Zaloguj się

View Full Version : co do olipiady

How about drink
06-08-2012, 21:13
witam nie widzialem zadnego tematu o olimpiedize w londonie wienc to jest pierwszy tutaj mozna wyzalac sie na zawodnikow, propsowac niekturych jak rowniez pozostac osoba postronna i nic nie pisac.
proponuje kazdej osobie co chce zostawic komencasz aby napisala zdanie.
to moze ja zaczne
witam, co do siatkarrzy to sie zawiodlem dzisiaj jednakze austria grala dobze ;];p

Gubi
06-08-2012, 21:24
no siatkaże z polaski nie pokazali klasy, pszegrali 3:1 w karnych, ale było ładne widowisko.
Teras mają miec jakiegos groznego rywala miec, zobaczymy kto nim bendzie, stawiam na wybzeze kosci piszczelowej.

How about drink
06-08-2012, 21:26
czekam na pojedynek adam malysz vs 2pac w sumo porpsy dla hlopakow robia swietna robota

Mario Trollotelli
06-08-2012, 21:44
ogladaliscie dzisiaj cwiercfinal siatkarzy plażowych? szkoda, ze przejebali w tajbreku mając pilke meczowo tak samo jak badmintoniarze kilka dni temu ;] teraz czekam tylko na kolejny ćwierćfinał siatkarzy halowych i wpierdol od brazylii

How about drink
06-08-2012, 23:45
Oglondalem i szczerze powiem ze jak grali na tym metalu to mi sie plakac chcialo.
Morze to pszes to slonce co mi w okno swiecilo.

ktos czeka na polfinal formuly 1?///?

witam ja z niecierwpiwoscia czekam na polfinal formuly jeden, slyszalem ze marcin nejman ma zastepowac team bmw, bedzie sie dzialo

Daburian
07-08-2012, 02:03
ja i tak wole wode z chlebem i smalcem

Midq
07-08-2012, 10:10
magig gluwny faworyt do zdetronizowania chinczykuw w skokach z trampoliny, bardzo na niego licze

KaZeK
07-08-2012, 13:50
teraz czekam tylko na kolejny ćwierćfinał siatkarzy halowych i wpierdol od brazylii

ale z Ciebie kłamca! Polacy grajo z ZSRR a nie z Kanarinio.

#up
potwierdzam, podobno magig juz trenowal duzo skoki z okna (chyba ze to plotki tak skacza)

#t
Ten temat powinien być w Hyde Parku, istny trolling.

Faamous
07-08-2012, 17:57
Niestety drodzy funfle mósze waz poinformowac, rze magik cwiczonc skoki z jedenastego pjentra nieszcensliwje upat na prawy lokiec, co spowodalo nagly uskok miednicy a co za tym idzie kontózje prawej nogi, a wienc niestety w sobotnim finale nie bendzie mugl pojehac wraz z adamem w wyscigu kajakowym lotnikuf, wielka szkoda.