View Full Version : [ROOK] Arena pacc inna nagroda
Mistic Mar
20-08-2012, 19:13
Proponuje zamienic sl na : cos ala "Soft Amulet"
Co to Soft Amulet: "Dzięki temu amuletowi przy śmierci można zachować swój cenny ekwipunek oraz zdobyte punkty doświadczenia. Dodaje on HP oraz MP, można go doładowywać za 100 kryształowych monet. Mogą go używać jedynie osoby posiadające PACC."
Co z tymi ktozy juz wykonali:
3 opcje :
1-majac w bp sl zostanie on zamieniony na Soft Amulet
2-osoby takie dostana dodatkowo nie tracac zdobytego juz sl
3-2xwykonanie areny po nim dopiero wygrywa sie : Soft Amulet ale kazdy potworek na areniex2 wiec trzeba bedzie zabic 100 a nie jak dotad 50
@"Famek" ale tego amuletu są jeszcze 4 inne formy czyli razem 5 wiec jest to 1 forma czyli poczatkowa = gra sie rozwija rozwijaja sie tez itemy xd
@EDIT O WIDZE ZE WSZYSTKIM ROOK-GRACZOM SIE PODOBA - TYLKO POCO OSOBY Z MAINA SIE WTRANCAJA _ NIE GRACIE NIE WTRANŻALAJCIE SIE
Whip's Wolf albo Rabbit Present - inna Propozycja - Nie chce zkladac nowego tematu a tu juz nie zmienie w ankiecie xd
Sasha KOKS
20-08-2012, 19:28
Heh, troszkę zjeb*li, że dali kolejny Quest na sla...
Mogli coś nowego wymyśleć, bo 2x questy na to samo:confused:
Jestem za, lecz z małymi poprawkami :<
P.S
Nie zaznaczyłem nic.
Jestem na nie, moze na rooku ustawimy wam NPC z uhami? I po wykonaniu jakiegos qusta, bedziewcie mogli sobie perfecta robic?-.-
Nie bez powodu nazywa sie ta wyspa poczatkujacych - uzywacie malo efektownych rzeczy bo jestescie poczatkujacymi...
@Mistic
No ale jednak to wciaz wyspa pocatkujacych (:
Moze zmiana nagrody na jakis sword/axe/shield albo cos typu 'lzy' na okreslony losowo czas, nie wiem - raczej do zmiany to.
soft amulet - pojebało? ale faktycznie, 2 takie same nagrody z 2 innych questów dziwnie wyglądają, można by coś innego wstawić :-)
Iron Killer
20-08-2012, 21:34
Cieszcie się że w ogóle dostaliście jakiegoś questa i potworki bo tak płakaliście o tego up'a i jeszcze nagroda wam nie pasi to nie róbcie questa i idźcie expić ... Płaczą miesiąc o up'a na rooku i teraz będą płakać kolejny miesiąc z powodu nagrody ... Administracja próbuje was jakoś pocieszyć, a wy tak im dziękujecie? :mad::mad:
Kimus The Master
20-08-2012, 21:57
Jestem na NIE!! Choć obecnie gram na rooku cieszy mnie SL którego zdobyłem z nowego questa...
Cieszcie się że w ogóle dostaliście jakiegoś questa i potworki bo tak płakaliście o tego up'a i jeszcze nagroda wam nie pasi to nie róbcie questa i idźcie expić ... Płaczą miesiąc o up'a na rooku i teraz będą płakać kolejny miesiąc z powodu nagrody ... Administracja próbuje was jakoś pocieszyć, a wy tak im dziękujecie? :mad::mad:
To było na odpiernicz zrobione potowry bez loota które będą stały puste jak całe podziemia z lizardami... a arena to gówno jakich mało zrobiona w 5min.... dźwignia potworek i koniec.. nie czaisz że mogli by się WYSILIĆ... po takim czasie...
Adachi.D
21-08-2012, 00:13
Jestem na nie, moze na rooku ustawimy wam NPC z uhami?
Dobry pomysł, a do tego hmm... Npc z sl'ami ? :o Jestem na nie ofc... Rook to nie main, zrozumcie to wkońcu ! XD
Kamilio 2.0
21-08-2012, 08:39
I robić coś dla was...
Cieszcie dupy z radochy, że przynajmniej jakiegoś szita dostaliście na tej "wyspie początkujących".
Oczywiście soft amulet teraz, później chuj wie co, bo od graczy rooka można się wszystkiego spodziewać.
Oczywiście nie.
Jestem na NIE. Cieszcie się, że w ogóle coś macie. Bo płacz był, że na roku nic nie dali...
\/ O kim mówisz w ogóle synku? Skąd taka pewność, że nie gramy na rooku? 30 osób to cały chu...
To wy z "majna" ryj zamknijcie bo po pierwsze nie gracie na rooku a po 2 gdyby nie rook to byście mieli o 30~ ludzi online mniej i juz pewnie w pizdu by padł ten serwer.
jestem na tak ale ofc 1 ładunek = 1 sl bo jesli miał by kosztować 100 cc ładunek a sl kosztuje 500 cc to lepiej niech nie wprowadzaja. Ale dobry pomysł. A hejterzy niech wypierdalaja , w każdym temacie ta sama śpiewka, "rook to nje majn, za duzo macie, płaczecie" itp itd.
Mogli by dodać questa jak na uw ze trzeba zrobic 20-30 misji zeby zdobyć cos zajebistego
.LOGEST.
21-08-2012, 14:22
jestem na tak ale ofc 1 ładunek = 1 sl bo jesli miał by kosztować 100 cc ładunek a sl kosztuje 500 cc to lepiej niech nie wprowadzaja. Ale dobry pomysł. A hejterzy niech wypierdalaja , w każdym temacie ta sama śpiewka, "rook to nje majn, za duzo macie, płaczecie" itp itd.
Mogli by dodać questa jak na uw ze trzeba zrobic 20-30 misji zeby zdobyć cos zajebistego
Jeżeli te misje byłyby od 1500 lev to już macie mój głos na "tak".
Proponuje zamienic sl na : cos ala "Soft Amulet"
Co to Soft Amulet: "Dzięki temu amuletowi przy śmierci można zachować swój cenny ekwipunek oraz zdobyte punkty doświadczenia. Dodaje on HP oraz MP, można go doładowywać za 100 kryształowych monet. Mogą go używać jedynie osoby posiadające PACC."
Co z tymi ktozy juz wykonali:
3 opcje :
1-majac w bp sl zostanie on zamieniony na Soft Amulet
2-osoby takie dostana dodatkowo nie tracac zdobytego juz sl
3-2xwykonanie areny po nim dopiero wygrywa sie : Soft Amulet ale kazdy potworek na areniex2 wiec trzeba bedzie zabic 100 a nie jak dotad 50
@"Famek" ale tego amuletu są jeszcze 4 inne formy czyli razem 5 wiec jest to 1 forma czyli poczatkowa = gra sie rozwija rozwijaja sie tez itemy xd
ja bym zrobił z tego całkiem nowy quest
Propozycja moja:
po zrobieniu tej areny mamy sl, musimy zebrac 36 sl oraz miec 666 lvl by przystapic do zadania.
nastepnie po oddaniu tych sl wchodziło by sie do komnaty , w której trzeba uzolyc 5 demon shieldów na wyznaczonej pozycji-- co reset sie zmienia, nastepnie zabic 360 potworów podobnych siła, lootem do orshabaala, nastepnie, isc do nastepnego npc, on by chcial abysmy odnalezli jego brata w podziemiach skeleton mage na wyspie tej co jest podobna do czachy, potem gdy porozmawiamy z jego bratem kaze nam on isc do npc doktor po dalsze informacje dotyczace questa. gdy porozmawiamy z doktorem ma dla nas dużo zadań ale losowo bedą sie trafiac tak gdzieś do 36 zadań. Misje idz kliknij, zabij, ukradnij...
gdy zrobimy to bedziemy mogli przejsc do koncowej fazy questa, wchodzimy do tajemniczego tp, gdzie przenosi nas do katakumb gdzie znajduje sie dzwignia, do zabicia mob o mocy monster skeletona z main loot zmienic wogóle z tego potworka, po bokach fire elementale a nagrodą by był soft amulet uzyć 36, doładować mozna by było u npc dunia.
Sasha KOKS
21-08-2012, 20:45
ja bym zrobił z tego całkiem nowy quest
Propozycja moja:
po zrobieniu tej areny mamy sl, musimy zebrac 36 sl oraz miec 666 lvl by przystapic do zadania.
nastepnie po oddaniu tych sl wchodziło by sie do komnaty , w której trzeba uzolyc 5 demon shieldów na wyznaczonej pozycji-- co reset sie zmienia, nastepnie zabic 360 potworów podobnych siła, lootem do orshabaala, nastepnie, isc do nastepnego npc, on by chcial abysmy odnalezli jego brata w podziemiach skeleton mage na wyspie tej co jest podobna do czachy, potem gdy porozmawiamy z jego bratem kaze nam on isc do npc doktor po dalsze informacje dotyczace questa. gdy porozmawiamy z doktorem ma dla nas dużo zadań ale losowo bedą sie trafiac tak gdzieś do 36 zadań. Misje idz kliknij, zabij, ukradnij...
gdy zrobimy to bedziemy mogli przejsc do koncowej fazy questa, wchodzimy do tajemniczego tp, gdzie przenosi nas do katakumb gdzie znajduje sie dzwignia, do zabicia mob o mocy monster skeletona z main loot zmienic wogóle z tego potworka, po bokach fire elementale a nagrodą by był soft amulet uzyć 36, doładować mozna by było u npc dunia.
Kolego, kto ci wezmie 36sl na Rooku XD? Nie przemyślałeś propozycji swojej. Nie znasz Rooka - to nie pisz, ok? Do Doktora po zadania? Doktor to npc od Outfitów, a nie zadań...
Lepiej niech Tygrys, albo ktoś z Ekipy ogarnie szybko Upa, w którym będzie dość skomplikowany Quest + dużo zadań, bo na Rooku jest tylko 8 zadań:confused:
Kolego, kto ci wezmie 36sl na Rooku XD? Nie przemyślałeś propozycji swojej. Nie znasz Rooka - to nie pisz, ok? Do Doktora po zadania? Doktor to npc od Outfitów, a nie zadań...
Lepiej niech Tygrys, albo ktoś z Ekipy ogarnie szybko Upa, w którym będzie dość skomplikowany Quest + dużo zadań, bo na Rooku jest tylko 8 zadań:confused:
dobrze przemyslalem, od 1 lvl do 666 lvl mozna tyle nazbierac wiec nie pierdol.
ja nie lubię kiedy ta sama nagroda jest na dwóch questach ...
wiele osób robiąc ten quest poszczęściło się im i wylocili ten cenny item .
nagroda powinna być w 100% inna ;]]
Iron Killer
21-08-2012, 23:33
ja nie lubię kiedy ta sama nagroda jest na dwóch questach ...
wiele osób robiąc ten quest poszczęściło się im i wylocili ten cenny item .
nagroda powinna być w 100% inna ;]]
I co może mają wam zrobić kolejny quest po tygodniu? Teraz soft amulet, a potem ciekawe co będzie ... jakoś pamiętam czasy gdzie ludzie biegali z knight setami i nie było problemów, a teraz jakieś peleryny niewidki i inne gówna i teraz jeszcze soft amulet mają wam dać?
Nie, NIE i jeszcze raz NIE
I co może mają wam zrobić kolejny quest po tygodniu? Teraz soft amulet, a potem ciekawe co będzie ... jakoś pamiętam czasy gdzie ludzie biegali z knight setami i nie było problemów, a teraz jakieś peleryny niewidki i inne gówna i teraz jeszcze soft amulet mają wam dać?
Nie, NIE i jeszcze raz NIE
Stary nie czaisz że wszystko na tym świecie idzie do przodu ? Jak stoisz w miejscu to odpadasz, potrzeba zmian i tyle.
Iron Killer
22-08-2012, 00:11
Stary nie czaisz że wszystko na tym świecie idzie do przodu ? Jak stoisz w miejscu to odpadasz, potrzeba zmian i tyle.
A nie sądzisz że zmiana z sl na soft amulet to troszkę za dużo?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.