View Full Version : Avast
Palladyn Zlosci
21-08-2012, 08:19
Siema !
Wyskakuje mi caly czas komunikat od Avasta " Zostalo Wykryte Zagrozenie "
i tak spam dostaje od tego antivira ze nie wyrabiam. Jak to cos usunac zeby ten komunikat nie wyskakiwal ? Szukalem na google to co znalazem to zeby usunac avasta, wylaczyc go, przeskanowac kompa, lub zainstalowac nowego antywirusa.
http://i45.tinypic.com/25hh4ee.png
Master Sio
21-08-2012, 08:48
cos masz ze skryptem jakims .. przeinstauj avasta albo zrob scana ... mi tam dziala darmowa wersja jade juz od 2 lat na niej :D
Palladyn Zlosci
21-08-2012, 08:52
Reinstalowalem i skanowalem i nadal to samo a w tym komunikacie co wyskakuje widze ze cos z java i jak jave usune to elegancko smiga nic avast nie gada. Ale przeciez java b. potrzebna jest ; /
Master Sio
21-08-2012, 09:16
cclenerem wez to wszystko moze cos masz w rejestrach nie tak ... jakis dll ci brakuje albo cos ;d .. poczytaj na injnych forach co to moze byc
KopMordo
21-08-2012, 10:12
cclenerem wez to wszystko moze cos masz w rejestrach nie tak ... jakis dll ci brakuje albo cos ;d .. poczytaj na injnych forach co to moze byc
A później założy kolejny temat, że mu coś nie działa -.-
Co do ccleaner to lepiej mu nie ufać przy usuwaniu błędów w rejestrze.
Zaproponuję Ci taki wariant:
Wypierdziel avasta na zbity pysk. Zainstaluj Avire będziesz szczęśliwszy.
Przedstawiłem Ci najprostszy sposób załatwienia Twoich problemów. Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam.
Zainstaluj inna Jave? Zrob formata? Kup Mac'a i zapomnij o programach anty-virusowych? xd
PS. W ustawieniach avasta znajdziesz opcje, ktora pomija wybrane foldery/pliki i nie bierze ich pod uwage - ja tam zawsze dodaje TibiCam NG. xd
zwróć uwagę na adres obiektu, jest to jakieś zdjęcie .jpg, może do tego dotrzyj?
Avast to chyba najgorsze gówno jakie jest...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.