View Full Version : [7.6] Sonda: Czy zacz?? by? gra? gdyby...
Witam. Tak z ciekawości postanowiłem założyć ową sondę.
Pytanie:
Czy gdyby Mortiis przywrócił stare apo ( bez magic setów, kapturów itd), lecz apo gdzie stało się i ręcznie używało uh i manas bijąc jednego potworka, gdy ludzie chodzili z magic swordem, sca i thunder hammer, pandemka i wiking helmet były pro, nie było potworów dających 111111111111 expa, na rooku było tylko utevo lux i ten drugi czar na światło, oraz itemów z bonusami, gdzie 100 lvl biło się bardzo długo a nie niecały tydzień. Gdyby to wszystko wróciło, to czy zaczął byś grać z powrotem ???
.Animal.
04-08-2012, 15:33
Nigdy bym nie wrócił szkoda czasu na jakieś otsy
Wnorekkk
04-08-2012, 15:53
Gracze przyzwyczajeni są do obecnego stanu rzeczy, wrócenie do wcześniejszych czasów nie pomogłoby za bardzo.
.LOGEST.
04-08-2012, 16:53
Zrobić reset i z tym co jest grałoby 300+ osób
btw zdesperowany ojciec?
Misia <3
04-08-2012, 17:09
Nie wiem czy to coś zmieni, i raczej w to wątpię, ale może...
Pierwsza rzeczą jaka niszczy ten serwer to lvl postaci (3k lvl) dopiero później balans i itemy typu uw i shaman set... Jeśli to by zniknęło to może dało by się z tego serwa jeszcze coś zrobić...
Ryśku xD
04-08-2012, 18:03
Zaznaczyłem "Gram nadal na apo, ale z chęcią cofnął bym się w czasie z grą"
Ale niestety nie wrócą już wcześniejsze czasy.:(
Sasha KOKS
04-08-2012, 20:15
Mortiis, pisał, że nie przywróci starego APO. Więc opada.
A co do tematu... Nie grałbym, tak czy siak ludzie by na botach navurviali... nawet gdyby hotów nie było :). Za długo tu gram, by zaczynać od nowa. Yo!
Elite Vegox
04-08-2012, 21:10
Nie,nie grałbym.Wiało by nudą w chuj.
Nawet gdyby przywrócili stary server, to i tak po jakimś czasie trzeba by było wprowadzić update z nowymi itemami/potworami, inaczej serwer byłby monotonny.
grałym jeśli wyjebali by te wszystkie rzeczy z nowych update'ów :-) to jest jedyny warunek, max p arm, klapy, hota, pyk
Zagralbym gdyby softy, wh, p armor i klapy to bylby full nie jakies uw itp
Leonidaas
05-08-2012, 13:30
Nie grał bym jak by to wrócili. Nie chce starego apo:)
~#*Nalesniczek Zla*#~
05-08-2012, 15:15
Gram nadal na apo, ale z chęcią cofnął bym się w czasie z grą
Przynajmniej o 3/4 Update i balans.
A tak to wszystko po pewnym czasie staje się nudne ;S
Ja tak samo bym nie grał!!! Nowe APO lepsze tylko, że coraz mniej ludzi ;/
Adachi.D
06-08-2012, 05:10
Gram nadal na apo, ale z chęcią cofnął bym się w czasie z grą
Co do " gram nadal '' jak mam zajawke to popykam ze 2-3 dni, ale nie tak zeby siedziec i caly czas expic, raczej postac w city, pogadac z ludzimi...
Bym wbił, ale gdyby była kompetentna ekipa, w tym także zorganizowana. Gadki typu "każdy ma swoje życie" nie idą w rachubę. Bo Santano, który jest młodszy lub w równi z moim wiekiem mógłbym więcej zrobic. A poświęcenie na zorganizowanie dobrego update bym powierzył np. GM, a Santano i Mortiis by mogli napisac długie kody, a Tygrys lub jego pomocnik, nie amator, by zrobił lokacje przeznaczone dla tego update. Następnie, wgranie tych pików na ftp za pomocą WinScp lub czego tak używają nie powinno im zając nawet nie więcej niż dobrą godzinę.
Bambucha Rook
06-08-2012, 13:46
nie wroci ten klimat co kiedys bo juz Ci ludzie albo wyrosli z tibi albo juz nie wroca proste Fuck Yea na ApO only Rl Tibia
ośle, twoje życie, twój zasrany biznes i strata czasu. Masz ochotę grać, grasz. Tyle psów czeka na nowy serwer 7.6 filtrując forum 12h na 12h +12h na 12h 7 dni w tygodniu od roku do kilku lat.
Ja napisze od siebie: Grać znowu nie zaczne, bo to strata czasu a na finiszu gówno zyskujesz tylko pustke.
spadam do roboty
auf Wiedersehen
Arcano Druid
09-08-2012, 20:27
Nie, bo APO jest suxowate ;]
Zryli je przez dzieci, ktore wlasnie chcialy owych itemkow ^^
Grajcie w PxG xD
Dawne apo było fajne nie mogę mówić teraz też jest dość fajnie ale zryli je dzieci i kcc na allegro może kiedyś było coś tam wystawiane ale teraz to masówka :(
Shakur Shooter !!!
11-08-2012, 11:41
Napewno bym nie powrócił tibia mi sie znudziła przez te 5 lat co w nią grałem
szkoda czasu na tą gre
scimex pallll
11-08-2012, 12:22
Wchodzisz na APO i odrazu wieje nuda :/ nawet nie oplaca sie tutaj grac.
Nigdy bym nie wrócił szkoda czasu na jakieś otsy
Podbijam i jeszcze dodam że szkoda czasu na Tibie ; )
Nie chcę starego apo. Nie grał bym :)
Na pewno bym nie grał co było to było :P teraz nie jest źle
Kurcze: Ile tutaj na forum mądrych ludzi jest. Faktycznie macie racje z tym czasem, szkoda, że ja dopiero po 20 roku zycia to obacziłem, że chujnia to tibia xDS
Rekrut xD
29-09-2012, 20:45
Nie grał bym na starym apo. Jest dobrze jak jest :)
Pytanie czy gralibyscie bez hotow/ botow setow ktore ulatwiaja jest glupie bo wiadomo, ze nie.
Bez eq expilbys na wardach od 2500 lvla magicznymi a do tego poziomu na queenach XD?
Jak kazdy kto odszedl zaluje straconych lat ktore przesiedzialem na apo, jesli juz liczymy kcc/cc to na rlu mialbym 400 lvl i jakies 50kk w depo co za tym idzie kilkanascie k zl na tamte czasy a na apo po sprzedaniu kkcc i 3 postaci mialem marne 3k zl-
na apo nikt nie wroci bo nie warto
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.