Zaloguj się

View Full Version : Problem z postacia (prosze o kontakt administracje)

Rookslayer Maniek
07-08-2012, 15:29
Witam, jest taki problem, kilka dni temu zepsul mi się mój stary pc na którym miałem górne passy do konta o nicku Czupacabra, Rookslayer Maniek. Teraz kupiłem laptopa i niestety straciłem wszystko, mail, górne passy do konta. Jest jakaś możliwość odzyskania postaci? Znam dolne swoje hasło itp. Mogę wszystko ze szczegółami powiedzieć o postaci. Proszę o pomoc.

Czupacabra.

Pisz na pomoc*********.pl - opisz wszystko, dokładnie i na spokojnie ze szczegółami i się módl o interwencje, ale szczerze wątpie, bo acc number to już przesada :P

Już pisałem i tam, próbuje wszystkich sił, zobaczymy co to da, mam nadzieję, że uda mi się odzyskać postać..

Demon
07-08-2012, 15:34
Pisz na pomoc*********.pl - opisz wszystko, dokładnie i na spokojnie ze szczegółami i się módl o interwencje, ale szczerze wątpie, bo acc number to już przesada :P

Daroo :(
07-08-2012, 16:15
nie pamietasz maila czy tylko hasla do niego? jesli tylko hasla to spróbuj pytaniem pomocniczym odzyskac ;d

@down
to jak znasz haslo do maila to co za problem odzyskac? ;p wpisujesz nick na stronie logujesz na maila i ci przysyla

Rookslayer Maniek
07-08-2012, 16:17
nie pamietasz maila czy tylko hasla do niego? jesli tylko hasla to spróbuj pytaniem pomocniczym odzyskac ;d

Hasło do maila pamiętam.

to jak znasz haslo do maila to co za problem odzyskac? ;p wpisujesz nick na stronie logujesz na maila i ci przysyla

Mail miałem zapisany w notantiku na tamtym komputerze, głupota niestety..

Doczekam się odpowiedzi kogoś z administracji..? Pisałem maila też , oczywiście bez odpowiedzi..

Edit.
No i potem administracja się dziwi , dlaczego ma opinię taką jaką ma..

~#*Nalesniczek Zla*#~
07-08-2012, 23:43
Miałem kiedyś podobny problem na e maila czekałem 3 tygodnie , aż w końcu napisałem w grze an RRV i trafiłem na kogoś z ekipy Mortis/Tygrys/Santano , o takich osobach tu mowa. Opisałem wszystko i w 5min miałem chara na nowo ;D

Bartosz
08-08-2012, 01:06
Z własnego doświadczenia wiem że nie pomogą Ci w tym , a na @ to już wogóle jak dostaniesz odpowiedz po miesiącu to bądź szczęśliwy, a najlepiej napisz w odpowiednim dziale, jeśli chcesz się skontaktowac z Administracją, albo na RRV.

niewidomy
08-08-2012, 03:00
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak zlapiesz rrv kogo kolwiek to Ci pomoze ja zlapalwm bleyna i cala sprawe Pokierowal do mortiisa w jeden dzien mialem odpowiedz

Rookslayer Maniek
08-08-2012, 18:03
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak zlapiesz rrv kogo kolwiek to Ci pomoze ja zlapalwm bleyna i cala sprawe Pokierowal do mortiisa w jeden dzien mialem odpowiedz

Tez zlapalem Bleyn'a, powiedzial, zebym napisal, na maila lub forum, wiec to robie, nawet moglem sie domyslic, ze nikt z administracji nawet sie tym nie zainteresuje- zenada.

Sayto
08-08-2012, 18:50
ZAPRASZAM (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)