View Full Version : [PC] Smite
Vernereq
29-07-2012, 17:36
Gra w to ktos? Podobne to do lola czy nie bardzo? Bo ja mam klucz i patchuje wlasnie
jakie to ma wymagania i ile kosztuje na steamie?
Vernereq
29-07-2012, 17:42
wymagania to nie wiem, narazie jest closed beta i potrzeba klucz, mozna z neta zalatwic ja mam dwa ale nie wiem czy dwa dzialajace, wiec jak cos to jeden moge dac
.Animal.
29-07-2012, 17:44
Ja gram :) mi się podoba bardziej niż LoL, jak chcesz zagrać pisz gg
don wasyl
29-07-2012, 17:45
nic nie kosztuje trzeba mieć klucz, podobne do lola tylko w tym że masz linie, jungle, minotaura za nexusa, gra w 3d, trudniejsza od lola, spelle na 1-4, ruszasz sie wsadem, ciężko ogarnąć co i kiedy robić niektórymi postaciami;/
Vernereq
29-07-2012, 18:28
spatchowalem, wpisalem klucz dziala, w takim razie mam jeden do oddania, gdyby ktos chcial, a animal gg nie posiadam wiec moze jakos na pw bysmy sie zgadali ;d
chujowe, nie pod mój gust. Tribes: Ascend o wiele lepsze, też od HiRez.
chujowe, nie pod mój gust. Tribes: Ascend o wiele lepsze, też od HiRez.
no fajne te tribes sciagam juz! :D
Vernereq
29-07-2012, 19:18
pierwsza gra jakims kali skonczylem 14/7 wiec nie jest zle, dalbym screena ale w7 i czarny ekran w ogole fajnie sie gra tylko przyzwyczajony jestem do qwer zamiast 1234
.Animal.
29-07-2012, 19:22
Napisz mi nick to zaraz coś zagramy :)
Słaba podróbka lola(i reszty), traci to co najważniejsze, robi z gry naparzankę zamiast gry w której trzeba myśleć. Grafika jest średnia, ciężkie sterowanie, słaby system zakupu itemków. Yoł...
Vernereq
31-07-2012, 17:52
pytanie do kogos grajacego w smite, jakiego sobie chempa kupic? bo ja nie ogarniam troche a nie chce mi sie patrzec na wszystkich czytac skilli itp
.Animal.
31-07-2012, 17:55
pytanie do kogos grajacego w smite, jakiego sobie chempa kupic? bo ja nie ogarniam troche a nie chce mi sie patrzec na wszystkich czytac skilli itp
Polecam Ci Anubisa kupiłem go i nie żałuje :D
Knight Lukas
01-08-2012, 19:43
Każdą postać możesz sobie wypróbować na solo practice, polecam Anubis(ap,stun,slow+łatwy w ogarnięciu),Guan Yu(ap,mele,wytrzymały), He Bo(ap, mocny w late,pierwsza postać którą kupiłem) ale najlepiej jak sam pograsz i zobaczysz, którą Ci sie dobrze gra ;]
Wymagania minimalne:
• System: Windows XP SP2, Windows Vista lub Windows 7
• Procesor: Core 2 Duo 2.4 GHz lub Althon X2 2.7 GHz
• RAM: 2GB (XP), 3GB (Vista, Win7)
• Karta graficzna: ATI lub Nvidia z
512MB RAM lub lepsza z wsparciem dla Shader Model
3.0+ . (ATI Radeon 3870 lub nowsza, Nvidia
GeForce 8800 GT lub nowsza).
• Dysk twardy: 10 GB wolnego miejsca < u mnie niecałe 2gb zajmuje :o
Vernereq
01-08-2012, 20:47
a jeszcze co do buildu, mam kupowac rekomendowane czy jakos samemu cos skladac?
Każdą postać możesz sobie wypróbować na solo practice, polecam Anubis(ap,stun,slow+łatwy w ogarnięciu),Guan Yu(ap,mele,wytrzymały), He Bo(ap, mocny w late,pierwsza postać którą kupiłem) ale najlepiej jak sam pograsz i zobaczysz, którą Ci sie dobrze gra ;]
Wymagania minimalne:
System: Windows XP SP2, Windows Vista lub Windows 7
Procesor: Core 2 Duo 2.4 GHz lub Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB (XP), 3GB (Vista, Win7)
Karta graficzna: ATI lub Nvidia z
512MB RAM lub lepsza z wsparciem dla Shader Model
3.0+ . (ATI Radeon 3870 lub nowsza, Nvidia
GeForce 8800 GT lub nowsza).
Dysk twardy: 10 GB wolnego miejsca < u mnie niecałe 2gb zajmuje :o
Czy minimalne 3 GB na Win 7 to nie wiem.. Kolega ma 1 czy tam 2 i mu normalnie śmiga.
Refresh
Gra ktoś jeszcze? Ja mam obecnie 13 lvl i kupiłem do tej pory Thora i Hadesa.
Vernereq
16-01-2013, 23:03
nie gram ale w sumie moglbym, poprawilo sie cos w grze? jakies czempy nowe weszly/ grafiki?
Ostatnie 3 chempy to Bacchus,Xbalanque, Hercules + za każdą 1 wygraną w każdym trybie dostajesz 100 favorów, to za same zwycięstwa da się dostać 600 favorów. Po 100 z Conquest, Conquest ranked, Joust, Arena, Domination i Match of the day.
moglibyście jakos zaprezentować ta gre? wstawic jakies ss'y?
To dynamiczna gra, w której postacią sterujemy z perspektywy trzeciej osoby, a więc mamy bezpośredni wzgląd na to, co dzieje się na polu bitwy. Kierowanie bohaterami opiera się na wykorzystaniu klawiszy WSAD, myszki i ewentualnych skrótów klawiszowych. Nic nowego, ale jest prosto i wygodnie.
urywek opisu skopiowany z http://mmorpg.org.pl/gra/SMITE
No to tak, jest to gra MOBA, w której grasz bogami(Zeus, Hades, hercules itd.), na chwilę obecną jest ich 28 i są dodawani (chyba co 2 tygodnie, nie jestem pewien). Na chwilę obecną jest dostępnych 5 trybów rozgrywek:
Arena - Areny będą dedykowane dla 5 grup. Punkty zdobywać można tylko w jeden sposób: mordując przedstawicieli przeciwnych drużyn. Pierwsza drużyna, która zdobędzie 500 punktów, będzie zwycięzcą ostatecznym.
źródło:
http://mmovault.pl/news.2136.smite_otrzyma_nowy_tryb_rozgrywki_arena_ mode.html
Conquest:
5v5, gra polega na zniszczeniu wrogiego minotaura. Mapka składa się z 3 Lane'ów i jungli. Musisz zabijać wrogie miniony, żeby szybko lvlować postać i ukończyć jak najszybciej build z itemów.
Domination:
Polega na zdobyciu wież i utrzymaniu (co najmniej 2 z 3), tak aby wrogowi spadały pkt.
Ponadto: Conquest Ranked, Joust, Match of the day
Jest to skrócony opis, polecam pooglądać filmiki na YT.
Osobiście polecam tą stronę jeśli chodzi o buildy: http://www.smitefire.com/
Sam z niej korzystam i jestem bardzo zadowolony.
jbc. Nick w grze: Miasekk
później zarzucę jakiś screen
Screen z ostatniej gry.
http://i49.tinypic.com/2ps3z1z.jpg
Dość dziwna gra, od początku do końca kontrolowaliśmy przebieg, a mimo to mamy mniej killi i więcej dedów, Zresztą na lini z Herkulesem zgromadziliśmy 8killi przy 11 całej drużyny, więc nie jest najgorzej.
Zapraszam do gry!
Stwierdzam refresh, bo patch.
W dniu dzisiejszym Hirez-Studio wprowadziło Patch nr 0.1.1316 ,który to dostarcza nam wiele nowych funkcji, skórek oraz zmian w poszczególnych Bogów.
Ogólnie
Wprowadzono wiele drobnych zmian, przede wszystkim zmieniono mapę "Conquest" pod względem graficznym. Dodano także możliwość zakładania własnych drużyn, które to można tworzyć w "Social Menu" (zakładka Social w kliencie gry). Drużyna może liczyć maksymalnie 9 członków. Założyciel drużyny automatycznie po jej stworzeniu staje się liderem, inni użytkownicy mogą być promowani na takie rangi jak : "Initiate", "Member" lub "Officer".
Zmieniono także możliwości trybu "Spectator", który to możemy uzyskać od Hirez-Studio za pomocą specjalnego zgłoszenia.
System Zapraszania Znajomych
Został dodany system zapraszania znajomych, dzięki któremu będziemy mogli uzyskiwać nagrody za zaproszenie znajomych do Smite
Informacje na temat tego systemu znajdziemy w zakładce Social.
Przedmioty
Aegis Amulet
Zwiększono Cooldown z 120s do 150s.
Purification Beads
Zwiększono Cooldown z 120s do 150s.
Bogowie
Zmiany także dotknęły Bogów takich jak :
Anhur, Hel, Hercules, XBalanque i Zeus.
Zostały dodane nowe dwie skórki :
Guan Yu, Master Guan Fu oraz Ra, Solar Exclipse - którą możemy zdobyć poprzez FaceBooka.
Opis wzięty z http://forum.smite.net.pl/watek-SMITE-Patch-Version-nr-0-1-1316-z-dnia-24-01-2013?pid=10474#pid10474 (polecam tam wejśc, wszystko jest o wiele bardziej przejrzyste)
Poza tym, od dziś można zapraszać przyjaciół, tak więc wszystkich nowych graczy prosiłbym o rejestrację z tego linku:
https://account.hirezstudios.com/smitegame/default.aspx?referral=3047217&utm_campaign=email
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.