View Full Version : Blad trainerow zal
Mistic Mar
25-08-2012, 12:00
Jak masz sc na postaci jak klikasz na drzwi czasem wypada kasa - jak nie masz za duzo cap --
czekając na 4 skilowalem w domku ...wygląda ze wypada 50gp ale pod spodem jest 99 platyn i 99cc ... tak straciłem all co miałem na postaci przygotowane by odkupic uhy z ani tzn 11sc ... POPRAWCIE TO - NIECH DRZWICZKI W DOMKACH NIE ZABIERAJĄ KASY LUB NIECH NIE-DZIALA CLEAN NA NIE BO KUR. ZAL
@Żebym wiedział bym zbierał ale jak sie dowiedziałem było już za pozno odzyskałem tylko 99cc ... poco działają te drzwi spowrotem oki jest lepiej ale jak było do temple to chociaż kasa nie znikała grr
@Powinien być komunikat w takim razie albo pieniazki trafiac np do banku czy dp - bank łatwo dodac takiego npc xd
Kaziu Extreme
25-08-2012, 12:10
To tylko i wylacznie twoja wina, ze tego nie zauwazyles i nie jest to zaden bug po prostu nie masz capa to kasa wypada na ziemie lub tez znika jak to bylo kiedys z sprzedawaniem loota nie wiem czy jest tak teraz , ale jak nie mialo sie miejsca w bp to kasa znikala i tyle. Takzee wina lezy po twojej stronie, nie jakiegos buga;]
pozatym napisałeś to tak chaotycznie, że nie mam pojęcia o co chodzi :D, ale jeśli faktycznie straciłeś hajs po jakimś bugu to powinni to naprawić, btw. było pisać RRV / PW / Odwołanie.
~#*Nalesniczek Zla*#~
25-08-2012, 13:05
Hm a jak Ci 2 złote wypadnie na ulice i tego nie zauważysz ,to ktoś Ci je odda? Albo 2zł trafi do banku czy twojego domu? Oni chcą utrzymać jakieś reguły w tej grze ,a nie kasa spada z nieba czy coś. To nie jest bug i przykro mi że straciłeś swoje ciężko zarobione pieniądze ,ale na pewno Ci ich nie oddadzą.
Adachi.D
25-08-2012, 14:19
@up
Jak zwykle trafne porównanie gry do realnego zycie... Wy juz nie wiecie co to jest zycie xD
@top
Twoja wina, nie masz czego plakac. Teraz sie tniemy albo odrabiamy!
Mistic Mar
25-08-2012, 14:30
Oddawac nie musza tylko niech poprawia to ze kasa znika w trainerze domkowym albo jak nie masz miejsca niech pojawi sie komunikat ;p
Oddawac nie musza tylko niech poprawia to ze kasa znika w trainerze domkowym albo jak nie masz miejsca niech pojawi sie komunikat ;p
Jestem tego samego zdania, nie raz kasa znikala mi z bp a ja nie wiedzialem o co chodzi??? dopiero po pewnym czasie zalapalem ze to wina capa ;/ mysle jakby ekipa zrobila cos z tym to o wiele lepiej by sie gralo innym ktorzy nie wiedza o takim problemie :)
ogarnijcie porównywać rl do tibi... Aż tak dużo Ci nie wzięło, nie płakaj :)
Tak wgl według mnie:
Zostawmy tak jak jest wolisz jakiegos super upa czy zeby ci pieniądze nie wypadały??
Nubiu
Zapraszam LAJF (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1027175#post1027175)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.