Zaloguj się

View Full Version : Sprawa domków

dzynq
14-08-2012, 18:32
Witam
chciałbym zwrócić uwagę na sprawę domków a mianowicie:
"
-Domek na terenie pacc jest kasowany z zawartością po skonczeniu sie promocji!
-Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac!"

Po przeprowadzeniu małego śledztwa znalazłem mnóstwo domków gdzie właściciele nie logowali się nawet przez pół roku albo domek należący na terenie PACC a właścicielem jest grający lecz nie posiadający promocji gracz. Kupienie domku który nie leży w obrębie City lub w mieście Evul graniczy z cudem. Gdyby domki te były licytowane, z OTS znikło by trochę tej "nieskończonej" kasy.
Zamiast ciągłego błagania o update zainteresujmy się tego typu sprawami.
Fajnie jakby trafił na to ktoś z zespołu.

P.S Nie pisze do osób które wgl nie grają a przesiadują na forum i krytykują wszystko/wszystkich i dzień w dzień wypisują, że to koniec i Apo upada. Po c.h.u.j się odzywacie jak nie gracie.

Gubi
14-08-2012, 18:35
Domki kasuje administracja, a widziałeś ją ostatnio w grze? :D
Bo ja nie, tak więc domków też nie skasują... :)
To tyle w temacie, mozna zamknac.

Kimus The Master
14-08-2012, 18:49
Domki kasuje administracja, a widziałeś ją ostatnio w grze? :D
Bo ja nie, tak więc domków też nie skasują... :)
To tyle w temacie, mozna zamknac.

Zgadam sie z ziomkiem, ale musze też coś dodać od siebie!

widziałem domek należyący do osoby która nie istnieje w statystykach OTS'a

18:45 Widzisz drzwi.'Bamboo Camp VII'. Issana jest wlascicielem tego domu.

http://i47.tinypic.com/2rvzzib.jpg

jonas
14-08-2012, 19:12
Zgadzam się z wami, domki powinny być wystawione na licytacje... Administracja powinna coś zrobić z tym nieładem

Sasha KOKS
14-08-2012, 19:21
z 30 domków jest takich, na Rooku Pacc 3/4 nie ma Pacca :l
Administrajca ma wyjebongo na to.

Soi
14-08-2012, 20:49
@up
a teraz wez kupuj pacc na serwie gdzie sie nic na rooku nie dzieje, tylko po to zeby miec domek? ;D <haha>

@topic
jak jest wszyscy wiedza ale i tak nic z tym nie zostanie zrobione :)

Aro Kox
14-08-2012, 20:49
Issana- nie ma takiej postaci a domek na bam ma... Dużo jest takich domków.

Demon
14-08-2012, 21:08

ło, to fakt dziwne :D

powinni to naprawić oraz napisać jakiś skrypt/kod chuj wie co po to, żeby domki automatycznie się czyściły

Dideek
15-08-2012, 07:31
Nie pierwszy temat w tej sprawie ;c
Oni te domki czyszcza raz na jakis czas [czyt. X lat]
Kiedystam pisali jakis skrypt zeby automatycznie czyscilo ale im nie wyszlo i dali spokoj ;[

Adachi.D
15-08-2012, 10:26
Juz był taki temat... I ktoś z administracji napisał, że ogarniają domki raz na 3-4 misiące, ale w regulaminie jest napisane inaczej... Administracja nie przestrzega regulaminu, który sama stworzyła... Jak serwer ma się trzymać, skoro nawet oni go łamią ? Żenada...

Zarexoholik?
15-08-2012, 11:54
Powinni zmienić:

Domek na terenie pacc jest kasowany z zawartością po skonczeniu sie promocji!

Czyli jak ktoś by nie miał pacc'a przez 2 dni to traci domek i zawartość? :confused:

I można założyć temat na forum, w którym będą zgłaszane domki/postacie, które powinny swój domek stracić, skoro i tak nie grają.

Kowalz
15-08-2012, 12:46
bez szalu , mysle ze nikt nie bedzie dalej ingerowal w ots'a : ) aczkolwiek mam mala nadzieje ze APO stanie jeszcze na nogi bo chetnie bym wrocil pocykac troche !: )))))) MILEGO ZIOMKI POZIOMKI!

dzynq
15-08-2012, 14:45
Mówcie co chcecie, obserwując listę osób online można zobaczyć że jest co raz więcej graczy. (Liczba przekracza 100)
W tej chwili 135 graczy online.

Touch the Sky
15-08-2012, 19:05
Moim zdaniem, domki powinny zostać wystawione na licytację. Teraz tylko kwestia w tym czy ktoś się zainteresuje, by to zmienić.

'Boonek'
18-08-2012, 02:55

Bo postac zostala usunieta...

#t swojego czasu znalazlem sobie domek ktorego wlasciciel nie logowal pol roku ponad, napisalem reporta i i tak chuj to dalo nikt tego domku nie wyczyscil stoi jak dziwka do dzis a char nadal nie loguje

Mortiis
18-08-2012, 16:53
domki sa kasowane recznie przez administracje, za kilka dni powinno pojawic sie kilka nowych na aukcji.

Anonimowy
18-08-2012, 17:20
domki sa kasowane recznie przez administracje, za kilka dni powinno pojawic sie kilka nowych na aukcji.

Sranie w banie. Znajdziesz kilka, żeby pokazać, że niby coś się dzieje.. wszystkie wystaw.

Mr Fsza
18-08-2012, 22:27
Lol tyle graczy domków tyle na sprzedaż u graczy i jeszcze mało dla mnie to domków na pacc jest aż natto a ogólnie i tak mało kto gdzie kupuje ....

Możecie dodać domki ale facc city, rook facc koło duni?

Bysio
25-08-2012, 14:19
Widzicie domku osób które nie grają. Ale weźcie pod uwagę że mogą logować się na inna postać z danego konta. Wtedy domek nie zostanie skasowany.

Miodek
25-08-2012, 17:39
Chyba coś tu nie tak
Mortis nawet teraz już nie patrzy na te tematy zerknął 1 i tylko 1 nie zobaczy sprawy z Issaną
ale to moje przeczucie
JEstem ZA!