View Full Version : Mniejszy czas respienia sie Master'a,Devil'a,Apo
Nao - f.Vulpes (Otaku)
22-08-2012, 00:20
Witam, jak w tytule, krótko i na temat.
Pisze o krotszym respieniem się Bossów typu Master Atom,Devil Atom, Apocalypto.. Powód jest jeden, mały zarobek
dla przykładu idzie dwóch graczy na devil atoma biją go, a tu spadnie 1sc i trzeba czekac 10min. sądze,ze to zadlugo.
moja propozyja respienia sie mobów:
Master Atom: 15min
Devil Atom:6min
Apo:4min
Kto się zgadza niech napisze post :)
Pozdro! Vulpes.
Jestem na TAK
stanowczo za długo
Frezo Knight -620 rośnie
Iron Killer
22-08-2012, 00:35
Ciesz się że w ogóle się respią w takim krótkim czasie bo mogłoby być to tak jak np. z lucky ratami że co restart (mowa tu o master atomie). Devil Atom mógłby się respić tak na prawdę co 1h więc też masz powód by się cieszyć że co tyle się nie respi, apo co 4 min? Idź na apo vol, tam co 3 min się respi. To wszystko.
Jestem na TAK
stanowczo za długo
Frezo Knight -620 rośnie
A powiedz mi na co z tych potworów idziesz tym swoim 620 ek? I nie obchodzi nas to że masz 620 lvl i rośnie ...
Kto się zgadza niech napisze post :)
Ja się nie zgadzam mimo iż chodzę na apo i devile to i tak jestem na nie
Hęęęę???
w GODZINE ubijasz odpowiednio: 10 Devil Atomow, 4 Master Atomy, 15 Apo
LOOT
Devil Atom: Blessedka, Mls,Dsl,Warlord,Winged, Sc1-8.
Podsumowujac... chyba z kazdego Atoma leci chociaz jeden z itemow w/w i przyjmijmy, ze minimum 4sc(polowa) poleci +1sc za item= 5sc kazdy atom. 1h=50sc.....??
ZLE?! Lecimy dalej...
Master Atom: Itemy te same z ta roznica, ze teci 1-14SC!
Podsumowujac :Chociaz 1sc z itemow + przyjmijmy, ze zawsze leci 1/3 sc czyli kolo 5sc czyli 6sc za kazdego. 1h=24sc, tez ladnie zwlaszcza, ze mozemy afkowac miedzy respami...
APO: Tu juz nawet nie licze, bo kazdy chyba wie ile na broszkach mozna zarobic...
Respia sie wdlg mnie nawet za czesto...
Adachi.D
22-08-2012, 02:38
Pojebalo do konca xD Zarobek jest maly ? To nie chodz na bossy, idz sobie na inne mooby typu exe ! Jezu, ale wy macie nasrane xD Idz sobie Omena huncic... Z tego rary dropia, czy tam Creatora ;c NIE
Ciekawa propozycja. Jestem na tak:)
Na nie! Dobrze jest jak jest
scimex pallll
22-08-2012, 09:06
Jestem na Nie.
To sa takie "bossy" i musza sie respic dlugo. Chcesz zarobku ? to idz na exe lub na inne gowna...
przypomnę jeszcze wam ze z Devila i Mastera looci sie krew, jak wiemy krew jest potrzebna do questow...
Sonda jak dla mnie jest źle zrobiona.
Co do tematu to zgadzam się z wszystkimi poprzednikami. To są bossy, więc nie powinien się respić jak normalny potworek. Jedna modyfikacja jaką zrobiłbym to podniesienie ilość expa za zabitego bossa. Wartości expa są troszkę za małe i czasami siedzimy kilka godzin na bossie, i wpada 50% expa. Nie sugeruję zmiany 1 boss=1 lvl.
według mnie to niech będzie tyle samo, po co mamy ułatwiać grę która jest i tak prosta?
Sasha KOKS
22-08-2012, 10:56
Powód jest jeden, mały zarobek
Mały zarobek? Stary, przecież kasy na APO jest od zayebania.. :l
A ty piszesz tutaj, że mały zarobek? Przecież jest ogromny zarobek!:eek:
Ogarnij się, pierw chcecie, aby kasa znikła z APO, a teraz nagle Wam jej brak? To się nazywa Pazerność. Jest dobrze, nic nie zmieniać.
Nie!
Chociaz siedze godzinami an tych wszytskich apo, devilach itp, to jestem stanowczo na nie - w ciagu Godziny ubijasz 6 devil atomow, srednia loota z jednego to 5 sc, 3kcc na godzine :confused: + ew. Krew oj nie.
Nie zaznaczylem nic bo nie ogarniam ankiety xd
Zarexoholik?
22-08-2012, 12:16
APO na vol respi się 3 minuty. Są też inne respy devili oraz mastera. Po co zmniejszać czas? Żeby wszystko jeszcze szybciej osiągnąć? Jestem na nie, niech zostanie tak jak jest obecnie.
APO na vol respi się 3 minuty. Są też inne respy devili oraz mastera. Po co zmniejszać czas? Żeby wszystko jeszcze szybciej osiągnąć? Jestem na nie, niech zostanie tak jak jest obecnie.
dokładnie! niektórzy myślą, że APO występuje tylko na senji :\
@spadek cen krwi, broszek, perfecta - jestem na nie!
Wartości expa są troszkę za małe i czasami siedzimy kilka godzin na bossie, i wpada 50% expa.
Siedzisz na 'bossach' dla loota czy expa? Chcesz poexpić idź na wardy.
#t
Resp time jest dobrze ustawiony, tak było zawsze i niech tak zostanie.
Oczywisice ze nie! Moim zdaniem powinni zwiekszyc czas respienia sie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.