Zaloguj się

View Full Version : Update Rook - Trzeci temat.

Sasha KOKS
13-08-2012, 21:46
Dlaczego ktoś to kasuje? Boicie się prawdy??

Witam!
Piszę już setny temat dotyczący Update (chodzi o Upa na rook), a dlaczego?
To chyba nie jest dziwne, że ciągle piszę nowe tematy o Upie...
Zakładam takie tematy, po to, aby ktoś z głownej Administracjii się wypowiedział (Mortiis, Santano, Tygrys), a nie inni, którzy mają jakąś śmieszną posadę. Możecie powiedzieć mi, albo wszystkim innym na Forum, dlaczego tak olewacie ten Server?

Co ja mam powiedzieć? Gram na Rook (sami wiecie, że expienie tam jest monotonne - wiem, napiszecie, że sam wybrałem taki wybór gry, zostania na Rook). Proszę Was - zrozumcie, że również Was rozumiem, ale gdybyście sami grali na Rook i expili ciągle na tym samym, to sami byście byli wkooorwieni, że nic się nie dzieje. Powinno wejść jakieś urozmaicenie do gry, na Rookgard.
Chociaż te marne 20 misji, lub chociaż tyle co! Aby było te urozmaicenie jakieś śmieszne. Nie widzicie serio, że na Rooku już praktycznie nikt nie gra?

Moje pytanie, brzmi:
Kiedy będzie wprowadzony Update, gdzie będzie coś na Rooku?
Jak narazie wprowadziliście Update, w którym daliście jakieś nowości na Main.
Rook - już całkiem wyjebka ?
Ile można czekać na Update? Cały Rook? :l
Dziś mamy 06.08.2012r. Ostatni Up, gdzie było coś na Rooku, był 11.11.2011r.
Specialnie dla Was policzyłem ile nie było Upa na Rooku. Wyszło mi, że aż 272 dni! - To jest chyba jakiś śmieszny żart!:(
Tak samo nie rozumiem, dlaczego na Main został dodany Up, a na Rook nie...
Proszę mi też to wytłumaczyć... Na Main gra więcej osób, dlatego:confused:
Nie rozumiem tego.

Cały Rook się zgodzi co do tego tematu, na bank, więc proszę!
Ludzie z Mainlandu, niech nawet się nie wypowiadają w tym temacie, lecz na pewno ktoś swoje doda :l

Czekam, aż ktoś z GŁÓWNEJ Administracjii się wypowie w tym temacie! Lecz pewnie się nie doczekam :/

Więc może zamiast zamykać tematy, w końcu dacie jakąś odpowiedz i zamkniecie? Dziękuje, czekam.

Ps. Bleyn, miałeś coś napisać w tamtym moim poprzednim temacie, lecz nie napisałeś, dlatego założyłem nowy, pozdrawiam.

Demon
13-08-2012, 22:02
TO CZEKAJ, BO NIKT CI NIE MUSI ODPISYWAĆ - KUMASZ?

@trzeci temat, trzeci hejt, bo przecież nikt Ci nie obiecywał aktualizacji co rok, możesz ją mieć co dwa lata, a jeśli Ci się nie podoba to sobie odpuść :o czego jesteś taki upierdliwy, rozumiesz, że jej nie dostaniesz na żądanie?

Marek
13-08-2012, 22:03
Wiesz co jest najgorsze ? że i tak nikt nie wypowie się w tym temacie ( mowa o administracji nie moderatorach czy tutorach ) . Po drugie po co zakładasz kolejny temat skoro administracja ma możliwość otwarcia starego i napisania tam co sądzi ? Te tematy nie zostały skasowane są jedynie zamknięte więc po co kolejny ? Znów chcesz być pociśnięty przez dzieci apo i na sam koniec zobaczyć " temat zamykam - jeśli administracja chcę się wypowiedzieć otworzy sobie " a Ty dostaniesz warna ? Na tym Ci zależy ? Zrozum , że teraz zanim będzie update to hooho czasu :) śmiej twierdzić , że nawet z rok minie zanim coś dodadzą. Włożyłeś sporo czasu w tego rooklsayera ( oczywiście jeśli gracz od zera ) ale zrozum też , że nic nie trwa wiecznie. Zyski nie są już te same i co z tym idzie zainteresowanie również nie. Zrozum , że przyjdzie czas kiedy będziesz musiał rozstać się z swoją postacią i co w tedy zrobisz skoro aż tak przywiązany jesteś do czegoś co Ci nawet nie pasuje ? pewnie wkurzysz się i pociśniesz mnie ( droga wolna - wolność słowa ) ale taka jest prawda , że naprawdę uświadomcie sobie sens expienia ? Co Wam to da ? zarówno na rook i main ? Postawcie sobie to pytanie. Co da awans z 800lv na 805 lv na rook ? W tym czasie oczywiście mógłbyś zrobić sporo innych rzeczy niż expić no i dobra wbijasz ten 805 lv i co jesteś guru ? kilka hp i many więcej i tylko tyle . Warto dla tych kilku punktów marnować czas ? Nie będę Ci czasu planować bo zrobisz co uważasz za słuszne możesz też uważać się za mądrzejszą osobę ale w końcu uświadomisz sobie , że to non sens. Tej postaci nie kupi nikt od Ciebie nawet za 50zł ( tak myślę ) więc daj sobie na luz i po prostu basta. Jest wiele różnych rozrywek.

A co do tematu by bardziej wypowiedzieć się to jak już wspominałem zanim dodadzą coś to minie rok czasu. Ledwo co update wymuszony zrobili a Ty chcesz zmian na rooku ? tak to nie działa. Jakby widzieli zysk z serwera ( jak kiedyś ) to też inny wkład byłby w niego. Update na rooku nie ma i nie będzie. Dalsze ulepszanie rooka to robienie z niego maina ( chociaż i tak jest ) oraz zmienianie tibi w zupełnie co innego. Wiesz jaki klimat ma rook na rl tibi ? taki , że jest właśnie klimatyczny i trudny a tutaj to main rl tibi ten obecny rook i jeszcze Ci mało ? To Twój wybór był gry na rooku i sam na samym starcie widziałeś napis " wyspa początkujących " a Mortiisa powinieneś w stopy całować , że i tak przemienił rook w main. Pozdro

.Animal.
13-08-2012, 22:05
Prosze o reportowanie tego temu kolejny temat który zakłada a było jasno napisane ze administracja może otworzyć poprzedni temat i odpisać.Dziekuje.

~#*Nalesniczek Zla*#~
13-08-2012, 22:08
I tak nie odpiszą...
To nie ma sensu.

Shakur Shooter !!!
13-08-2012, 22:15
Dlatego Serv upada ten up na main to jakaś śmieszna sprawa a chociaż powinni dać coś na rooku bo tam sie gra nudno poprostu serv olewają najlepiej odejdz z apo jak ja zanim bd grać 10 ludzi ten serv niema już sensu od ponad roku i tyle a administracja i tak nic nie odpisze bo boją sie prawdy ...

ReMover
13-08-2012, 22:21
gosciu ... moze cie zaskocze ale grasz na ROOKU tj. WYSPIE POCZATKUJACYCH.. i tak dostaliscie na nim za duzo ... Rookgard jest takim miejscem gdzie ZACZYNASZ gre a pozniej wychodzisz na MAINLAND.. na rooku zostajesz z wlasnej woli ... wiadomo ze administracja bedzie zajowac sie MAINLANDEM bo to jest glowny teren... rook i tak za bardzo rozbudowano ... kiedys nie bylo nic na rooku i nikt nie narzekal .. zaraz pewnie sie posypia posty typu "ale sa duze lewury" itp itd ... co z tego ?? to dalej jest ROOKGARD - WYSPA POCZATKUJACYCH gdzie zazcynasz gre a konczysz ja tam na wlasne zyczenie !! chcesz update ??? graj na MAINLANDZIE !! proste ..

Sasha KOKS
13-08-2012, 22:33
Wiesz co jest najgorsze ? że i tak nikt nie wypowie się w tym temacie ( mowa o administracji nie moderatorach czy tutorach ) . Po drugie po co zakładasz kolejny temat skoro administracja ma możliwość otwarcia starego i napisania tam co sądzi ? Te tematy nie zostały skasowane są jedynie zamknięte więc po co kolejny ?

Nie widzisz, że zamkneli pierw tematy, a teraz usuneli?
Dlatego zrobiłem next i już dostałem warna - BEKA Z TEGO APO!

Wnorekkk
13-08-2012, 22:47
Sasha, i Ty i ja i każdy użytkownik wiemy, że ani Mortiis, ani Tygrys czy tez Santano nie napiszą Ci odpowiedzi w tym temacie.
Zatem po ch*j zakładać 130 takich samych tematów?

Hektor Gompka
13-08-2012, 22:48
To widać, że nie znasz tego serwa. Tutaj od zawsze każdy miał wszystko w dupie byleby hajsu natrzepać...

scimex pallll
13-08-2012, 23:05
Nawet nie czytalem tego gowna...
Dam ci rade, nie graj juz tutaj

Okey
14-08-2012, 00:00
a kto wam powiedział, że ma być jakiś update na rooku?; O

#edit
z resztą, czemu na rooku mają być za każdym razem kiedy jest on na main? Rook jest wyspą początkujących, powinno wbijać się 15lvl i wychodzić a wy i tak macie tam dużo+1k lvle, także wypierdalaj w podskokach albo tu nie graj czaisz

Sasha KOKS
14-08-2012, 00:32
a kto wam powiedział, że ma być jakiś update na rooku?; O

#edit
z resztą, czemu na rooku mają być za każdym razem kiedy jest on na main? Rook jest wyspą początkujących, powinno wbijać się 15lvl i wychodzić a wy i tak macie tam dużo+1k lvle, także wypierdalaj w podskokach albo tu nie graj czaisz
Oj śmieszny człowieku, sam testowałem z Tygrysem nowe monstery, które miały wejśc w Upa na Rooku, więc jeżeli nie wiesz - nie wypowiadaj się. Również rozmawiałem z Mortiisem i sam pisał, że będzie Up na Rooku.

Ciekawe, gdyby tylko dali Upa na Rooku to jaki byłby płacz ludzi z Main :).

.LOGEST.
14-08-2012, 00:34
Licz od nowa, nie uwzględniłeś że luty miał 29dni. : )

$%up
Może i chcą wprowadzić upa na rooku jak tylko wszystko dopracują za kilka miesiący

Azonka Banned v.2
14-08-2012, 01:06
Ciekawe, gdyby tylko dali Upa na Rooku to jaki byłby płacz ludzi z Main :).

Aha, fajnie ze ty rookgard i mainland traktujesz jako dwa osobne servery, ktore ze soba konkuruja.

Masz te dwadziescia pare lat, a zachowujesz sie gorzej niz czternastolatek, ktoremu rodzice nie chca kupic tego co zadasz.

Ten server nie ma przyszlosci, przenies sie na rl tibie albo najlepiej skoncz z ta gra.

Gubi
14-08-2012, 10:43
Czekam, aż ktoś z GŁÓWNEJ Administracjii się wypowie w tym temacie! Lecz pewnie się nie doczekam :/

Wienkszego debila tutaj nie znajdziemy ;mad; :mad:

Więc może zamiast zamykać tematy, w końcu dacie jakąś odpowiedz i zamkniecie? Dziękuje, czekam.

Jusz zamykam nie buj sie o to

Ps. Bleyn, miałeś coś napisać w tamtym moim poprzednim temacie, lecz nie napisałeś, dlatego założyłem nowy, pozdrawiam.

Mogles mu przypomniec na pm idioto buraczany a nie zakldac nowy temat i nowy placz.

Jednym slowem tak ode mnie, na rookgardzie nic nie bedzie, tak mi sie tutaj widzi, dodaliby od razu przy update z mainem, jednak jak widac maja wylozona przyslowiową lachę na to.

scimex pallll
14-08-2012, 11:47
Oj śmieszny człowieku, sam testowałem z Tygrysem nowe monstery, które miały wejśc w Upa na Rooku, więc jeżeli nie wiesz - nie wypowiadaj się. Również rozmawiałem z Mortiisem i sam pisał, że będzie Up na Rooku.

Jesli wiesz ze bedzie up na rooku to po CHUJ PISZESZ TE DEBILSKIE TEMATY ?
Dam ci rade, nie graj juz tutaj

Bobas
14-08-2012, 12:05
Dlaczego ktoś to kasuje? Boicie się prawdy??

Witam!
Piszę już setny temat dotyczący Update (chodzi o Upa na rook), a dlaczego?
To chyba nie jest dziwne, że ciągle piszę nowe tematy o Upie...
Zakładam takie tematy, po to, aby ktoś z głownej Administracjii się wypowiedział (Mortiis, Santano, Tygrys), a nie inni, którzy mają jakąś śmieszną posadę. Możecie powiedzieć mi, albo wszystkim innym na Forum, dlaczego tak olewacie ten Server?

Co ja mam powiedzieć? Gram na Rook (sami wiecie, że expienie tam jest monotonne - wiem, napiszecie, że sam wybrałem taki wybór gry, zostania na Rook). Proszę Was - zrozumcie, że również Was rozumiem, ale gdybyście sami grali na Rook i expili ciągle na tym samym, to sami byście byli wkooorwieni, że nic się nie dzieje. Powinno wejść jakieś urozmaicenie do gry, na Rookgard.
Chociaż te marne 20 misji, lub chociaż tyle co! Aby było te urozmaicenie jakieś śmieszne. Nie widzicie serio, że na Rooku już praktycznie nikt nie gra?

Moje pytanie, brzmi:
Kiedy będzie wprowadzony Update, gdzie będzie coś na Rooku?
Jak narazie wprowadziliście Update, w którym daliście jakieś nowości na Main.
Rook - już całkiem wyjebka ?
Ile można czekać na Update? Cały Rook? :l
Dziś mamy 06.08.2012r. Ostatni Up, gdzie było coś na Rooku, był 11.11.2011r.
Specialnie dla Was policzyłem ile nie było Upa na Rooku. Wyszło mi, że aż 272 dni! - To jest chyba jakiś śmieszny żart!:(
Tak samo nie rozumiem, dlaczego na Main został dodany Up, a na Rook nie...
Proszę mi też to wytłumaczyć... Na Main gra więcej osób, dlatego:confused:
Nie rozumiem tego.

Cały Rook się zgodzi co do tego tematu, na bank, więc proszę!
Ludzie z Mainlandu, niech nawet się nie wypowiadają w tym temacie, lecz na pewno ktoś swoje doda :l

Boshe... Denerwujesz mnie ..

Słuchaj! To jest wyspa początkujących, tam powinny być only raty i bronze set. Powinieneś napierdalać maczugą do 15 lvl i spadać na main.

Siema.