawdę. Nic sobą nie reprezentujesz wyjdź na dwór do znajomych a nie dzieciaku będziesz mnie tu pouczał jak co się pisze. Twoje online na forum mnie przeraża - polecam iść do jakiegoś specjalisty.
#down Mariczek ponownie
Dzieciaku? Proszę Cię.. Jesteś zaledwie rok starszy (o ile Twój wiek nie został wyssany z kosmosu) ode mnie, serio duża różnica. A u specjalisty byłem, kazał mi przekazać Twojej zacnej osobie że masz zarezerwowane miejsce na najbliższą środę + dodatkowa sesja gratis ode mnie, bo ja takowej nie potrzebuję.
Tak moja data jest specjalnie zmyślona żebyś myślał że jestem starszy od Ciebie. Co do specjalisty to ja nie potrzebuję bo takowe badania robiłem do pracy:) ale dzięki że się wysiliłeś i dostałeś taki gratis wykorzystaj go warto ; ))
A CO DO SASHY TO SIĘ Z NIEGO NIE NABIJAJ/SPINAJ BO TAK UGOTOWAĆ JAK ON TO NIE POTRAFISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sasha KOKS
29-07-2012, 11:48
Lepiej nacurviaj skille w trainerze bo masz słabe.
#t
Wez człowieku tutaj się nie spinaj, bo tylko byś sie spinał przed monitorem.
Miałeś odejść już dawno, a nadal kisisz ogóra tutaj... Brak słów na Ciebie.
Ciekawe, gdyby wprowadzili Upa tylko na Rooku - to co by Main powiedział?
By już było milion tematów, gdzie Up na Main... Itp.
Ale napiszę Ci, że tym co napisał tylko mnie rozbawiłeś:)
Sasha KOKS
30-07-2012, 09:40
@
Czekam dalej na informację, kogoś z Administracjii.
Ferrum, albo niech ktoś inny się wypowie, bo (Mortiis, Santano, Tygrys) wchodzą raz na 2 miesiące.
@Down.
Nie rozumiesz, że misje na Rook + nowe potwory są już? Sam je testowałem z Tygrysem.
Tylko to jest kwestia czasu, więc moge pytanie brzmi, kiedy to wejdzie w życię...
Nie wiesz - nie pisz, ok?
Mario Trollotelli
30-07-2012, 10:05
Miałeś odejść już dawno, a nadal kisisz ogóra tutaj... Brak słów na Ciebie.
Nie ma to jak hipokryzja.
#t
Zrozumcie, że już żadnego uptade tutaj nie będzie, bo zanim by go zrobili, to ta resztka graczy już dawno przestanie grać.
Ferrum, albo niech ktoś inny się wypowie, bo (Mortiis, Santano, Tygrys) wchodzą raz na 2 miesiące.
Ciekawe skąd masz taką informację, nie masz uprawnień do zobaczenia kiedy Mortiis/Santano był na forum, ponieważ mają ukryte statusy. Moderator już to widzi, a Ty moderatorem nie jesteś. Jeżeli masz takie informacje od kogoś innego - zapewniam, jesteś w błędzie.
@Down.
Nie rozumiesz, że misje na Rook + nowe potwory są już? Sam je testowałem z Tygrysem.
Tylko to jest kwestia czasu, więc moge pytanie brzmi, kiedy to wejdzie w życię...
Nie wiesz - nie pisz, ok?
Jak już, to kiedy wejdzie w życie - taka mała literówka :)
A co, gdyby już Rookgard nie był aktualizowany? Na rooku jest już dużo a może nawet i za dużo rzeczy. Myślę, że więcej już nie potrzeba, bo zrobi się coś w stylu Maina tylko bez czarów.
Leonidaas
30-07-2012, 11:04
Heaven mi się też wydaje, że Mortiis nie wchodzi na forum bo nie odpisuje mi już od dość dłuższego czasu...
Mariczek
30-07-2012, 11:06
A co, gdyby już Rookgard nie był aktualizowany? Na rooku jest już dużo a może nawet i za dużo rzeczy. Myślę, że więcej już nie potrzeba, bo zrobi się coś w stylu Maina tylko bez czarów.
No to powiedz mi po co wgl były update na Rookgardzie bo teraz powiem ci że mnie rozwaliłeś jak rookgard miał być nie aktualizowany już to po co zrobili lepsze potwory ? no raczej żeby bić większy lvl a z tym się wiąże że z czasem będą questy , misje , ewentualnie potwory ale już bym nie chciał potworów ale fajnie rozbudowany quest ;) ewentualnie miasto dla H-Lvli :O
ja tam nie wiem jak wy ale ja to bym sobie wpierdzielil mielonego z buraczkami i kartofelkami <33 a potem pobzykal jakiegos misia, ewentulanie jakas fajna dupencje szakirye lub dode elektrode lub britnej spirytus
Jeszcze Cię nie poznałem a już Cię LUBIE :D
Sasha KOKS
30-07-2012, 12:03
Ciekawe skąd masz taką informację, nie masz uprawnień do zobaczenia kiedy Mortiis/Santano był na forum, ponieważ mają ukryte statusy. Moderator już to widzi, a Ty moderatorem nie jesteś. Jeżeli masz takie informacje od kogoś innego - zapewniam, jesteś w błędzie.
Gdyby ktoś był z Administracjii częściej niż 1 raz na miesiąc to by chociaż coś napisali, odnośnie Maratonów i innych rzeczy związanych z grą, a widać, że nic nie piszą, to co mamy wszyscy myśleć? Olewka 100%.
Heaven, gdybyś grał na Rooku, to na pewno byś takiego czegoś nie pisał.
Nie rozumiesz, że muszą być co chwile Aktualizacje, by było coś dla urozmaicenia? Na każdej Tibii są jakieś aktualizację, bo gdyby nie było, to ludzie by nie grali... Człowieku, myślisz, że ludzie by od 5 lat ciągle na tym samym siedzieli, expili nic nie robili? Widzę, że napisałeś tylko, żeby się przyczepić do mnie, czy do kogoś. Każdy potrzebuje aktualizacji, bo jedno i to samo to jest monotonne. Potrzeba nowości, czegoś, na którym by się siedziało, coś robiło... Ehh, bardziej ci tłumaczyć nie będę.
Jak tak ***** potrzebujesz tej aktualizacji to ]uzbrój się w cierpliwość i czekaj, a nie spamujesz tematami! Jak ktoś założył temat "kiedy update" to odpisywałeś "już niedługo, już niedługo, już wszystko jest zrobione", a teraz napierdalasz postami z prośbą o update na rooku. Twoje tematy nic nie pomogą! Z drugiej strony piszesz:
I tak ci tego nie wprowadzą, bo oni nie mają czasu...
Oni wprowadzą tylko to, co oni chcą, a nie propozycję graczy.
Jeśli wprowadzą tylko to co oni chcą to twoje tematy tym bardziej już nie mają sensu więc ich nie zakładaj, bo tylko się pogrążasz.
Nie piszcie, że przez wakację, pogodę itp. Bo sami siebie okłamujecie. :)
Wiesz może ty masz wakacje po to żeby spędzić ten czas przed twoim jedynym światem, ale nie każdy ma rozum 10 latka, jak ty...
Są ludzie a nawet większość ludzi(chyba), którzy chcą wyjść ze znajomymi(ty ich nie masz :mad:), pośmiać na ogniskach, na basenach,wodach itp..
Ale ty tego nigdy nie zrozumiesz.
Kiedy będzie ten zajebisty przelew z 4x zerami na konto twojej mamy? :cool:
Chyba miałeś już nie grać :confused:
@Topic
Wyjeb** to apo całe i nie będzie płaczu ;)
Nie chce mi się czytać tego co tam piszcie, ale SASHA MA RACJE !! Miał być najwiekszy Update, a nie wiem czy nie był najmniejszy. Dodali 70 misji na mainie i tyle? Mogli też zrobić te 20 dodatkowych dla rooka.
Beka. Piszą wszyscy, że apo upada a tym "Up'em" administracja tylko to potwierdziła.
Daburian
30-07-2012, 13:24
ja tam nie wiem jak wy ale ja to bym sobie wpierdzielil mielonego z buraczkami i kartofelkami <33 a potem pobzykal jakiegos misia, ewentulanie jakas fajna dupencje szakirye lub dode elektrode lub britnej spirytus
Sir Krystian
30-07-2012, 16:02
To był największy update wszech czasów na rooku.
Nie no kurde mogli by coś dodać nawet z 2 potworki na odczepnego ;d
Zarexoholik?
30-07-2012, 16:08
A co mają jeszcze wprowadzić na rooku skoro to tylko wyspa dla początkujących? Koleś ma tam 1k lvl i może expić na każdym mobie. Chcecie, żeby wam tam porobili respy mobów z maina, czy co? Może najwyższa pora pomyśleć nad grą na mainie. Wbiłeś ponad 15 poziom, więc nie jesteś już początkującym, co?
Mariczek
30-07-2012, 16:57
A co mają jeszcze wprowadzić na rooku skoro to tylko wyspa dla początkujących? Koleś ma tam 1k lvl i może expić na każdym mobie. Chcecie, żeby wam tam porobili respy mobów z maina, czy co? Może najwyższa pora pomyśleć nad grą na mainie. Wbiłeś ponad 15 poziom, więc nie jesteś już początkującym, co?
ZAREX proszę Cię nie pisz bzdur bo mi się rzygać chce na mainie update ma być co jakiś czas a rook ma być w takiej postaci pozostawiony jak jest? Zamieniłeś się z koniem na mózg czy jaki chu* Jakby miał roztać rook taki jaki jest to powinniśmy się cofnąć do 2006 roku niestety się nie da tego zrobić są już duże lvle oni też chcą grać a z taką monotonią dla nich jaka jest teraz nie dziwię się że chcą upa sam jestem rookslayerem i chce coś dla nowego dla mnie żeby mi się na tym rooku nie nudziło
P.S nie zmuszaj ludzi do grania na mainie :D
Sasha KOKS
30-07-2012, 19:15
A co mają jeszcze wprowadzić na rooku skoro to tylko wyspa dla początkujących?
Coś, co by urozmaiciło grę, coś nowego. Nie rozumiesz, że od dłuższego czasu nic nie dodali na Rooku, każdy z tego Rooka odchodzi, bo nic się nie dzieje?
@
Nadal czekam, aż ktoś z Ekipy odpisze.
GnójNaWidłach
30-07-2012, 19:53
Coś, co by urozmaiciło grę, coś nowego. Nie rozumiesz, że od dłuższego czasu nic nie dodali na Rooku, każdy z tego Rooka odchodzi, bo nic się nie dzieje?
Np. Uw, Sapphire Set, Magic Mace, Golden Helmet oraz respawny Ots Kingów, Dracul, Meshów itd...
@
Nadal czekam, aż ktoś z Ekipy odpisze.
O tym zapomnij. :)
@Topic
Jest to wyspa dla początkującch, co za dużo, to nie zdrowo.
Skoro testowali jakieś nowe potworki, to możecie się spodziewać, że w kolejnm update one się pojawią, skoro w tym się nie pojawił (o ile się nie pojawiły, nikt nic nie szukał:()
LOL TO PODKARPACKI OTS server nadal istnieje ? JAPTYOLE myślałem, że jakieś 2 lata temu wszystkie uprawnienia kupił ots MAUZRSKI i wszystkie swoje itemki z mazurka dał tutaj na APO ale jak widać to chyba mam złe info ;)
http://www.youtube.com/watch?v=W-TsuG0N_Qs
sahsa idź napierdalać ZOMI xddd
Bardzo cieszą mnie posty ludzi, którzy grają na mainie, to ważne że piszecie w takich tematach, wasza wiedza na temat rookgardu jest wielce istotna dla ludzi grających tam na co dzień.
Co do upa. Nie chce już widzieć na rookgardzie lepszych itemów niż są teraz; bardziej oczekuje jakiegoś rodzaju quest, lub szereg misji, które z upływem czasu dawały by dostęp do nowych expowisk lub nowych potworów. Ewentualnie można dodać nowego bossa ale takiego z pierdolnięciem, na 5-10 osobowe ekipy.
Gra ba mainie się bardzo nudzi bo tylko mana mana i jeszcze raz a na rooku można kliknąć w potworka i siedzieć na wielu str film oglądać na ipla ;) pisać na gadu i chuj ;d bo bijesz 30sek jednego potworka i jest dobrze ;) a na zmalizu złote hp wraasz na tibie ih,ih i dali gra a main się nudzi bez misji po 2 tyg ...
niech robią maina bo rookard się nie znudzi : )
Mnie już mogą od kopa zatrudnić zaraz bym walił BANy za nic jak to inni gmowie z innych serverów którzy też tutaj mają gmów i nic nie robią a banują nawet za danie exita za stanie i nie odpisanie ale Mortiis tępy to i tak uwierzy gm a nie graczowi bo powie, że płaczę ;d no ale chuj on tępy i ten server upadanie ;P
bo gmowie banują za nic za niewinność jak się pisze prawdę to posty są usuwane !
grało 800 osób kolejki i co curvba ? 0 banów na dzień może po 1 za reklamy
a dziś 50 osób a banów 20 na dzień ?
kiedyś też 200 osób banó 100 na dzień MAGIK DOWALIŁ aż do
1 Magik 16357 18.79% 743 dni 22
ale jak ten server upadnie to z ich winy bo oni banują za nic po prostu ...
wklepują tyle banów ile się da bo sami gmowie chcą rozjebać ten server
pewnie nikt nigdy nie dostał tutaj gma oprócz znajomych kumpli RL Mortiisa i pewnie oni zazdrośni o dziewczynę albo o Kasę rozpierdolą mu wszystko ;))
;dd
ŚREDNIA ILOŚĆ BANÓW NA DZIEŃ WYNOSI COŚ KOŁO 100 W PRZELICZENIU Z KAŻDEGO GAMEMASTER więc do c888uja ktoś dostaje ban na 10 dni to dalej już mu się nie chce w tibie napierdalać bo zagra w co innego i już zostanie
ach się rozpisałme i tak tego nie przeczytają te ciecie l;) CIAŁ
Sasha KOKS
30-07-2012, 20:43
Bardzo cieszą mnie posty ludzi, którzy grają na mainie, to ważne że piszecie w takich tematach, wasza wiedza na temat rookgardu jest wielce istotna dla ludzi grających tam na co dzień.
Co do upa. Nie chce już widzieć na rookgardzie lepszych itemów niż są teraz; bardziej oczekuje jakiegoś rodzaju quest, lub szereg misji, które z upływem czasu dawały by dostęp do nowych expowisk lub nowych potworów. Ewentualnie można dodać nowego bossa ale takiego z pierdolnięciem, na 5-10 osobowe ekipy.
@Feta.
Racja, racja, coś takiego przydałoby się. Urozmaiciłoby to grę, ale znając życię nie będzie to dodane :l Ciekawe czy wgl coś zostanie dodane..
Gra ba mainie się bardzo nudzi bo tylko mana mana i jeszcze raz a na rooku można kliknąć w potworka i siedzieć na wielu str film oglądać na ipla ;) pisać na gadu i chuj ;d bo bijesz 30sek jednego potworka i jest dobrze ;) a na zmalizu złote hp wraasz na tibie ih,ih i dali gra a main się nudzi bez misji po 2 tyg ...
niech robią maina bo rookard się nie znudzi : )
Mnie już mogą od kopa zatrudnić zaraz bym walił BANy za nic jak to inni gmowie z innych serverów którzy też tutaj mają gmów i nic nie robią a banują nawet za danie exita za stanie i nie odpisanie ale Mortiis tępy to i tak uwierzy gm a nie graczowi bo powie, że płaczę ;d no ale chuj on tępy i ten server upadanie ;P
bo gmowie banują za nic za niewinność jak się pisze prawdę to posty są usuwane !
grało 800 osób kolejki i co curvba ? 0 banów na dzień może po 1 za reklamy
a dziś 50 osób a banów 20 na dzień ?
kiedyś też 200 osób banó 100 na dzień MAGIK DOWALIŁ aż do
1 Magik 16357 18.79% 743 dni 22
ale jak ten server upadnie to z ich winy bo oni banują za nic po prostu ...
wklepują tyle banów ile się da bo sami gmowie chcą rozjebać ten server
pewnie nikt nigdy nie dostał tutaj gma oprócz znajomych kumpli RL Mortiisa i pewnie oni zazdrośni o dziewczynę albo o Kasę rozpierdolą mu wszystko ;))
;dd
ŚREDNIA ILOŚĆ BANÓW NA DZIEŃ WYNOSI COŚ KOŁO 100 W PRZELICZENIU Z KAŻDEGO GAMEMASTER więc do c888uja ktoś dostaje ban na 10 dni to dalej już mu się nie chce w tibie napierdalać bo zagra w co innego i już zostanie
ach się rozpisałme i tak tego nie przeczytają te ciecie l;) CIAŁ
Co ty piszesz człowieku? Dobrze się czujesz?
Nie ten temat chyba...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.