PDA

View Full Version : TEDE - aktor/komercja!

Zarexoholik?
13-08-2012, 12:47
Reklama z wrzuty, jacuś przesadza z tym swoim komercyjnym talentem aktorskim!

WEBNIĘCI (http://www.viva-tv.pl/programy/1411-webnieci)

http://img84.imageshack.us/img84/7825/tedewebnici.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/84/tedewebnici.jpg/)

Ktoś ogląda w ogóle ten syf?

#niżej

Czego mógłbym zazdrościć grubemu człowiekowi? MASY!????? U mnie hajs się zgadza.

Krulowiec
13-08-2012, 12:56
To jakaś zazdrość czy jak? Niech sobie robi co chce, jego życie. Program rzeczywiście chu*owy, więc pewnie zdejmą go szybko z anteny.

# wyżej

pieniędzy?

# Domcio Old

od 10 lat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Demon
13-08-2012, 13:26
obejrzałem 5 minut 19 odcinka z sezonu pierwszego i więcej tego nie włącze. zwykłe gówno bez fabuły, które nie wiem po jakiego grzyba powstaje

Krac Po Banie
14-08-2012, 09:16
W sumie to lepiej reprezentować biede co nie.

Faamous
14-08-2012, 12:59
@up.
Podbijam XD

@temat.
Zaczynajac to jacek byl chyba jednym z pierwszych w typ hip hopie, szaczuenk dla niego mam, zjadl Eldo, zniszczyl onara, rozyebal peje. Poszedl w komercje, ale wole ludzi ktorzy nawiajaja o hajsie, a nie ktorzy nawiajaja o biedzie i jezdza Porsche..

Co do programu to gowniany, wole ten na Tvn Turbo.

Domcio Old
14-08-2012, 21:29
@up

Powiedz mi czlowieku gdzie Peje widziales w porsche ?? Tede zjadl Peje, smieszny jestes.. tede sie tylko lansuje i nie byl pierwszy w hip hopie. Tede nawija 10 lat a peja 20 jest roznica co nie ?

Adachi.D
15-08-2012, 10:40
@up.
Podbijam XD

@temat.
Zaczynajac to jacek byl chyba jednym z pierwszych w typ hip hopie, szaczuenk dla niego mam, zjadl Eldo, zniszczyl onara, rozyebal peje. Poszedl w komercje, ale wole ludzi ktorzy nawiajaja o hajsie, a nie ktorzy nawiajaja o biedzie i jezdza Porsche..

Co do programu to gowniany, wole ten na Tvn Turbo.

Właśnie, Tede chociaż jest szczery, nie robi z siebie ofiary losu ;c Co do tego czegoś, nie oglądałem... Nie bardzo nawet mi sie chce.

Faamous
15-08-2012, 11:07
@up

Powiedz mi czlowieku gdzie Peje widziales w porsche ?? Tede zjadl Peje, smieszny jestes.. tede sie tylko lansuje i nie byl pierwszy w hip hopie. Tede nawija 10 lat a peja 20 jest roznica co nie ?

Po pierwsze nic nie wiesz o historii rapu, w domu mam kasety Liroya BESTSELLER, Onyx, Patric Enemy, House Of Pain..

Ale nie do tego zmeirzam, jak tede nagrywal numer ze Wzgorza Ya Pa 3, peja przewracal sie po macie...Poogldaj wywiad dla cgm.pl gdzie peja mowi, ze ma szacunke do tedego, poniewaz on byl pionierem.. Gowno wiesz, a wypowiadasz sie z jutuba gowno sie dowiesz..

Domcio Old
15-08-2012, 16:19
Po pierwsze nic nie wiesz o historii rapu, w domu mam kasety Liroya BESTSELLER, Onyx, Patric Enemy, House Of Pain..

Ale nie do tego zmeirzam, jak tede nagrywal numer ze Wzgorza Ya Pa 3, peja przewracal sie po macie...Poogldaj wywiad dla cgm.pl gdzie peja mowi, ze ma szacunke do tedego, poniewaz on byl pionierem.. Gowno wiesz, a wypowiadasz sie z jutuba gowno sie dowiesz..

Gówno czlowieku wiesz.. w dupie mam twoje kasety, na moje mozesz miec nawet wszystkie plyty tedzika. Tedzik sie sprzedal juz dawno. Jak Peja przewracal sie na macie to w tym czasie nagrywal plyty ; oo. zobacz jak Peja mial w zyciu a sam sie z tego wszystkiego podniosl. zobacz ile plyt wydaje tede a ile Peja. Tak Peja mial szacunek do tedego przed tym calym beefem.

Zarexoholik?
15-08-2012, 17:11
Peja zaczął nagrywać rok przed grubym - to w ramach rozwiania tych nieścisłości. Zresztą to nie jest temat o tym kto kiedy nagrywał tylko o karierze aktorskiej grubego. Nie mylmy działów!

Gruby z rapem to ma mało wspólnego, jako aktor też jakichś wielkich roli nie dostał. : (

Huskar
15-08-2012, 20:27
Gówno czlowieku wiesz.. w dupie mam twoje kasety, na moje mozesz miec nawet wszystkie plyty tedzika. Tedzik sie sprzedal juz dawno. Jak Peja przewracal sie na macie to w tym czasie nagrywal plyty ; oo. zobacz jak Peja mial w zyciu a sam sie z tego wszystkiego podniosl. zobacz ile plyt wydaje tede a ile Peja. Tak Peja mial szacunek do tedego przed tym calym beefem.

O rany , jak czytam twoje śmieszne posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać :O Gówno wiesz a za przeproszeniem pierdolisz jakieś farmazony , co do komercji powiedz mi czy raper ,który wydaje płytę na potrzeby beefu i umieszcza na niej kradzione bity nie jest komercyjny? Poza tym treści na Czarnym Wrześniu to nie ma w ogóle , zero argumentów a same epitety i za takie coś jeszcze chcieć kwit.... Gruby na tych serialach i występach w TV robi hajs ale co w tym dziwnego? Czy komuś to szkodzi albo przeszkadza? Nie można też powiedzieć ,że jest komercyjny bo żaden z polskich raperów nie wydał tyle darmowej muzy dla ludzi co on , peace joł!

Savater
15-08-2012, 21:48
O rany , jak czytam twoje śmieszne posty to nie wiem czy śmiać się czy płakać :O Gówno wiesz a za przeproszeniem pierdolisz jakieś farmazony , co do komercji powiedz mi czy raper ,który wydaje płytę na potrzeby beefu i umieszcza na niej kradzione bity nie jest komercyjny? Poza tym treści na Czarnym Wrześniu to nie ma w ogóle , zero argumentów a same epitety i za takie coś jeszcze chcieć kwit.... Gruby na tych serialach i występach w TV robi hajs ale co w tym dziwnego? Czy komuś to szkodzi albo przeszkadza? Nie można też powiedzieć ,że jest komercyjny bo żaden z polskich raperów nie wydał tyle darmowej muzy dla ludzi co on , peace joł!

Co to za "raper" ktory dorabia w serialach grajac psa?

Crote
16-08-2012, 12:31

a moze jacek jest urodzonym aktorem i to wlasnie dorabia sobie na rapie :confused:

Huskar
16-08-2012, 14:39

Ice-T ze Stanów też grał psa w serialu i co z tego? Trzeba odróżniać fikcję od rzeczywistości - nawet Jeżozwierz z Jeżyc tak powiedział w którymś z wywiadów.

kukers
16-08-2012, 15:45
TEDE = PEJA = niski poziom i tyle w tym temacie.

Creatynka
16-08-2012, 18:50
Albo sie jest raperem albo pajacem w tv.

Maatinii
16-08-2012, 20:58
Wnioskując, jak ktoś jest raperem to nie może być bogaty ? I nie może normalnie na legalu pracować ? Pewnie jak by peja chociaż trochę wyglądał i umiał się ustawić jak tede to też by tak zarabiał.

Kamilio 2.0
17-08-2012, 10:51
Po co porównywać Peje do Tedego lub na odwrót? Bo mieli beef? Śmieszne.

Co do Tedego, to niech robi to co uważa za słuszne, jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Nie nazwał bym tego komercją, chce być raperem i aktorem to dlaczego nie? Kto mu zabroni? Czy gdzieś jest napisane/ustalone, że nie wolno?

Mario Trollotelli
17-08-2012, 21:16
Wielu raperów gra psa w serialach/filmach. I co z tego? Nie umiesz odróżnić fikcji od rzeczywistości? 2Pac też grał psa w filmie. Może zaraz napiszesz, że się "sprzedał"? XD

#down
Aha, czyli według ciebie Tupac to marny grajek? Spoczko.

Savater
17-08-2012, 21:22
@ mario

wielu marnych grajków, nie raperów.
Dla tedzika nie idzie w rapie to rodzice mu zalatwiaja prace w tvn'ie.

Mozesz sie ze mna nie zgodzic. To tylko moje zdanie.

kukers
18-08-2012, 15:29
Savater skoncz pisac juz te swoje wypociny , to ze sluchasz Peji (w twoim wypadku pewne bo nikt inny tak nie hejtuje jak psychofani Peji) nie musisz od razu najezdzac na innych raperow z ktorymi twoj 'bóg' mial beef.

Savater
18-08-2012, 15:39
@kukers

Tyle co przesluchalem jego wszystkie dissy i kilka innych piosenek. Tak to jego nie slucham ;f
a pedzika poprostu nie lubie

Huskar
18-08-2012, 19:46
@kukers

Tyle co przesluchalem jego wszystkie dissy i kilka innych piosenek. Tak to jego nie slucham ;f
a pedzika poprostu nie lubie

Skoro przesłuchałeś dissy i Rycha i nie widzisz w nich hipokryzji to znaczy ,że albo jesteś głuchy albo głupi.

A tak do wszystkich hejtów polecam dokładnie przesłuchać i wyciągnąć wnioski.
http://www.youtube.com/watch?v=TqSHyFj5J0Y

Savater
19-08-2012, 20:59
Skoro przesłuchałeś dissy i Rycha i nie widzisz w nich hipokryzji to znaczy ,że albo jesteś głuchy albo głupi.

A tak do wszystkich hejtów polecam dokładnie przesłuchać i wyciągnąć wnioski.
http://www.youtube.com/watch?v=TqSHyFj5J0Y

Przesluchalem tez dissy tedego i inne jego piosenki i nie kumam tego co on gra.
kto co lubi.