View Full Version : Update na Rook - kolejny temat.
Sasha KOKS
06-08-2012, 23:15
Witam!
Piszę już setny temat dotyczący Update (chodzi o Upa na rook), a dlaczego?
To chyba nie jest dziwne, że ciągle piszę nowe tematy o Upie...
Zakładam takie tematy, po to, aby ktoś z głownej Administracjii się wypowiedział (Mortiis, Santano, Tygrys), a nie inni, którzy mają jakąś śmieszną posadę. Możecie powiedzieć mi, albo wszystkim innym na Forum, dlaczego tak olewacie ten Server?
Co ja mam powiedzieć? Gram na Rook (sami wiecie, że expienie tam jest monotonne - wiem, napiszecie, że sam wybrałem taki wybór gry, zostania na Rook). Proszę Was - zrozumcie, że również Was rozumiem, ale gdybyście sami grali na Rook i expili ciągle na tym samym, to sami byście byli wkooorwieni, że nic się nie dzieje. Powinno wejść jakieś urozmaicenie do gry, na Rookgard.
Chociaż te marne 20 misji, lub chociaż byle co! Aby było te urozmaicenie jakieś śmieszne. Nie widzicie serio, że na Rooku już praktycznie nikt nie gra?
Moje pytanie, brzmi:
Kiedy będzie wprowadzony Update, gdzie będzie coś na Rooku?
Jak narazie wprowadziliście Update, w którym daliście jakieś nowości na Main.
Rook - już całkiem wyjebka ?
Ile można czekać na Update? Cały Rok? :l
Dziś mamy 06.08.2012r. Ostatni Up, gdzie było coś na Rooku, był 11.11.2011r.
Specialnie dla Was policzyłem ile nie było Upa na Rooku. Wyszło mi, że aż 272 dni! - To jest chyba jakiś śmieszny żart!:(
Tak samo nie rozumiem, dlaczego na Main został dodany Up, a na Rook nie...
Proszę mi też to wytłumaczyć... Na Main gra więcej osób, dlatego:confused:
Nie rozumiem tego.
Cały Rook się zgodzi co do tego tematu, na bank, więc proszę!
Ludzie z Mainlandu, niech nawet się nie wypowiadają w tym temacie, lecz na pewno ktoś swoje doda :l
Czekam, aż ktoś z GŁÓWNEJ Administracjii się wypowie w tym temacie! Lecz pewnie się nie doczekam :/
Więc może zamiast zamykać tematy, w końcu dacie jakąś odpowiedz i zamkniecie? Dziękuje, czekam.
Ps. Bleyn, miałeś coś napisać w tamtym moim poprzednim temacie, lecz nie napisałeś, dlatego założyłem nowy, pozdrawiam.
~#*Nalesniczek Zla*#~
06-08-2012, 23:31
No za update na main mogę was pochwalić bo jest on ponad 2tyg i jeszcze nikt nic nie wykonał. Jest to dobre posunięcie ,lecz rzeczywiście by przyciągnąć ludzi na server powinniście non stop działać ,chociaż poświęcić tę godzinę dziennie ,by coś pomyśleć ,czy dodać. Jest was tam tylu ,każdy doda coś od siebie + opinie graczy i już może powstać coś naprawdę fajnego. Rook jest potrzebny npwym graczom ,ale i starczym którzy mają już swoje godziny przegrane i chcieli by z waszej strony urozmaiconej gry. Powinien się wypowiedzieć ktoś z Administracji ,by gracze nie myśleli że są olewani.
I już ktoś powinien myśleć nad nowym updatem ,by gra się toczyła. Przybywało graczy i byście zarabiali. Bo chyba na tym ten interes polega. Ja wiem ktoś nie ma czasu bo coś ,ale można zatrudnić kogoś by się tym zajął. Nawet za te marne grosze. Są ludzie którzy też nie mają co robić a dodają lub projektują naprawdę fajne i ciekawe rzeczy.
Jeżeli jednak nie chcecie nic robić bo jest to monotonne ,to powiedźcie.
"Dziękujemy Wam za te lata przegrane na naszym serverze ale wszystko dobiegło końca" Bo większość graczy jest na tyle dojrzała ,że przyjmie to z pokorą i odejdą także wam dziękując.
Radzę to przemyśleć , bo w ostateczności będziecie wspominani jako banda ignorantów.
Nawet nie czytam, bo nie warto.
Domyślając się płaczesz, że na rooku nie ma update. Poczekaj jeszcze trochę kiedyś na pewno wprowadzą.
[2]
↔
Nigdy nie będzie update na rookgardzie, nie rozumiesz, że nawet nikt z tej głównej administracji tego nie przeczyta?
ZAPOMNIJ O SERWIE.
Matko świata, ileż można marnować klawiaturę pisząc te tematy xd
Usuń chara za 7 dni, idź na rl, bo tam jest więcej upów :cool:
Powinno wejść jakieś urozmaicenie do gry, na Rookgard.
Chociaż te marne 20 misji, lub chociaż byle co! Aby było te urozmaicenie jakieś śmieszne.
posypcie mu piasku przed temple, będzie miał byle jakie urozmaicenie
@
napiszę po raz kolejny, jeśli Ci się nie podoba - nie graj. najwidoczniej stwierdzili, że nie ma sensu robić update na rookgardzie to nie zrobili - proste
Sasha KOKS
07-08-2012, 11:39
Pionki z maina... Po hooy Wy się wypowiadacie w sprawie Rookgardu, jak nie macie o nim zielonego pojęcia:confused: Tylko chcecie być śmieszny i ponabijać posty? Won na inne działy, a nie na ten :l Ten temat jest przeznaczony tylko dla ludzi z Rookgardu i dla Administracjii.
Czekam dalej na wypowiedz kogoś z Głównej Administracjii.
@2x down.
Azonka Banned, nie porównuj Rl Tipji do Otsa ziom...
Pisałem coś w temacie, że ludzie z Maina głosu nie mają.
Sasha myślałem, że już wyrosłeś z tego ots'a.. tutaj już nie będzie narazie upków, bo administracja ma ważniejsze sprawy na głowie, niż przerabiania serwa dla h lvlów ... chcesz resp wardów na rooku czy ots kingów/bally !?
Szkoda czasu na upki.
Mario Trollotelli
07-08-2012, 15:11
Po co zostawales na tym rooku? Przeciez to jest wyspa POCZATKUJACYCH, a nie ludzi z 2k lvlami.
Spojrz na rl tibie - dodali tam kiedys cokolwiek? Nie, bo swoje juz tam zrobili, a mianowicie expowiska dla poczatkujacych.
Dokładnie, wypierdalaj z tym swoim rookiem, jak chcesz nowości to idź na maina, no chyba, że sobie tam nie poradzisz, bo jest pvp. Rook i tak jest już tutaj ulepszony chyba najbardziej ze wszystkich otsów jakie istnieją hehe, co uptade to płacz, że nie ma nic na rooku. Co to jest drugi serwer, żeby aktualizować go tak samo jak maina? Wyłącz w końcu komputer, wyjdź w końcu pierwszy raz w te wakacje na dwór i zobacz jak wygląda słońce, a nie odliczasz dni od ostatniego upa na rooku (XD), siedząc 10h dziennie w grze i co chwilę zakładając płaczliwe tematy, że nie ma twojego ukochanego update.
Przecież i tak będziesz grał po 16h na dobę?
Skoro rook nudny to graj na main. O takich pajaców martwić sie nie trzeba bo czas online serwer=czas online sasha. Ja codziennie na plaży a sasha 10h na trainie- jaka różnica - Ziomek ma kolegów w rl a sasha pixele w roomie xD\
Z całego serca proszę o zamknięcie tematu :) i ewentualnie warna dla mnie , że post nabiłem co zdarza się dość często - nie wiem kto tutaj dowodzi ale chyba nie ogarnięci ludzie. Spam wyżej a ja dostaję warny hehe.
Powiem tylko tyle , że nie wiem na co liczysz ale nigdy się nie doliczysz. Ledwo co update wybłagali na main i rook mają robić który jest wyspą z " wyboru " ? nie podoba się to na main. Proste.
Mariczek.
07-08-2012, 16:31
Mariczek zapłaci Mortiisowi to może będzie update bo z tego co widze to ni choya..
Ty wystarczy że się pokażesz i cały rook będzie mial radoche :D
AHSFUAHFAUFASHFAH
A tak serio to wszyscy czekam na update na rookgardzie ( mówię tu o graczach z rooka ) choć niektórzy z maina może się nie przyznają ale też sobie troche pykaja na roku choć im to wszystko jedno. Ze strony administracji powinna być jakaś notka dzięki której się dowiemy kiedy co i jak :)
Anonimowy
08-08-2012, 15:20
Po co zostawales na tym rooku? Przeciez to jest wyspa POCZATKUJACYCH, a nie ludzi z 2k lvlami.
Spojrz na rl tibie - dodali tam kiedys cokolwiek? Nie, bo swoje juz tam zrobili, a mianowicie expowiska dla poczatkujacych.
Co do pierwszego, owszem zgodzę się. Co do drugiego, jesteś w błędzie :D pododawali jakieś tam respy spiderów!! Nie pamiętasz jak x lat temu dodali island of destiny?XD
@Topic
Nie ma to jak siedzieć na wyspie "początkujących" XD Pokazujesz tym swoje ogarnięcie XD
Nie wprowadzajcie żadnych update, niech się "KOKS" potnie
GownianyTornister
09-08-2012, 10:22
Nie potrzebny jest update na rooku przez wbitych 850 poziomów powinieneś się już nauczyć podstawowych rzeczy by opuścić wyspę początkujących ;) Pozdrawiam maniaku :(
Są ciekawsze gry, polecam chessmaster 10 edition. Sashy zależy tylko na zaspokojeniu swojego uzależnienia. Tylko pajace grają w tibie i ganiają kwadraciki. Zbyt krótkie jest życie żeby 10 lat grać w jedną gre i taka jest prawda. Dajcie spokój z tym gównem. Sranie na banie, tibia wam zastąpiła rodzine, przyćmiła zdrowy rozsądek xD.
~#*Nalesniczek Zla*#~
09-08-2012, 18:20
Rookgard - Wyspa Początkujących!
Wyspa Początkujących - Duża Kasa Rook!
Duża Kasa Rook! - Wielka Kasa Main!
Wielka Kasa Main - Niewielka Suma ZŁ!
Niewielka Suma ZŁ! - Zaciesz na Ryju ,że zarobiłeś coś w durnej grze.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Przecież sasha wiesz, że nikt nie napisze. Admini mają już wyjebke na ten serwer a maniacy boją się , że utrata konta jest strasznym przeżyciem. Wiadome jest, że to wszystko powinno wyglądać inaczej. Full wypas aktualizacje na rook i main co 6 miechów, najazdy, maratony. Ale skoro mortis, nie potrafił poprawnie napisac posta podczas wprowadzenia aktualizacji, to każdy wie co to oznacza. Serwer ciąży na nim jak wrzód na dupie.
Sasha przecież i tak grać będziesz. Ciekawe ile jeszcze będziesz jarał się tą kwadratową grafiką?
nawet z rl gracze odchodzą nawet po 8 latach grania, nikt normalny nie myśli tam o graniu do końca istnienia gry Tibia xD.
Temat zamykam, jak będzie chciał coś napisać administrator, to sobie go otworzy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.