Zaloguj się

View Full Version : Pytanie / Propozycja - Counter Strike.

=Shadow Lechu=
25-08-2012, 17:10
Witam ..
Na samym początku chciałbym zadać pytanie do Administracji .
Czy chcecie spowrotem serwer Cs'a ?
Jeżeli tak mam małą propozycje odnośnie tematu .
Dokładnie to tak :
Posiadam serwery typu : DeathMatch , ONLY DD2 , ONLY awp_india , Fun Maps , JailBreak , ProCod .
Serwery są bardzo dobrze zrobione .
Pewnie myślicie , że nie ma zysku z tego , że znów nie wypali itp..
Owszem jest .
- Pieniądze za VIP'a .
- Reklama .
- Reklamując serwer , można równiez dodać info o OTS Tibia. [ Mogę taką reklamę zrobić ] .
Czytałem wcześniejsze tematy i płakaliście ,że praktycznie nikt nie grał ..
Jak ktoś ma grać , jak nie wie o istnieniu serwera ?
Wbijając na serwer CS'a być może gracz się skusi grę na OTS , więc zyskujemy w dwie strony graczy ..
Proszę o wypowiedz Wszystkich graczy jak równiez Administrację .

Demon
25-08-2012, 17:12
jakbyś miał only esl maps na dobrym hoscie bez śmiesznych vipów to ok, bo na innych serverach nie widzę sensu gry

@edit
nie pisz tego na forum tylko PW/maila do administracji, na odpowiedź poczekasz 1 dzień - 1 miesiąc, ale będzie lepiej i dla nas i dla nich

=Shadow Lechu=
25-08-2012, 17:16
Posiadam serwer ' DeathMatch - ONLY STEAM , ESL MAPS '
Fajne pluginy między innymi .
- Vote przed rozpoczęciem gry , czy gramy ONLY HS , czy normalnie .
- Każdy na każdego .
- VIP'a można skasować [ ale nie będzie zarobku , a VIP nie posiada jakichś rewelacji ]
Można również wgrać asysty [ Zadasz 60 dmg , i ktoś Ci go dobiję masz fraga i ten co zabił ] Przyciąga to graczy .

Aro Kox
26-08-2012, 14:51
Dobry pomysł i mógł by przyciągnąć graczy :)

Paul Dirac
30-08-2012, 19:58
Nie, nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nienie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie.

SoniQ
30-08-2012, 21:17
Nie, nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nienie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie,nie, nie, nie.

idiota

@t

widzisz, mimo twojej checi pomocy nie ma odezwu od tych wyzszych, servera apo nie ma i nie bedzie :d

=Shadow Lechu=
31-08-2012, 19:50
Być może nie ma odzewu , bo Administracja nie zagląda na forum :) .
Postaram się jutro z rana napisać na e-mail to wyższych władz.

#Dirac.
Wiesz co to Cs tak w ogóle ?

Rekrut xD
02-09-2012, 19:18
napisz do Mortiisa na meila to może bardziej poskutkuje :D Może doda z powrotem CS'a.

jonas
07-09-2012, 08:15
Jak dla mnie to jest dobry pomysł ja chętnie bym pograł w cs :)

SedaN*
07-09-2012, 16:06
Chętnie bym chciał powrotu CS APO, ale jakaś osoba musi to zorganizować. Wcześniej to był Crayon, ale on teraz jakiś niewidoczny

deeL `
07-09-2012, 18:43
Sorry ale administracja nie używa scrolla na głównej stronie forum. Paczom tylko serwer 6.7