View Full Version : Sprawa domków
Witam
chciałbym zwrócić uwagę na sprawę domków a mianowicie:
"
-Domek na terenie pacc jest kasowany z zawartością po skonczeniu sie promocji!
-Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac!"
Po przeprowadzeniu małego śledztwa znalazłem mnóstwo domków gdzie właściciele nie logowali się nawet przez pół roku albo domek należący na terenie PACC a właścicielem jest grający lecz nie posiadający promocji gracz. Kupienie domku który nie leży w obrębie City lub w mieście Evul graniczy z cudem. Gdyby domki te były licytowane, z OTS znikło by trochę tej "nieskończonej" kasy.
Zamiast ciągłego błagania o update zainteresujmy się tego typu sprawami.
Fajnie jakby trafił na to ktoś z zespołu.
P.S Nie pisze do osób które wgl nie grają a przesiadują na forum i krytykują wszystko/wszystkich i dzień w dzień wypisują, że to koniec i Apo upada. Po c.h.u.j się odzywacie jak nie gracie.
Domki kasuje administracja, a widziałeś ją ostatnio w grze? :D
Bo ja nie, tak więc domków też nie skasują... :)
To tyle w temacie, mozna zamknac.
Kimus The Master
14-08-2012, 18:49
Domki kasuje administracja, a widziałeś ją ostatnio w grze? :D
Bo ja nie, tak więc domków też nie skasują... :)
To tyle w temacie, mozna zamknac.
Zgadam sie z ziomkiem, ale musze też coś dodać od siebie!
widziałem domek należyący do osoby która nie istnieje w statystykach OTS'a
18:45 Widzisz drzwi.'Bamboo Camp VII'. Issana jest wlascicielem tego domu.
http://i47.tinypic.com/2rvzzib.jpg
Zgadzam się z wami, domki powinny być wystawione na licytacje... Administracja powinna coś zrobić z tym nieładem
Sasha KOKS
14-08-2012, 19:21
z 30 domków jest takich, na Rooku Pacc 3/4 nie ma Pacca :l
Administrajca ma wyjebongo na to.
@up
a teraz wez kupuj pacc na serwie gdzie sie nic na rooku nie dzieje, tylko po to zeby miec domek? ;D <haha>
@topic
jak jest wszyscy wiedza ale i tak nic z tym nie zostanie zrobione :)
Issana- nie ma takiej postaci a domek na bam ma... Dużo jest takich domków.
ło, to fakt dziwne :D
powinni to naprawić oraz napisać jakiś skrypt/kod chuj wie co po to, żeby domki automatycznie się czyściły
Nie pierwszy temat w tej sprawie ;c
Oni te domki czyszcza raz na jakis czas [czyt. X lat]
Kiedystam pisali jakis skrypt zeby automatycznie czyscilo ale im nie wyszlo i dali spokoj ;[
Adachi.D
15-08-2012, 10:26
Juz był taki temat... I ktoś z administracji napisał, że ogarniają domki raz na 3-4 misiące, ale w regulaminie jest napisane inaczej... Administracja nie przestrzega regulaminu, który sama stworzyła... Jak serwer ma się trzymać, skoro nawet oni go łamią ? Żenada...
Zarexoholik?
15-08-2012, 11:54
Powinni zmienić:
Domek na terenie pacc jest kasowany z zawartością po skonczeniu sie promocji!
Czyli jak ktoś by nie miał pacc'a przez 2 dni to traci domek i zawartość? :confused:
I można założyć temat na forum, w którym będą zgłaszane domki/postacie, które powinny swój domek stracić, skoro i tak nie grają.
bez szalu , mysle ze nikt nie bedzie dalej ingerowal w ots'a : ) aczkolwiek mam mala nadzieje ze APO stanie jeszcze na nogi bo chetnie bym wrocil pocykac troche !: )))))) MILEGO ZIOMKI POZIOMKI!
Mówcie co chcecie, obserwując listę osób online można zobaczyć że jest co raz więcej graczy. (Liczba przekracza 100)
W tej chwili 135 graczy online.
Touch the Sky
15-08-2012, 19:05
Moim zdaniem, domki powinny zostać wystawione na licytację. Teraz tylko kwestia w tym czy ktoś się zainteresuje, by to zmienić.
'Boonek'
18-08-2012, 02:55
Bo postac zostala usunieta...
#t swojego czasu znalazlem sobie domek ktorego wlasciciel nie logowal pol roku ponad, napisalem reporta i i tak chuj to dalo nikt tego domku nie wyczyscil stoi jak dziwka do dzis a char nadal nie loguje
domki sa kasowane recznie przez administracje, za kilka dni powinno pojawic sie kilka nowych na aukcji.
Anonimowy
18-08-2012, 17:20
domki sa kasowane recznie przez administracje, za kilka dni powinno pojawic sie kilka nowych na aukcji.
Sranie w banie. Znajdziesz kilka, żeby pokazać, że niby coś się dzieje.. wszystkie wystaw.
Lol tyle graczy domków tyle na sprzedaż u graczy i jeszcze mało dla mnie to domków na pacc jest aż natto a ogólnie i tak mało kto gdzie kupuje ....
Możecie dodać domki ale facc city, rook facc koło duni?
Widzicie domku osób które nie grają. Ale weźcie pod uwagę że mogą logować się na inna postać z danego konta. Wtedy domek nie zostanie skasowany.
Chyba coś tu nie tak
Mortis nawet teraz już nie patrzy na te tematy zerknął 1 i tylko 1 nie zobaczy sprawy z Issaną
ale to moje przeczucie
JEstem ZA!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.