PDA

View Full Version : Heroes III - let's play

deeL `
17-08-2012, 08:42
Siemanko. Szukam ludzi na partyjki w stare dobre hirołsy(przedstawiać chyba nie muszę ? :>).

http://www.heroes3.eu/forum/viewtopic.php?t=1547

Tu jest wszystko opisane co i jak. Procedura jest banalna. Tylko ściągajcie GameRender, bo przy tym hamachi to gówno. Ogarniecie się co i jak, ja mam nick osiek. Jak będziecie mnie find userować to wam w chuj wyskoczy, ale "osiek" jest tam tylko jeden ^^

Cały dzień przy kompie muszę siedzieć, więc let's play !!

Ero Senin
17-08-2012, 13:43
Skończy się tak jak ze wszystkimi grami tego typu ;f 2 dni zajawki i koniec

deeL `
17-08-2012, 21:25
Nie chodzi mi o napierdalanie, tylko złapać kontakt i od czasu do czasu jebnąć partyjkę- coś jak mix.

Vivek
17-08-2012, 23:35
Próbowałem już wcześniej, nawet spoko, ale mam małe pytanie. Chciałem zagrać z bratem i kumplem. Z bratem mamy jeden router, a ten program "GameRender" blokuje możliwość łączenia się z 1 ip 2 komputerów. Czy istnieje możliwość zagrania w ten sposób?(tak pytałem wujka i jest bezsilny).

Gubi
17-08-2012, 23:41
Próbowałem już wcześniej, nawet spoko, ale mam małe pytanie. Chciałem zagrać z bratem i kumplem. Z bratem mamy jeden router, a ten program "GameRender" blokuje możliwość łączenia się z 1 ip 2 komputerów. Czy istnieje możliwość zagrania w ten sposób?(tak pytałem wujka i jest bezsilny).

na hamachi mozecie popykac w takim razie ;p

Pobiore jutro ten game cos tam i zagramy.
Masz zlotom edytacje tegosz gierki?

KopMordo
18-08-2012, 01:29
Akurat 2 dni temu zacząłem nałogowo gwałcić herosy więc jakąś partyjkę mogę zagrać.
Posiadam złotą edycje + WOG.

deeL `
18-08-2012, 22:12
No złota edycja. Tylko jest taka opcja, że musimy mieć tą samą wersje gry, którą można sprawdzić poprzez prosty proces PPM>właściwości na głównym pliku aplikacji. Obyśmy mieli to samo.

@up
WOG fajny dodatek, choć mało kto o nim słyszał. Też go mam.

jbc piszcie gg 10885090

ybor
19-08-2012, 00:18
A nie lepiej w WOGa ??:D To bardzo fajny dodatek do Heros III