PDA

View Full Version : Hhk 2k12

*Esende Mylffon*
03-08-2012, 03:00
Wiem, ze temat byl, ale dawno temu. Jak jest topic o Woodstocku to niech bedzie tez o HHK. Kto sie wybiera? Moze ktos nowy sie zdecydowal? ;d Jedziecie pierwszy raz czy jestescie old memberami Hradec?:D

Anonimowy
03-08-2012, 13:09
Będę na parkingu przez 1 dzień xD Bilet miałem, ale sprzedałem
Ile masz tam drogi?:o

Demon
03-08-2012, 13:25
będę za rok, bo sobie obiecałem, szkoda, że w tym roku taki chujowy lineup ;\

Kaziu Extreme
03-08-2012, 16:53
Ja tez bede za rok. W tym roku nie mam z kim jechac xd

*Esende Mylffon*
03-08-2012, 17:39
Mam 350~ km. Czy ja wiem czy chujowy line up? Mos Def, Madlib, Dilated, Dope D.O.D. To Ci ktorzy pierwsi mi na mysl przyszli, wiec moim zdaniem nie jest zle ;d No i nigdy nie bylem na Łonsonie i Łebsztyku, wiec bede mial okazje;d

Romus
04-08-2012, 02:38
Miałem zawinąć dupsko w pociąg i jechać ale ziomeczki nie ogarnęły hajsu i jedzie tylko niezbyt fajna ekipa więc pierdole - wolę pojechać z nimi nad jezioro nad kilka dni ale na pewno dobrze się bawić. ZA ROK JADĘ NA PEWNO KURWAA!!!!

Google
04-08-2012, 09:39
Widzimy się na miejscu, bo czeka flaszeczka do obalenia : ) mam do przebycia jakieś 1400~ km i nie wyobrażam sobie żeby miało by mnie tam zabraknąć skoro nic nie stoi mi na przeszkodzie, jeszcze 10 dni i zaczynam melanż ostateczny, nie będę sobie niczego żałował, jak coś to wiesz 'exiva' ustaw sobie kierunki świata na hota i jakoś sobie poradzimy...

będę za rok, bo sobie obiecałem, szkoda, że w tym roku taki chujowy lineup ;\

Ludzie jeżdżący na Kempa w pewnym momencie nie zwracają uwagi na line-up, jeżdżą ze względu na klimat.

Anonimowy
04-08-2012, 11:13
Widzimy się na miejscu, bo czeka flaszeczka do obalenia : ) mam do przebycia jakieś 1400~ km i nie wyobrażam sobie żeby miało by mnie tam zabraknąć skoro nic nie stoi mi na przeszkodzie,(..)

Ludzie jeżdżący na Kempa w pewnym momencie nie zwracają uwagi na line-up, jeżdżą ze względu na klimat.

O ***** xD kawałeczek masz ;d Ode mnie do Hradca jest około 65km. Wczoraj ktoś mi zaoferował bilet więc może się skuszę. Znajdę was tam ;F
Co do ludzi, którzy jadą TYLKOze względu na line-up to od razu odsyłam do domu ;d

Ktoś wie czy Mikiel pies ma bilet?:D:D

*Esende Mylffon*
04-08-2012, 12:39
#Up
Ma ticket, kisi pol roku juz ;D

Google
04-08-2012, 14:22
Ktoś wie czy Mikiel pies ma bilet?:D:D

Ma, ma ;D łapie się z nim w pociągu i uskuteczniamy melanż ostateczny w drodze do Hradec ;P

Anonimowy
04-08-2012, 14:38
Ma, ma ;D łapie się z nim w pociągu i uskuteczniamy melanż ostateczny w drodze do Hradec ;P

Sprawdź czy jedziesz przez Kłodzko/Kudowę Zdrój :d