View Full Version : Podziemia domku jak wyj??
adriannek12
04-08-2012, 15:56
otóż wszedłem se do domku pewnego kolesia Skilleta i wszedłem niżej w podziemia a on zablokował tam telepolter i nie da sie przesunac tej rzeczy to chyba taki ogień stoją w depo i nie moge teraz wyjść z tamtąd a on mnie nie chce wypuścićjak mam z tamtąd wyjść ??
~#*Nalesniczek Zla*#~
04-08-2012, 16:10
Komenda "alana sio", powinna Ci pomóc.
A Skillet to wielki noob ,więc nie radzę mu ufać.
adriannek12
04-08-2012, 16:12
alana sio mi nie działa ;/ bo pisze ze nie jestem w domku
Misia <3
04-08-2012, 17:19
Napisz RRV ;] i czekaj na odpowiedz do końca tygodnia ;]
Napisz RRV ;] i czekaj na odpowiedz do końca tygodnia ;]
do restartu 'bicz'
@wiadomo, pisz RRV, PW do Adminów/Gmów albo czekaj do restartu, jeśli nie pomoże pisz na pomoc*********.pl
Ewentualnie można nakręcić filmik i wrzucić go do działu ze zgłoszeniami. Powinien wtedy gracz dostać bana za destruktywne zachowanie.
@down
Jeżeli zastawiłeś tak, że mógł wyjść - bana nie dostanie.
Za spam powód bana jest "spamowanie" a nie "destruktywne zachowanie". W przypadku wyzwisk itp. screeen nie jest dowodem, ponieważ łatwo go podrobić. W takiej sytuacji tylko filmik ;)
Ewentualnie można nakręcić filmik i wrzucić go do działu ze zgłoszeniami. Powinien wtedy gracz dostać bana za destruktywne zachowanie.
Za co bana? ze to że jeden noob nie potrafi wyjść z mojego domku? haha jest teleport przecież i można nim wyjść :cool: nie moja wina że nie umie wyjść
A bana za destruktywne zachowanie powinien dostać ten noob za spam w depo i wyzywanie mnie od <cenzura> żebym to ja tu nie wkleil tego zdjęcia :cool:
Tylko że gdzieś mi się zapodziało w folderze z nie powiem czym :p
Za co bana? ze to że jeden noob nie potrafi wyjść z mojego domku? haha jest teleport przecież i można nim wyjść :cool: nie moja wina że nie umie wyjść
A bana za destruktywne zachowanie powinien dostać ten noob za spam w depo i wyzywanie mnie od <cenzura> żebym to ja tu nie wkleil tego zdjęcia :cool:
Tylko że gdzieś mi się zapodziało w folderze z nie powiem czym :p
Śmieszne wręcz:D Za Takie zachowania Powinny być bany to jest utrudnianie innym gry kolego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.