Zaloguj się

View Full Version : Promocja na usuni?cie RK + Ma?y UP Rook!

Mortiis
18-08-2012, 16:02
Na prośbę użytkowników wprowadziliśmy promocję na usługę usunięcia z konta klucza RK bez jego znajomości, po skasowaniu RK można bezpłatnie wyrobić nowy RK na koncie promocyjnym.

Nowa obniżona cena za usługę to jedyne 17zł + VAT. (stara cena 30,75)

Promocja trwa do odwołania.

P.S
Został dodany mały Update na wyspie Rookgard. Dodany został ognisty teren, na którym znajdziecie całkiem nowe potwory, które dotychczas nie występowały na wyspie początkujących.
Dodana została również arena, która pełni rolę Questu. Po zabiciu przeciwników czekają nagrody w postaci doświadczenia i nie tylko ;)

Enjoy!

P.S 2
Niebawem kolejne małe lub większe Upy ;)

Heaven
18-08-2012, 16:06
Dobre posunięcie ze strony Administracji ;) Myślę, że teraz sprzedaż tej usługi wzrośnie i skończą się posty/wypowiedzi, że usługa jest zbyt droga.
Warto zauważyć, że cena została obniżona prawie o 50%. Oby promocja nie skończyła się zbyt szybko ;)

@edit
Arena spodobała mi się bardzo, natomiast respawn nowych potworków nie przypadł mi do gustu :p

`Palldino
18-08-2012, 16:09
niby po co ;s usun juz to apo albo kmin cos pod wyzszy klient ;]

Daroo :(
18-08-2012, 16:19
zmniejszcie jeszcze czas do zmiany np. na 2 tygodnie to kupie wtedy :D

mogli byscie cos jeszcze zrobic z tym:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1025740#post1025740
i by bylo ok xd

Sherlock
18-08-2012, 16:53
Tonący brzytwy się chwyta. Dobry ruch Kamil.

Gubi
18-08-2012, 17:07
Mały UP Rook, to mi się podoba :)
Czekam na restart i na odkrywanie tego czegoś nowego.

Demon
18-08-2012, 17:21
Koniec płaczu Sashy i reszty rooka, w końcu! :D
Dobre posunięcie, propsuje!

Doktor Szypka Konefka
18-08-2012, 18:00
To Sasha nie wylaczy kompa przez nastepne 3262363 godziny, proponuje dac mu bana zeby zakonczyc jego i tak nic nie warty zywot dzieki.

Fajny up.

Mortiis i co sie stalo iz ty sie sam zajmujesz upami?

Adachi.D
18-08-2012, 18:06
Dostalem info, ze bedzie up i ktos sie nie mylil XD beka ;d dobre, fajnie, wkoncu cos na rook.

Kimus The Master
18-08-2012, 18:16
WoW GZ! Akurat dziś nabyłem nową postac na rooku.. Mam nadzieje, że będzie fajnie xD!

Refresh
18-08-2012, 18:55
dobrze cos tam robicie a ja sie pytam kiedy aktualizacja mapy, potworów na stronie?

Kurflos
18-08-2012, 19:49
Mortiis synu zrób w koncu ten restart, hajsu będziesz miał co nie miara, zapewniam

Shabus.
18-08-2012, 20:25
To Sasha nie wylaczy kompa przez nastepne 3262363 godziny, proponuje dac mu bana zeby zakonczyc jego i tak nic nie warty zywot dzieki.

Fajny up.

Na chuj kogoś oceniasz jak go nie znasz?

# Fajnie, że coś w końcu na rooku

Sasha KOKS
18-08-2012, 20:33
P.S
Został dodany mały Update na wyspie Rookgard. Dodany został ognisty teren, na którym znajdziecie całkiem nowe potwory, które dotychczas nie występowały na wyspie początkujących.
Dodana została również arena, która pełni rolę Questu. Po zabiciu przeciwników czekają nagrody w postaci doświadczenia i nie tylko ;)

P.S 2

Wow, nice! Po ponad 300 dniach został wprowadzony ''mały Update''. Całkiem dobre posunięcie ze strony Administracji. Moglibyście od razu dać Cały Update, a nie tylko ''mały''...
Tygrys, obiecał mi, że teraz ma więcej czasu i poświęci go na Upa Rooka - więc poczekamy, zobaczymy.
+ dla Ekipy, która zrobiła w końcu jakieś małe urozmaicenie.

Ps. Mam nadzieje, że w jedną noc nie wykonam całego Questu ''arena''.

Fajny up.

3262363 godzin :eek:? Raczej dni pionku. Lepiej tobie dać bana za bezmyślność.

Czekam na next Upa na Rooku.

Arenke się wykonuję w 5 min max.
Resp fire itp taki sobie :<
Update oceniam na 2/10.

jonas
18-08-2012, 21:19
Sasha ciesz się ze był ten "mały update". Gratuluje w końcu administracja sie zainteresowała :D

Ryśku xD
18-08-2012, 21:20
Dziękujemy że o nas sobie przypomniałeś :) Dziękujemy za update na roku :)

Mr Fsza
18-08-2012, 21:41
Kolejny bezużyteczny resp tego typu potworów [bez lota]

arena jak najbardziej pasuję tylko można sobie ihy przez trade podawać;d:D

~#*Nalesniczek Zla*#~
18-08-2012, 22:14
ŁaŁ!
Fajnie że coś się dzieje !
Gratuluję Administracji ,gratuluję jeszcze raz!

Lagga v3
18-08-2012, 23:08
Dobre posunięcie ze strony Administracji ;) Myślę, że teraz sprzedaż tej usługi wzrośnie

Bitch, please.
Strasznie dużo ludzi tu gra, mortiis zarobi- wierzę.

@top
niby po co ;s usun juz to apo albo kmin cos pod wyzszy klient ;][2]

WoW GZ! Akurat dziś nabyłem nową postac na rooku.. Mam nadzieje, że będzie fajnie xD!

przed tibią zawsze jest przecież zajebiście.

Dostalem info, ze bedzie up i ktos sie nie mylil XD beka ;d dobre, fajnie, wkoncu cos na rook.

Nobody cares

Marek
18-08-2012, 23:20
Tonący brzytwy się chwyta. Dobry ruch Kamil.

Wspaniały post oddający całość co sądzę o apo :) pozdrawiam

ybor
19-08-2012, 00:26
Doskonały pomysł na pewno się wielu osoba przyda :) Czekamy na kolejne przeceny i updaty

Poiwo
19-08-2012, 00:30
No nareszcie coś dodane ! [ BRAWO i oklaski przed monitorem ]

Ta arenka całkiem całkiem ale po co na rooku potworki bez loota nikt na nich tak to nie będzie siedział ;)

KaZeK
19-08-2012, 00:46
Ja to bym się w ogóle wstydził coś takiego wstawić na serwer, po tak długim czasie.

Tygrys
19-08-2012, 11:34
@up
Czemu 'wstydził'? Gdybyśmy mieli zrobić jeden większy up, to byłoby pier*, że znowu nie wiadomo ile musicie czekać na jakikolwiek up, a nawet gdyby został dodany i tak byłby płacz:D

Nic tylko usiąść w kąt, zwinąć się w przysłowiową kulkę i płakać, albo można i rozłożyć ręce i zapytać samego siebie - "wtf?"...
ZAWSZE będzie coś wam nie pasować. Co by nie zrobił, czy też nie - i tak będzie źle...

Mamy zamiar wprowadzać co np. kilka dni małe upy. Chyba lepsze to, niż jeden duży, a czekać na niego będzie trzeba o wiele dłużej.

P.S
Zadam wam pytanie (głównie do osób, które uważają, że apo to syf, że upada itp., itd.) - Fakt, może i na APO nie gra już tyle osób co kiedyś, ale to nie jest wyłącznie nasza (ekipy) wina, że mniej robimy niż kiedyś (choć i to ma swój wpływ), ale to jest wina również tego, że ogólnie Tibia się już "przejadła"...
Sami widzicie, że nawet na rl Tibii nie gra już tyle osób co kiedyś. Jest po prostu multum tego typu gier dostępnych w necie, które są myślę o niebo lepsze niż zwykła Tibia.

Uważam również, że nawet jeśli ekipa poświęcała by tyle czasu na APO co kiedyś, to może ze 2x więcej osób by było online niż teraz i raczej nie więcej.
Dlatego proszę, przestańcie gadać głupoty, że APO upada itp., bo APO jak na dzisiejsze czasy i okoliczności moim zdaniem trzyma się całkiem nieźle i pewnie jeszcze przez jakiś czas się to nie zmieni, a może i nawet polepszy - kto wie...

Dziękuję za uwagę. A teraz spadam z forum, robota czeka.

Viseq!
19-08-2012, 11:47
Mamy zamiar wprowadzać co np. kilka dni małe upy. Chyba lepsze to, niż jeden duży, a czekać na niego będzie trzeba o wiele dłużej.

haha, ciekawe przez jak długi czas 2 tygodnie? Tak samo jak z maratonami. Każdy odchodzi z podkarpackiego bo nic się tu nie dzieję. Popatrzcie na taki mazurski. Normalnie gdyby nie ten teraz 'maly up' byloby wiecej graczy non stop na Mazurskim niz tutaj. Tibia się nie znudzila ludziom bo graja na innych serverach, nie koniecznie na 7.6 ale graja ;S tak samo na rlu. Oosiagnalem tu wszystko co chcialem mam wszystko wlasciwie ale nie gram bo nic sie nie dzieje a nie chce mi sie siedziec od 1500-3000 na wardach i nic z tej gry nie miec. fakt sa fajne questy zadania itd ale tego jest malo lepiej wprowadzac rozne urozmaicenia co nie krotki czas niz czekac rok na update ktory zaloze sie niedlugo bedzie zrobiony :> gdyby nadal gralo tyle osob co jeszcze z rok temu to ten update bylby ukonczonyy 2 x szybciej bo teraz dzieciaki mecza sie z tymi zadaniami typu mistrz logiki itd;s

Poiwo
19-08-2012, 12:10
Ja to wam gratuluję pomysłu bo ludzie kupią pacc bo będą chcieli zobaczyć co dodali w upie a dalej pewnie up za 40 dni aż wszystkim pacc się skończy i by jeszcze raz zakupili na ten kolejny UPDATE ;0

ja wam doradzę zróbcie takich 10 kratek by odkopywać miejsca do jakiejś jaskini [ jak quest na f axa na mapce nie widać gdzie co i jak ]

ludzie by się męczyli a quest lub jakiś klucz na coś do czegoś by było ciekawie ;)

nie wiem po co robicie jeszcze nadzieję jak te kratki na rookardzie były od roku tam gdzie teraz arena ;d

Rumix
19-08-2012, 12:11
@up
Czemu 'wstydził'? Gdybyśmy mieli zrobić jeden większy up, to byłoby pier*, że znowu nie wiadomo ile musicie czekać na jakikolwiek up, a nawet gdyby został dodany i tak byłby płacz:D

Nic tylko usiąść w kąt, zwinąć się w przysłowiową kulkę i płakać, albo można i rozłożyć ręce i zapytać samego siebie - "wtf?"...
ZAWSZE będzie coś wam nie pasować. Co by nie zrobił, czy też nie - i tak będzie źle...

P.S
Zadam wam pytanie (głównie do osób, które uważają, że apo to syf, że upada itp., itd.) - Fakt, może i na APO nie gra już tyle osób co kiedyś, ale to nie jest wyłącznie nasza (ekipy) wina, że mniej robimy niż kiedyś (choć i to ma swój wpływ), ale to jest wina również tego, że ogólnie Tibia się już "przejadła"...
Sami widzicie, że nawet na rl Tibii nie gra już tyle osób co kiedyś. Jest po prostu multum tego typu gier dostępnych w necie, które są myślę o niebo lepsze niż zwykła Tibia.

Uważam również, że nawet jeśli ekipa poświęcała by tyle czasu na APO co kiedyś, to może ze 2x więcej osób by było online niż teraz i raczej nie więcej.
Dlatego proszę, przestańcie gadać głupoty, że APO upada itp., bo APO jak na dzisiejsze czasy i okoliczności moim zdaniem trzyma się całkiem nieźle i pewnie jeszcze przez jakiś czas się to nie zmieni, a może i nawet polepszy - kto wie...

Gdybyście nie wprowadzili tych śmiesznych itemów typu UW, Shaman Set, to pewnie grałoby więcej ludzi. Usuńcie to i po problemie...

_down
No tak, nie stać mnie na nie.

Daroo :(
19-08-2012, 12:30
smieszne itemy? bo nie stac cie na nie? KKKKKKKKKKKKK
ots musi sie rozwijac zrozum to

Sasha KOKS
19-08-2012, 12:59
Gdybyście nie wprowadzili tych śmiesznych itemów typu UW, Shaman Set, to pewnie grałoby więcej ludzi. Usuńcie to i po problemie...
Te śmieszne itemy typu: Uw, Szaman Set to wyłącznie wasza propozycja, a nie Administracji, więc miejcie do siebie pretensje :).

@Tygrys.
Nie lepiej napisać różne daty np. na Forum, kiedy będą Update?
Albo nie, bo Wy sami nie wiecie... ;l

Skeptikz
19-08-2012, 13:59
Gdyby usunal UW to mialby nastepne tematy na forum, ze w 5 osob nie mozna zabic knighta bo czym go trafic? Magic axe? ;)

Moze balans dobry nie jest ale da sie zabic knighta prof. magicznymi, tak piszecie o mazurku to wejdz tam i zobacz jak sie gra.
Eq na mazu daje jakies 60 % magii ;) 100k msem poskladasz 250k msa bez eq.
W rownym kazdy kazdego ma na combo! ( nie licze wanda z ktorego bijesz tyle co z czaru).

Sam odszedlem z APO nie przez adminow (upy) tylko dlatego, ze znudzila mi sie tibia 7.6.
Na rlu gdyby odjac ludzi grajacych na botach to zostaje marne 10k na 70-80 swiatow?
Zobaczcie na swiaty enfo lub premie gra tam 50-100 osob czyli mniej niz na APO.

Gubi#
A gralbys na tym serverze gdyby od 2006 roku nie dodano questow na itemki? Bylbys MLS'em wardy, bossy?

Gubi
19-08-2012, 14:22
Te śmieszne itemy typu: Uw, Szaman Set to wyłącznie wasza propozycja, a nie Administracji, więc miejcie do siebie pretensje :).

A te demon sety na rookgardzie, sc'a, hoty to TYLKO I WYŁĄCZNIE Twój płacz na forum, więc na ... kogoś oczerniasz, jak sam świecisz dupą z daleka?

Arena fajna, zabiłem kilka mobów. Resp też niczego sobie, jak i najazd wieczorny robiony przez Ferruma, a kończony przez Bleyna!
Czekam na kolejnego małego upka!: P

Artis
19-08-2012, 14:34
Jedynie co mi się z APO nie podoba to te Wasze aka UW, i to Wy chcieliście tą wspomnianą przeze mnie broń, więc macie to co chcieliście. Ta, ta, prawda, co każde update gracze płaczą z powodu update. Drogi Tygrysie, niestety ale ja się z Tobą nie zgodzę i tutaj muszę także dopowiedziec, że po chuja obiecujecie, a nasi kochani gracze tylko myślą sobie, że robicie ich w balona. Niestety taka jest prawda, sam zresztą dobrze wiesz jak Ci o tym pisałem osobiście. Liczba graczy na serwerze pomału zaczyna malec, i tylko z tego powodu że Tibia 7.6 zaczyna odchodzic w zapomnienie. Zajrzyjcie chociażby na tnet'a, albo nawet na samego Otlanda, tam zobaczycie małą ilośc serwerów w 7.6. A jak już jest taki serwer to tylko typowy war lub rpg, który długo nie postoi, z paroma wyjątkami np. APO lub Jakiesa serwer.

Update jakby ogólnie ocenic, to bym postawił ocenę mierną z powodu np. Rooka. Tam widzimy arenę bez żadnych przemyśleń. A nagroda? SL? To chyba już lepiej coś innego dac? Nie wiem po co był ten konkurs, chyba tylko po to żeby coś zrobic od czasu do czasu. Były i zadania na Rooka, i na Maina, a tylko zrobili zadania na maina.

Siwens
19-08-2012, 17:55
Gratuluje!
Pomysł wprowadzanie upów mniejszych co kilka miechów jest bardzo dobrym posunięciem. Mam nadzieje, że serwer znowu będzie pełen maniaków tibii xD. Ja na tibie mam wyłożona lache, bo ile mozna grać w jedna gre to po prostu obraza ludzkiej inteligencji .

Doktor Szypka Konefka
20-08-2012, 09:05
@up

P.S

yo Tiger.
A moim zdaniem te ostatnie upy byly robione na momencie, w końcu ktoś zauważył ze serwer z takiej ilosc graczy sie nie utrzyma ;[
Ciekawi mnie ile potrwa jeszcze wasze zainteresowanie serwerem :]

[QUOTE=Sasha KOKS;1025825]

3262363 godzin :eek:? Raczej dni pionku. Lepiej tobie dać bana za bezmyślność.

Czekam na next Upa na Rooku.
Ogólny czas online: 3919h 15min
3919/24=~163 dni ;o

Nie wątpię królu, ktoś kto przesiedział pół rooku przed pixelami moze tego dokonac :O

Aro Kox
20-08-2012, 10:45
Może to i będzie dobre. Upki co pardę dni:D A Ci co piszą, że apo syf to w ogóle nie wiem po co graja i siedzą na forum...

SedaN*
20-08-2012, 12:29
postępy, postępy! PROPSUJE

Lethornek
20-08-2012, 21:04
1 gracza macie pewnego ;D pozdro szasza ^^ gorzej z resztą, jak zarexy "niby" nie graja, garby nie graja to cienko Was widze ;]

najlepszym rozwiazaniem bylby reset harów ( sam pewnie bym pogral w wolnym czasie), jak nie - drugi serw na probe, ze stara mapa, taka z 2007-2008 roku ;)

Adachi.D
21-08-2012, 00:43
Z jakiej to okazji promocja ? ;o Hajsu na utrzymanie serwera brakuje, czy chcecie wydoic tyle ile sie da zanim go zamkniecie ? XD beka, dobre dobre...

Sasha KOKS
21-08-2012, 22:34

Wiadomo dokładnie, kiedy to nastąpi i zostaną wprowadzone nowe Update?
Bo troszkę znów się nudno robi. Pozdrawiam i czekam na Odp.