Zaloguj się

View Full Version : Brak wymiennikow

niewidomy
07-08-2012, 00:28
Tak jak w temacie niby jest 4 z czego dwoch nie aktywnych od dwoch trzech miesiecy oraz dwoch ktorzy od ponad tygodnia nie wymieniaja rozumiem ze maja wakacje wiec moze pora do rekrutowac jednego lub dwoch aktywnych zalozylem juz jeden temat i zostal usuniety chcialbym by w tym temacie wypowiedziala sie administracja . Pozdrawiam

~#*Nalesniczek Zla*#~
07-08-2012, 01:00
Dokładnie jestem za bo jak na razie tylko Sciex wymienia i chwała mu za to ,ale wiadomo każdy potrzebuje odpoczynku od dzieci neo więc proponuję lub podtrzymuję prośbę pana up i rekrutacja choć była nie dawno to powinna zostać wznowiona a tematy wymienników którzy nie wymieniają pousuwać i odebrać im stopień wymiennika.

Sorki jest Sciex i Lukass ;D

niewidomy
07-08-2012, 01:26
Sciex dopiero w niedziele bd a lukasa od paru dni tez nie ma

Demon
07-08-2012, 08:08
to kurva napisz PW/maila do administracji i na 100% dostaniesz szybciej odpowiedź niż w takim temacie, w którym zaraz będzie spina o zupełnie inny temat : | jak juz Ci tak bardzo przeszkadza ten brak, to może poczekaj pare dni? są wakacje, ludzie mogli wyjechać

ReMover
07-08-2012, 08:35
oni tez maja prywatne zycie , a nie jak wy w calosci poswiecaja je Tibii ... jak dla mnie wystarczy tych wymiennikow ... przeciez i tak nie ma juz kogo wymieniac bo graczy coraz mniej itp itd

Zarexoholik?
07-08-2012, 10:16
No tak, każdy ma się logować, bo ty masz takie życzenie. Jeżeli (prawie) każdy z nich jest na wakacjach (garbolini nie jest, bo on z domu nie wychodzi) to chyba logiczne, że nawet gdyby było 30 wymienników w tym samym czasie na wakacjach to by cię nie wymienili, nie?

Precision
07-08-2012, 11:42
Wszystko rozumiem, ja nie loguję gdyż nie mam po co tak naprawdę gdy nikt na gadu do mnie nie napiszę (po to je podałem aby nie siedzieć cały czas w grze), a poza tym są wakacje też mam inne zajęcia niż tylko i wyłącznie tibia, w zasadzie to bardzo mało nawet i przy komputerze spędzam czasu bo nie mam takiej możliwości na obecny czas.. Wystarczy napisać na gadu i się umówić na wymianę..

Faamous
07-08-2012, 11:58
Jak ktos sie podejmuje czegos, to chyba powinien wykonywac powierzone mu zadanie, a nie tlumaczyc sie w sposob, ze sa wakacje nie wymieniam.

Byli wymiennikami do czasu, gdy nazbierali sobie na Uw i puscili je w allegro..
Btw. Jak ktos nie ma czasu to niech nie zostaje wymiennikiem, poza tym wlasnie, sa wakacje - te dwie godziny dziennie mozna chyba poswiecic zeby wymienic jakas postac, itemki etc.

@temat.
Podbijam.

.LOGEST.
07-08-2012, 12:09
Jak ktos sie podejmuje czegos, to chyba powinien wykonywac powierzone mu zadanie, a nie tlumaczyc sie w sposob, ze sa wakacje nie wymieniam.

Btw. Jak ktos nie ma czasu to niech nie zostaje wymiennikiem, poza tym wlasnie, sa wakacje - te dwie godziny dziennie mozna chyba poswiecic zeby wymienic jakas postac, itemki etc.

@temat.
Podbijam.
To, że Ty przez całe wakacje siedzisz w domu nie znaczy, że inni gdzieś nie wyjeżdżają.
A skoro wymienika nie ma w domu to jak ma wymieniać postacie?:confused:

Jak dla mnie to możecie poczekać tydzień/dwa, aż ktoś Was wymieni.

Krulowiec
07-08-2012, 12:21

@temat.
Podbijam.

Tobie niech dadzą, nie? XDD

Gościu nie każdy musi siedzieć przy komputerze po 8 godzin jak ty, może ktoś nie ma czasu, albo mu się nie chce?

niewidomy
07-08-2012, 14:49
Co za nie rozmne dzieci zawsze to samo piszecie nudni jestescie przeciez napisalem ze rozumiem ze maja wakacje ,tak jak rowniez ja ma wolne w pracy.... ale po co czytac wiecej niz temat trzeba w ciemno pisacm"oni maja wakacje maja maja maja " albo "zyjesz tylko tibia" naprawde to powinno was to .... po za tym pociesze was , ze nie zyje tylko tibia i to mile ,ze tak sie martwicie.

@Prec
Wielokrotnie pisalem do Cb gdy ten serwer mial wiecej osob i czesto bylo nie , nie mam jak nie nie moge .
@topic
Prosilem o wypowiedz Administracji bo wszelkie inne proby kontaktu zostaly olane

Pozdrawiam

Kimus The Master
07-08-2012, 14:55
W czasie rekrutacji dałem swoje zgloszenie na wymiennika które jest nadal aktualne
Prec.. wez to pod uwage xD

jonas
07-08-2012, 15:03
Wszystko rozumiem, ja nie loguję gdyż nie mam po co tak naprawdę gdy nikt na gadu do mnie nie napiszę (po to je podałem aby nie siedzieć cały czas w grze), a poza tym są wakacje też mam inne zajęcia niż tylko i wyłącznie tibia, w zasadzie to bardzo mało nawet i przy komputerze spędzam czasu bo nie mam takiej możliwości na obecny czas.. Wystarczy napisać na gadu i się umówić na wymianę..

Precision z tego co pamiętam, prosiłem Cię kilka razy o wymiane, lecz to sobie to olałeś, pewnie jak resztę osób, więc się nie dziw czemu nikt nie napisze ;)

Precision
08-08-2012, 10:11
To fakt, parę osób dziś napisało.. ale w nocy, to ja nie wymieniam. ;)

jonas
08-08-2012, 10:32
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=90190 <<< napisz to tutaj dużymi literami " W NOCY NIE WYMIENIAM " hahaha

1st Plutek^.^
08-08-2012, 13:01
oni tez maja prywatne zycie , a nie jak wy w calosci poswiecaja je Tibii ... jak dla mnie wystarczy tych wymiennikow ... przeciez i tak nie ma juz kogo wymieniac bo graczy coraz mniej itp itd

To po jakiego ch*** wpychali sie na wymiennikow:confused::confused::confused:

@Top

Masz racje, wymiennicy wgl sie nie loguja, nie ma ich na gg non stop, lol jezeli ktos nie pelni tej funkcji to powinno mu sie ja odebrac koniec .

Iron Killer
08-08-2012, 15:00
To po jakiego ch*** wpychali sie na wymiennikow:confused::confused::confused:

@Top

Masz racje, wymiennicy wgl sie nie loguja, nie ma ich na gg non stop, lol jezeli ktos nie pelni tej funkcji to powinno mu sie ja odebrac koniec .

Mogę się założyć że jak będzie rok szkolny to wymienników też za bardzo nie będzie, nawet jakby byli nowi

Siwens
08-08-2012, 20:31
Dobrze jest, jak jest.

niewidomy
09-08-2012, 20:28
Mogę się założyć że jak będzie rok szkolny to wymienników też za bardzo nie będzie, nawet jakby byli nowi
Zebym zostal wymiennikiem byl bym codziennie ; p taki spot reklamowy
@topic
Kto nie ma czasu byc wymiennikiem powinien zrezygnowac bo aktywnych wymiennikow jest dwoch tylko obecnie sa na wakacjach.

Daroo :(
10-08-2012, 12:10
tak, powinien byc ktos nowy bo ja juz np. czekam na wymiane od 3 dni, troche chujowo, raz precision byl no ale akurat nie bylo kolesia z ktorym mialem wymienic, dzisiaj juz chyba nikt nie wbije wiec lepiej by bylo zatrudnic kogos nowego kto by sie tym zajal chocby do konca wakacji ;d

Sasha KOKS
10-08-2012, 13:19
Oj pierdzielice te swoje farmazony. Była niedawno rekrutacja na nowych wymienników, więc po co chcecie znowu. Wymiennicy nie siedzą 24/7 i czekają, aż do nich napiszecie. Macie ich name, jak i równiez Gadu, więc piszcie na te Gadu... :l Gdy ja chce zawsze coś wymienić to nie widze problemu, każdy zawsze jest, a wy płaczecie.
Dobrze jest, nic nie zmieniać.

PS. Kiedy ten UPDATE na Rook :)?

niewidomy
10-08-2012, 14:24
Oj pierdzielice te swoje farmazony. Była niedawno rekrutacja na nowych wymienników, więc po co chcecie znowu. Wymiennicy nie siedzą 24/7 i czekają, aż do nich napiszecie. Macie ich name, jak i równiez Gadu, więc piszcie na te Gadu... :l Gdy ja chce zawsze coś wymienić to nie widze problemu, każdy zawsze jest, a wy płaczecie.
Dobrze jest, nic nie zmieniać.

PS. Kiedy ten UPDATE na Rook :)?
Od piatku szukam i nie ma , a z nowych jest tylko lukas nie wiem co sie stalo z bonusem prec to olal bo od dwoch dni pisze do niego u nic wiec nie mow ze sa

~#*Nalesniczek Zla*#~
10-08-2012, 15:37
Dokładnie podbijam !
Wymienników brakuje ,wywalcie i usuńcie tematy np. Badzjosa Czy Preca. Oni nie wymieniają ,jedynymi dość aktywnymi wymiennikami jest Trade Center Lukass i Sciex. Więc należy coś z tym zrobić ;D

niewidomy
10-08-2012, 15:51
Ty Sasha płaczku sie nie wypowiadaj bo nie korzystasz zbytnio z tych usług bo nie masz po co bo nadal grasz na rook.

PS. NIE BD UPA !

@jonas

Nie obrazaj sashy on gra na mini main a nie na rook !! ;)

@top
Czy intnieje mozliwosc by ktos z kierownictwa apo odezwal sie cos napisal ?? santano tygrys mortiis?

Knight Lukas
10-08-2012, 19:28
Spokojnie już wróciłem, w najbliższym czasie wszystko powinno ruszyć :D

Adachi.D
10-08-2012, 21:57
@Lukas
Tak, Ty wrociles, ale chyba powinno byc tak, ze powinniscie byc do naszej dyspozycji caly czas, co nie ? Nie mam na mysli tutaj siedzenia 24/7 jak to odbieracie...
@top
Zgadzam sie, po naborze bylo wporzadku, ale teraz robi sie to samo co bylo przed wyborami... Poprostu zenada. ;c

~#*Nalesniczek Zla*#~
11-08-2012, 10:19
Ma się odezwać ktoś z administracji?
Tygrys - Ostatnio Aktywny: 03-08-2012 16:26

Więc masz przykład ,jak administracja odwiedza to forum ;D

John Cena
11-08-2012, 11:09
Wiadome że wymiennicy też mają swoje prywatne życie a nie tylko tibia i tibia napiszcie na gg na pewno ktoś wam odpisze jak będzie miał czas

ReMover
11-08-2012, 14:27
zrozumcie ... TO SA TYLKO LUDZIE DO K***Y NEDZY!! maja wakacje odpoczywaja od was ... sa do waszej dyspozycji w czasie ktory im odpowiada .. sami sie zglosili na takie pozycje, sami wybieraja godziny "pracy" ... przywyknijcie do tego albo zasmiecajcie forum dalej takimi tematami :)

Ferrum
11-08-2012, 14:47
Spokojnie, na pewno jeżeli nadal tak dalej będzie, zarządzona zostanie mała rekrutacja lub dobór wymiennika. Póki co zamykam temat, odpowiednie osoby o tej sprawie zostały poinformowane. ;)