PDA

View Full Version : Sorc czy druid?

rumun
25-08-2012, 21:10
A wiec mam pytanie kim lepiej grac posiadam 8 sorca i 8 druida m lvl'e 31

Czy tez moze 8ek skile 70/63?

.LOGEST.
25-08-2012, 21:37
jkaw masz team to bierz ed, jak nie to mss
powzdro

Viseq!
25-08-2012, 22:02
to tez zalezy czy masz pacc/zamierzasz go szybko kupic osobiscie polecam knighta bo niesamowicie dobrze sie boci na faccu:D

rumun
25-08-2012, 22:18
Nie uzywazm botow nie cieszy mnie taka gra ;]

Drunkusik v.2
26-08-2012, 00:59
Szczerze mowiac kolega mial racje ED to raczej do huncenia z ek, a MS do samodzielnego expienia.

Ja na twoim miejscu gral bym MS, ma wieksze dmg z SD i na high lvlu mozna fajnie expic na banucie uzywajac spellow od energii, wgl. raczej MSem szybciej sie expi niz ED.

Dexterro
26-08-2012, 02:08
pierwsze człowieku - 4 temat w tym dziale, OGARNIJ *****, ŻE PYTANIA ZADAJEMY W INNYM

drugie - i tak nic więcej nie osiągniesz niż 30 level bo jesteś zerowcem, który co tydzień gra nowym charem na innym servie.

trzecie - wyjdź z forum

Metaxa Grzesiek
26-08-2012, 10:20
Ja bym bral ed.
Sam gram ed i fajnie sie expi i czesto zabieraja ed na hunty typu drakeny.
Solo tez fajnie sie expi :)

rumun
26-08-2012, 11:44
pierwsze człowieku - 4 temat w tym dziale, OGARNIJ *****, ŻE PYTANIA ZADAJEMY W INNYM

drugie - i tak nic więcej nie osiągniesz niż 30 level bo jesteś zerowcem, który co tydzień gra nowym charem na innym servie.

trzecie - wyjdź z forum

Szkoda mi Cie pajacu ;] Nie bede zadawal pytan w tym twoim zjebanym temacie to dzial rl tibia wiec zadaje je tu

Moge wbijac 9lvl'e i zmieniac postacie a Ciebie to gowno obchodzi

Nie wyjde bo nie bede mial beki z takich smieci jak ty

Czarodziej Xardax
26-08-2012, 11:44
ed - wiekszosc sie z lodu i tak bije : )
mozna huncic z ek

Berafito Ryathhh
26-08-2012, 12:12
Jedni Ci beda gadac, ze ms do solo expa a druid do huntow, drudzy tak jak kolezka up, ze druid wali z lodu, czyli w wiekszosc potworkow dobrze siada itp itd.

Nie powiedziales nawet, na jakim swiecie grasz i czy masz zamiar robic postac do wojny czy jestes rpg?
Jesli chodzi o pvp to sorc ma lepszą rezystancje od smierci i duuzo mocniejszą pizde, za to druid jest ogolnie duzo wazniejszy w teamie ale tez ma takie waste, ze Ci sie nie snilo i sam bez cashmakerow nie wyrobisz :).
A jesli chodzi o expienie to i tutaj i tutaj znajdziesz plusy. Niby te najlepsze dzisiejsze miejscowki (banuta, lizard city, souleatery, grimki itp) to wszystko ladnie siada z visa, jednak druid z frigo tez moze smialo bic z powodzeniem uzywajac frigo niektore z tych miejscowek albo nawet z malo popularnego tera (tera hur ma jedyne 4sek exhaused) na soule, deeplingi, quary itp. Pozatym Tibia caly czas sie zmienia, nie wiadomo co dodadzą niedlugo wiec nie patrz na potworki, ktore na co są wrazliwe :P. Bierz poprostu to, co Ci sie bardziej widzi i tyle, bo na kazdym etapie gry co innego jest lepsze/gorsze

KaZeK
26-08-2012, 12:40
Szkoda mi Cie pajacu ;] Nie bede zadawal pytan w tym twoim zjebanym temacie to dzial rl tibia wiec zadaje je tu

Radzę Ci ogarnąć paluszki.

Jeżeli masz jakieś pytania dot. RL Tibii zapraszam tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=10270800). I nie pluj kwasem.