View Full Version : Co i jak rook ?
Witam.
Mam taki problem gdyż jestem nowym graczem APO. No i za bardzo nie wiem gdzie expić i jak zarabiać na EQ. I tu nasuwa się pytanie do was na czym zarabiać i expić ? Jeśli ktoś coś wie niech napisze w tym temacie lub w grze Mobex.
Pozdrawiam.
.Animal.
05-08-2012, 13:02
Do 21 lvl expij na rotach, później taski na ghoule, od 51 taski na ghosty i kasa ładnie leci :)
Do 21 lvl expij na rotach, później taski na ghoule, od 51 taski na ghosty i kasa ładnie leci :)
+ stealthy na slimy :D
@top
Jak będziesz mieć kasę i pacc, od 70lvl możesz iść na bk, a potem z górki :D Sam na nich expiłem od 73, dawało radę ;)
Misia <3
05-08-2012, 13:11
#Mooncry
ale na tym lv jest nie mala waste na bk, lepiej zeby pobiegał na lizardach do 85 i na bk od 85 bez waste ;]
#topic
od 60-65 poziomu idz na lizardy później od 85 na black knight'y ;] i gogo 100 lvl i ani ;] jak grasz na rooku to rzucę ci "pare" cc jak będę online , bo nie za bardzo tu gram xd
#Mooncry
ale na tym lv jest nie mala waste na bk, lepiej zeby pobiegał na lizardach do 85 i na bk od 85 bez waste ;]
Oj, jakoś z 1szego hunta mi się zwróciło, tylko 2 razy miałem waste z rzędu 1-2cc. Żadna strata :P
#Mooncry
Żeby mieć waste na BK w erze tasków trzeba mieć w chuj wielkiego pecha albo w ogóle nie ogarniać gry na rooku. Lizardy według mnie są chujowe, Polecam stary sposób expienia czyli ghosty>slimy>bk.
Sasha KOKS
05-08-2012, 15:06
#Mooncry
Wez tutaj nie pisz nic ty brzy**** :)
Polecam do 15-20 Rotwormy, a pózniej sobie ogarnąć d lance + s ringi (na niewidzialność) i iść na slim do 70-80, a pózniej Bk, pozdr.
roty>ghosty/slimy>bk>darki
Bambucha Rook
06-08-2012, 11:44
zarobic zarobisz najszybciej na malym lvl na ghostach + taski okolo 30 mozesz isc na ghosty najlepiej z k setem v shield k axe albo jakis sword. Na ghostach zarobisz w chooy poniewaz leca double axe i clerical mace zbierasz s ringi z nich i od 60 + s ring i dragon lance potem juz od okolo 80/85 bk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.