View Full Version : [Forum] Skargi - Odwo?ania - Zg?oszenia [FORUM]
Zarexoholik?
06-08-2012, 00:30
Może by tak dział:
Odwołania - Forum
Odwołania od ostrzeżeń i banów przyznanych na forum.
rozszerzyć tak samo jak dział 7.6
Skargi - Odwołania - Zgłoszenia
W tym dziale możecie pisać skargi na ekipę forum, oraz odwoływać się od podjętych przez ekipę decyzji również możecie zgłaszać użytkowników naruszających regulamin forum
Czasem chce się coś zgłosić i musimy pisać privy do poszczególnych supermodów, a tak każda osoba z obsługi forum mogłaby już nam ten problem rozwiązać.
Sasha KOKS
06-08-2012, 00:52
Po co, na co? Jest dobrze, nie potrzeba nic zmieniać.
Yo! :) Nie.
Mariczek.
06-08-2012, 04:51
Jestem na nie , po co mieszać skoro i tak na te działy które mamy administracja nie potrafi odpisać.
Generalnie to tylko kwestia dodania do nazwy działu słowa "Zgłoszenia" oraz modyfikacja opisu działu.
Jeżeli w chwili obecnej napiszesz jakieś zgłoszenie w tym dziale (dotyczące forum oczywiście) zostanie ono rozpatrzone :)
tak czy siak ułatwiło by kontakt z administracją, ofc. jestem na tak
Po to jest taka specjalna, magiczna rzecz na forum oznaczona taka ikonka przy kazdym poscie: http://www.forum.toproste.pl/images/buttons/report.gif
Misia <3
06-08-2012, 11:26
Fajny pomysł, ułatwił by kontakt z administracja i pozwolił nam zobaczyć czy coś robią z naszymi zgłoszeniami ;]
Jeżeli chodzi o zgłaszane posty, to tak jak pisał Magik - jest od tego specjalna opcja.
Raporty są wysyłane, i widzą je wszyscy moderatorzy, super moderatorzy i administratorzy. Ponadto raport ma przyporządkowanych moderatorów (moderatorzy danego działu), którzy powinni się danym postem zająć.
Wszystkie zgłoszenia są rozpatrywane.
Zarexoholik?
06-08-2012, 14:04
Po to jest taka specjalna, magiczna rzecz na forum oznaczona taka ikonka przy kazdym poscie: http://www.forum.toproste.pl/images/buttons/report.gif
Nie chodzi mi o posty. To jest proste i chyba każdy z IQ powyżej 70 wie, że jest od tego odpowiedni przycisk. W takim dziale moglibyśmy/możemy zgłaszać danego użytkownika lub np. osobę z ekipy forum, tak jak to jest w dziale z 7.6.
Generalnie to tylko kwestia dodania do nazwy działu słowa "Zgłoszenia" oraz modyfikacja opisu działu.
Jeżeli w chwili obecnej napiszesz jakieś zgłoszenie w tym dziale (dotyczące forum oczywiście) zostanie ono rozpatrzone :)
No też właśnie, sedno sprawy.
Mc Maciek
06-08-2012, 15:23
Skoro aż tak bardzo Wam na tym zależy, to macie zmienioną nazwę działu. Moja prośba, abyście się ograniczali do zgłaszania "grubszych" spraw, niż pojedyncze posty. Do zgłaszania pojedynczych postów używajcie opcji, o której wspomniał Magik.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.