PDA

View Full Version : Zarabianie w necie

Tetti
09-08-2012, 14:21
siema ziomki
mam rozkminę czy można hajsy dobrze robić na necie. bawi sie ktoś w jakieś różne coś to niech napisze. można się polecać nawzajem to może hajsy bd większe.
nigdy nie chciałem zarabiać hajsu w kompie bo 2 grosze na godzine to musiałbym jeść chleb ze smalcem żeby się na to godzić
ale dziś mi się nudzi to pytam nie

nie muszą być linki żeby nie bili, może nazwy serwisów
i w ogóle co można tu robić oprócz klikania w durne reklamy (które też mogą dać dużą flote)

Daroo :(
09-08-2012, 14:30
upload (firecash.org/cashbuzz.org/cashfile.org) tylko trzeba miec pomysl co uploadowac i jak to dobrze zareklamowac (blog/yt) ja zarobilem 5$ w 3 dni chyba ale wiecej juz nie wpadaja pobrania a 10$ trzeba zeby wyciagnac ;d ludzie ktorzy juz w tym dlugo siedza po 400$ zarabiaja na miesiac ;d

^Gpiotras~
09-08-2012, 14:31
Nakręć minecrafta i wstaw na youtube, chyba najlepszy interes z internetu.

Demon
09-08-2012, 14:34
obstawiaj zakłady, jak umiesz myśleć i masz farta to można ładne $ zgarnąć [nie to co midi]

palobo
09-08-2012, 14:58
upload (firecash.org/cashbuzz.org/cashfile.org) tylko trzeba miec pomysl co uploadowac i jak to dobrze zareklamowac (blog/yt) ja zarobilem 5$ w 3 dni chyba ale wiecej juz nie wpadaja pobrania a 10$ trzeba zeby wyciagnac ;d ludzie ktorzy juz w tym dlugo siedza po 400$ zarabiaja na miesiac ;d

Nielegalne, złapią Cię na uploadowaniu jakiegos filmu/albumu muzycznego i dostajesz karę zupełnie nieproporcjonalną do zysków jakie czerpałeś. Do tego masz przeskanowanego kompa pod kątem legalności systemu, gier, filmów i muzy.

#Topic

Streamowanie gier jest dosyć opłacalne, na twitch.tv. Musisz mieć jednak jakieś grono odbiorców. Nie pamietam dokladnie stawek, ale kumpel przy streamach z tysiącem widzów ma miesięcznie średnią krajową.
Polega to na tym, że co jakiś czas puszczasz blok reklamowy (albo pojedyncza,30-sekundowa reklame) i w zaleznosci ile osob to obejrzy, taki masz z tego zarobek.

Daroo :(
09-08-2012, 15:09
@up
to co za problem uploadowac fake pliki? ;d
mozesz uploadowac rozne hacki/cracki do folderu wklejasz kilka plikow zeby cos wazylo dajesz haslo a ludzie sciagaja i tak 'd

@down
ty glupi jestes, nie znasz sie a gadasz ;c

Sasha KOKS
09-08-2012, 17:09
Graj na APO i sprzedawaj kcc na allegro.

.LOGEST.
10-08-2012, 11:44
Nie ma czegoś takiego jak dobry zarobek w internecie

Midq
10-08-2012, 11:46
Nie ma czegoś takiego jak dobry zarobek w internecie

zgadzam sie rowniez, nie zarobilem ani zlotowki w internecie same straty pozdrawiam:)

Mr Fsza
18-08-2012, 23:07
Polecam ci stronę za10groszy.pl tylko aby coś kupić musisz naprawdę siedzieć przy kompie dobrą nockę ;d

Druga stronka no to PrzeczytamWszystkich.pl

Lub na you tube zrób konto i za wyświetlenia filmów masz kasę ;d

20dollars.pl

dużo jest stronek gdzie można zarobić ale na innych stronkach jest dużo ciężej bo trzeba wypełniać dużo ;0

http://zarabianiezaklikanie.toplista.pl/

polecam wszystkie str.