Zaloguj się

View Full Version : [Strona] Nowe opcje w wyszukiwaniu postaci.

Daroo :(
25-08-2012, 14:50
Witam, moja propozycja jest taka zeby dodac cos do wyszukiwarki postaci, bo teraz kazdy zamiast na strone glowna to wchodzi na intergaming bo tam ma lepsze informacje o postaci ;d

Moglibyscie dodac tak:
Wykres godzin online.
Gdzie postac ma domek.
Jesli jest ban to do kiedy.

Jeszcze mozna cos dodac do wygladu np. jakie eq jest na postaci.

Na pewno lepiej by to wygladalo niz teraz bo troche pusta jest ta strona w wyszukiwaniu ;d

@down
hakerow na apo nie ma bo jeden mail do Mortiisa i odzyskasz wszystko + haker dostanie delete na konto.
A do domkow moze sie przydac np. kupilem kiedys chara i musialem szukac domku bo koles kupil gdzies na zadupiu ank i nie powiedzial ;d

Demon
25-08-2012, 14:53
po co komu do kiedy postać ma bana? ten kto ma wiedzieć to wie, to samo tyczy się domków, co za debil nie pamięta gdzie ma domek? zwykłe ułatwienie skierowane w stronę hakerów

Aro Kox
25-08-2012, 14:54
No hakerzy mieli by ułatwienie. Wykres godzin jedynie był by dobry i tyle.

Miodek
25-08-2012, 17:36
Dodajmy takie coś jak jest na nowszych otsach
Eq -OBRAZEK

Adachi.D
27-08-2012, 06:02
Dodajmy takie coś jak jest na nowszych otsach
Eq -OBRAZEK

Nowszych otsach ? xD, te nowsze otsy maja starsze zabezpieczenia niz stare apo XD
@top
Szczerze ? Wystarcza mi to co jest akutalnie, tzn korzystam z intergaming bo tam jest czas online i wbity exp... ;d

Gubi
27-08-2012, 11:10
Moglibyscie dodac tak:
Wykres godzin online.

na intergamingu to masz ;]

Moglibyscie dodac tak:
Gdzie postac ma domek.

byla taka propozycja ale przy hacku bedzie wiadomo i haker opier... tez domek wiec wtedy propozycja nie przeszla, teraz tez raczej nie przejdzie.

Moglibyscie dodac tak:

jak logujesz to masz date ub, zbedne :p

Djkule
27-08-2012, 11:29
Mi się wydaje, że pomysl jest dość dobry z tym Eq także ;)

Zarexoholik?
27-08-2012, 14:49
A może ja nie chcę żeby ktoś wiedział gdzie mam domek lub do kiedy mam bana? Po co ma to kogoś interesować? Jestem na NIE.

Adachi.D
27-08-2012, 15:21
A może ja nie chcę żeby ktoś wiedział gdzie mam domek lub do kiedy mam bana? Po co ma to kogoś interesować? Jestem na NIE.

W takim przypadku mozna bylo by zrobic cos w stylu ''prywatnosci'', ze tak to ujme. W menu konta po zalogowaniu sie byla by zakladka, jak bys nie chcial czegos ujawnic to bys poprostu to zablokowal. ;c

~#*Nalesniczek Zla*#~
04-09-2012, 00:57
Moglibyscie dodac tak:
Gdzie postac ma domek.

Jeszcze mozna cos dodac do wygladu np. jakie eq jest na postaci.

Podbijam.
+ funkcja utajniania owych informacji po zalogowaniu na stronie głównej.
pomysł dobry , na tak.

Soi
06-09-2012, 11:07

x2

Im mniej ktos o mnie wie tym lepiej... poza tym i tak 90% osob by sobie blokowalo zeby inni nie mogli widziec wiec po co ta opcja ? ;/ Ja osobiscie nie czuje potrzeby sprawdzania komus gdzie ma domek i do kiedy bana albo jakie ma eq na sobie... I tak samo nie chce zeby jakis wscibski osobnik przegladal dane mojej postaci.

Rekrut xD
07-09-2012, 14:12
Płaczecie, że chcecie stare apo a co chwila dajecie jakieś głupie zbędne propozycje...

Jestem na nie.

.Animal.
07-09-2012, 14:53
Głupia propozycja w czym to pomoże?

Nie

Mr Fsza
25-09-2012, 22:00
wtff jest to całkiem bezsensowna propozycja od tego jest intergaming co i jak po co zaśmiecać jeszcze swój profil ...

Jedynie co mogli by dodać to jakie questy są wykonane zamiast tego quest logu w grzę ; 0

` First Foksik
01-10-2012, 12:42
Oczywiscie , ze jestem na TAK :)

Ostatnio poszukiwalem swojego domku :) i gm ani nikt nie odp na raport wiec to by bylo bardzo przydatne :)

Lunatic
10-10-2012, 01:15
Spoko bylo by ale mi podobalo by sie jakie questy ma wykonana postac w wyszukiwarce nie woem czy to jest gdzies ale by sie przydalo a co do domkow i banow lipa troche a do eq moze byc.

len
10-10-2012, 06:47
Spoko bylo by ale mi podobalo by sie jakie questy ma wykonana postac w wyszukiwarce

od tego masz questloga