PDA

View Full Version : Najazd od Bleyna, noc 15/16.08.2012 :)

Sasha KOKS
16-08-2012, 01:03
Witam, a raczej dobry wieczór.
Na początku chciałbym serdecznie podziękować w imieniu moim, jak i również innych Rookslayerów dla Bleyna za nocny najazd. W końcu od wielu miesięcy było coś ciekawego, co urozmaiciło troszeczkę Rooka :). Bleyn się postarał, bo obiecywał wczoraj (14.08), że zrobi najazd i tak to się stało dziś. Najazd był na Main, jak i na Rooku. Poświęcone zostały cenne godziny Bleyna, a było to aż 3 godziny około!:eek: Podziwiam, że ktoś jeszcze na tym Serverze poświęca tyle czasu na APO. Szczerze? Teraz to tylko można liczyć na Bleyna, bo poświęca coś czasu na to APO i obiecuje różne rzeczy i do nich się zoobowiązuje, nie to co inni z Ekipy APO...:(. Dziękuję jeszcze raz w swoim imieniu tobie Bleyn, że poświęciłeś swój drogocenny czas na najazd w pixelowym świecie, by tacy ludzie jak (Sasha - Ja) się w końcu oderwali od Trainera. Liczę, że dotrzymasz umowy odnośnie (Upa - Rook) - ty już wiesz o co chodzi.

...........(To nie jest żadne lizanie dupy pionki):cool:

~#*Nalesniczek Zla*#~
16-08-2012, 01:07
Szacunek dla Bleyna ,każdy powinien mu podziękować bo rzeczywiście najazd był przedni. Należą Ci się brawa jak i gratulację ,a najlepiej duże piwo bo odwaliłeś kawał dobrej roboty.

Pozdrawiam w imieniu swoim jak i wszystkich rookerów.
Szacuneczek bo to co się działo to istna masakra ;D

Zarexoholik?
16-08-2012, 01:45
No najazd całkiem fajny, ale i tak nie zabrakło komentarzy, że ustawiony, że tylko dla tych, czy tamtych.

Ostatnio najazd robił również Sayto - też całkiem spoko.

ReMover
16-08-2012, 08:46
sasha nie wytrzymalbys gdybys nie zalozyl tematu o tym jakze zacnym najezdzie straszliwych monsterow ktore to zaatakowaly nasz zaczny mainland jak i ten kraj poczatkujacych ... najazd nie byl szczegolny ... bez rewelacji ... elo

Sasha KOKS
16-08-2012, 13:35
Heh, jak mówiłem wczoraj, że będzie spina to jest. Proszę o nagradzanie warnami osób, które tylko nabijają posty...

Oj, beka z Was była i nadal jest.
Tematem chciałem pokazać, że również gracze (czyli my) możemy być wdzięczni za coś, co robi Ekipa...
Bleyn obiecywał i zrobił - a obietnice Admnistracji żadko się spełniają, dlatego chciałem wyrazić wdzięczność.
Bo jak zrobią najazd to Wam nic nie pasuje... Za mocne potwory, za słabe, najazd był ustawiony dla tych i tych graczy itp. Zero zrozumienia.. :l

Krulowiec
16-08-2012, 14:32
Cieszę się niesamowicie, dobrze, że ktoś jeszcze ma zamiar tutaj coś robić XD.

Master many
16-08-2012, 23:20
Witam, chcialbym tylko dodac pare slow od siebie w tym temacie. Najazd owszem fajny wszystko super, tylko powiedzcie dlaczego GM ktory robi najazd nie pilnuje tego co sie dzieje i jest jakby to okreslic ekhm stronniczy?
Dlaczego nie reaguje jak osoby typu Karmazyn i Zarex wypychaja ludzi na schodach albo luruja potwory na nizsze lvle, dlaczego gdy 5 osob bilo creatora w trapie i mial red nagle bleyn wypuszcza creatora w strone zarexa i karmazyna? to jest bez sensu...

Zarexoholik?
17-08-2012, 02:24
Karmazyn i Zarex wypychaja ludzi na schodach

Nikogo nie wypchnąłem, więc daruj sobie te bezpodstawne oskarżenia.

Karmazyn i Zarex luruja potwory na nizsze lvle

Lurowałem na kogoś, czy odlurowałem moba by bić go solo? To jest różnica.

dlaczego gdy 5 osob bilo creatora w trapie i mial red nagle bleyn wypuszcza creatora w strone zarexa i karmazyna?

Nie wpadłeś na pomysł, że Karmazyn użył czaru EXETA RES?

#topic

Najazd był świetny, mnóstwo śmiechu i zabawy, ale zawsze znajdą się takie płaczki jak master many i będą wypisywać farmazony.

John Cena
17-08-2012, 10:06
Najazd był spoko dzięki ci bleyn że poświęcasz czas na serwa który powoli upadał

Aro Kox
17-08-2012, 10:21
Najazd był spoko a to co piszą o Zarexie i Karmazynie to prawda:)

Sciex
17-08-2012, 22:25
Powinniscie sie cieszyc ze jakis Bleyn Wam robi najazdy po 3h. Ogolnie nic nowego bo kiedy nie ma najazdow jest placz jak sa to jest jeszcze wiekszy placz. N/C

#t

Ofc nie bylo mnie na najedzie ale DZIEKI.

Perlaż
18-08-2012, 00:09
Jaki żal był najazd o on już pisze temat jak expiłes to nie miałeś czasu na takie rzeczy.. a teraz co po 15h dziennie na trainerach i szuka zajęcia .. jak można tyle czasu dziennie marnując stojąc w miejscu ? Przecież ty w życiu sobie nie poradzisz będziesz klepał biedę ..

Mr Fsza
18-08-2012, 22:31
Najazd na tym serverze powinien być co 2 dni 1 godzinny
a takie długie tylko w WEEKENDY

jonas
18-08-2012, 22:58
Next bardzo fajny najazd sie odbył 18.08 :D na wieczór, podobał mi sie

ybor
19-08-2012, 00:11
Widać ze się stara. Należy mu sie MEGA pochwała i aby miał ciągle taki zapał do pracy jak teraz.

Gubi
19-08-2012, 14:32
Wczoraj Ferrum robil najazd a nie Bleyn ;p

Bleyn tez robil na rookgardzie chwile potem jak Ferrum skonczyl na main.

widac, ze sie staraja utrzymac liczbe graczy, oby tak dalej! :confused: