PDA

View Full Version : Hip-hop kemp 2k12 [video]

Google
22-08-2012, 14:23
SIEMA LESZCZE, KTO NIE BYŁ NA KEMPIE MOŻE POCZUĆ KLIMAT U MNIE NA YOUTUBE'OWYM KANALE. 25 FILMIKÓW BIJACZ.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLB2B24E3361BD417E&feature=mh_lolz

PS, ESENDE CH*J CI W DUPĘ NYGUSIE, NIE ODZYWAJ SIĘ DO MNIE PRZYNAJMNIEJ DO PRZYSZŁEGO KEMPA... :/ ZJEBAŁEŚ NA MAXA.

2:07 wjeżdża Wasz król

rK2YdSRK6yw#

Demon
22-08-2012, 15:05
chujowo, że tak blisko sceny stałeś, nie widać tej całej energi, ale propsuję mocno Drahu!

@ARO
wypierdalaj

@Drah niżej
no wiadomo, czytałem na fejsie jak pisałeś z kombeka : D

Aro Kox
22-08-2012, 15:10
To ma być klimat? Hehe. Ty chyba dobrego klimatu nie widziałeś...

Google
22-08-2012, 15:18
To ma być klimat? Hehe. Ty chyba dobrego klimatu nie widziałeś...

No tak, lepszy klimat na Sunrise jest albo pizgając wardy czy jak to tam się zwie.

chujowo, że tak blisko sceny stałeś, nie widać tej całej energi, ale propsuję mocno Drahu!

Chujowo? Celowo zapierdalałem pod scenę, powiedz mi kto z polaków miał kiedykolwiek możliwość zbicia piony z takimi legendami jak Evidence czy Rakaa Iriscience - mała garstka, znikoma ilość, mi się udało i jestem w chuj szczęśliwy, bo słucham ich od ponad dekady, nigdy nie pomyślałbym, że zjawię się na ich koncercie nie wspominając już o tym, że będę mógł zbić z nimi pione. Samobójstwem było tylko to, że stałem pod sceną na Foreign Beggars, to było istne samobójstwo, nigdy więcej z treningu nie wróciłem nigdy tak obity jak po tym koncercie, mega moc.

3Zm3_BYMDB0

Remus
22-08-2012, 18:55
O spoko przybył się dowartościować, fajny kemp ale nie stać mnie na niego jestem biednym polaczkiem, sry ; (

Google
22-08-2012, 19:07
Cały koncert Dilated w zajebistej jakości :

0:48:26 kozacko ;D

WdLHhhTUnD0

Sram na Was marne polaczki, przybyłem się pochwalić, bo jeszcze mnie trzyma ta zajebista atmosfera, gorąco polecam.

Skeptikz
09-09-2012, 13:25
Jestes szczesliwy ze przybiles piatke z jakims cieciem? XD Kto to wgl jest, pewnie 98 % osob na tym forum nigdy o nich nie slyszalo, gwiazda? haheh

poza tym polski rap/hip hop jest do dupy i kazdy to wie

Crote
09-09-2012, 16:11
Jestes szczesliwy ze przybiles piatke z jakims cieciem? XD Kto to wgl jest, pewnie 98 % osob na tym forum nigdy o nich nie slyszalo, gwiazda? haheh

aha?

@top

dobrze w chuy, za rok mozliwe ze bede hehs :)
btw. co marcinek zrobil? xd

Google
09-09-2012, 18:14

Mam nadzieje, że to co napisałeś jest tylko marną prowokacją, 98% forum nigdy o nich nie słyszało,
bo średnia wieku na tym forum to 12 / 13 lat, nie dziwi mnie to mierny bezbeku, spakuj tornister, odrób zadanie domowe z przyrody.

btw. co marcinek zrobil? xd

Mieliśmy się ustawić, napić się, pogadać w końcu po latach a ten mi później pierdoli, że bateria w telefonie mu padła i nie mieliśmy jak się zgadać..

Taki se pazdzioszek v1.01
10-09-2012, 06:46
Jaram się razem z Tobą Drahu! :}

widzę, że po tym jak opuściłem to forum zostało opanowane przez gwardię zacietrzewionych gimbów, którzy jeszcze nie dostali swojego pierwszego życiowego wpie*dolu i zapluwają mordy pełne mleczaków, NIE WIECIE CO TO PRAWDZIWA ZAJAWKA DZIECI WIĘC TAM DUPA CICHO

pozdro od starej gwardii PAŹDZIOCH :D

Rekrut xD
10-09-2012, 13:37
Serio to mi się to w chuj nie podoba ale jak ktoś to lubi to słucha :D

Belfus Adri
12-09-2012, 15:41
Samobójstwem było tylko to, że stałem pod sceną na Foreign Beggars, to było istne samobójstwo, nigdy więcej z treningu nie wróciłem nigdy tak obity jak po tym koncercie, mega moc.

Dokładnie Foreign i Dope D.O.D to była istna masakra :D