View Full Version : Quest Log Rook
Iron Killer
27-08-2012, 11:24
Witam, dodawałem tą propozycję już z 2 razy (na innym koncie), pisałem z tym do Tygrysa, ale widać że zapomnieli o mojej propozycji co do rooka, no ale napiszę jeszcze raz:
Proponuję dodać Quest Log na Rook ponieważ jak niektórzy sobie kupią konto i ktoś im napisał że jakiś tam quest nie jest robiony, a potem ... niespodzianka. Pewnie wiele razy były takie niespodzianki, więc gdybyście dodali takie coś to na Rook byłoby mniej oszustw. Powiecie: Nie róbmy z Rooka drugiego maina.
No cóż, Administracja mogłaby coś pokombinować czy quest miałby być na to, czy npc który za jakąś tam opłatą mówi jakich questów masz nie robionych, czy dać te quest logi rook tylko wymiennikom i niech płacą po ileś tam sc rook lub ileś tam kcc main by sprawdzić. Powiecie też: Ale po co takie coś skoro na rook gra 5 osób?
No cóż może w roku szkolnym na apo będzie grało więcej osób i rook też się rozwinie więc takie coś mogłoby się przydać, mogłoby to pomóc graczom z rook'a, a nie tak jak gracze dodają jakieś Critical +1 i inne.
Dodaję sondę.
Pomysł bardzo dobry, podoba mi się. Na sto procent by się przydało takie coś, gdyż przykładowo ja, mam to konto już ponad 5 lat gram nim od 0 i robię tam jakieś questy i zapominam o nich po jakimś czasie. Kiedyś tam robiłem z Mr Fszą quest na pionek Black Knight na skeletonach i zapomniałem o tym. Ostatnio jak jeszcze miałem pacc postanowiłem zaryzykować życie tibijskie i poleciec na ten quest. Nie jest to łatwe jak na mój 233 level więc biegłem na full defie i się leczyłem. Dobiegłem na miejsce, klikam i wyskakuje "To jest puste" czy jakoś tak i wtedy się nasuwa myśl "Co do chuja?". Więc myślę, iż owa propozycja byłaby znakomitym dodatkiem do naszej codziennej gry na rooku. Nie wiem jak tam mają na mainie, ale pewnie też im to wiele pomaga czy by pomogło. Pozdro.
Sasha KOKS
27-08-2012, 12:46
Była już taka propozycja, lecz nie weszła w życie, ponieważ Administracja ma za mało czasu -.-...
Ja oczywiście jestem na Tak.
dla kupujących postać jest to dobre, ale osoba, która gra swoją postacią od początku wie co ma zrobione, a co nie. ja zostaje bez głosu, bo są + i -
Adachi.D
27-08-2012, 13:25
dla kupujących postać jest to dobre, ale osoba, która gra swoją postacią od początku wie co ma zrobione, a co nie. ja zostaje bez głosu, bo są + i -
To samo mozna powiedziec o main...
@top
Co jak co, ale moim zdaniem quest log powienien byc wprowadzony rownoczesnie jak i na main... Jestem za.
Zarexoholik?
27-08-2012, 13:26
Skoro zrobili na mainie to i na rooku powinien być quest log. Może by tak do obecnego quest loga dodać kilka ważniejszych questów z rooka i po sprawie?
Jestem za propozycja, zeby NPC sprzedawal info o tym jakie questy sa robione a jakie nie, mnie kasy na serwerze.
Taki głupi jesteś czy tylko udajesz? Skoro na mainie jest i gracze, którzy kupują postacie na main mogą z tego korzystać to dlaczego na rook nie?
Jak gra swoją postacią to wie? A jak grał miał przerwę pół roku i chce wrócić, nie pamięta co robił co nie robił, to jak ma się dowiedzieć?
#t Jestem za
@Up: Napisałem to w moim poście na samej górze, można zapomnieć.
Touch the Sky
27-08-2012, 20:10
Bardzo dobra propozycja, jestem jak najbardziej na tak.
Powiem szczerze ze gram od początku jedna postacią ale nie jestem pewien co robiłem a co nie ;] Wierzcie mi to jest możliwe xD
Doskonała propozycja, quest log się przyda zostałem już oszukany na takie coś. :)
Wnorekkk
27-08-2012, 22:56
Sam miałem ostatnio pisać taką propozycję.
Oczywiście jestem na tak.
Jestem jak najbardziej na TAK.
Przyda się graczom rook'a ;)
Canars kox
28-08-2012, 11:22
Ja owszem jak najbardziej na TAK!!! ;)
#Lordzik#
28-08-2012, 11:39
Czemu nie. Chyba w niczym to nie przeszkodzi.
~#*Nalesniczek Zla*#~
05-09-2013, 18:56
Jestem jak najbardziej za i niech wypowie się ktoś z administracji bo było by to bardzo przydatne jak i ciekawe bo wiadomo kolejny quest można zrobić. Oby to wprowadzili. Bo to już chyba 10 propozycja tego typu. Co pokazuje że ludziom na tym quest logu zleży.
Gdyby był na to dosyć trudny quest, to oczywiście jestem na TAK.
Tez jestem jak najbardzoej na tak, i jak kolega wyzej niech sie ktos wypowie z Administracji, bo nikt tym sie nie zainteresowal a bardzo fajny pomysl, pozdrawiam. :)
Turoczeek
05-09-2013, 19:29
Ludzie na rooku bardzo często piszą "postać bez ani 2/demon seta". Kupujesz postać, a to i to jest done : |
Tak!
oczywiscie ze tak ale dostepny jedynie z questu,w którym potrzeba 5 osob. przydałby się zespolowy quest jakis dlugi i na ta ksiazke akurat to by było
Wasik che che
05-09-2013, 19:53
dobry pomysł, na długi zespołowy quest:>
przyda się, bo Boonek cygani na rogmana, pozdro piątka, tak
gwnstopro
05-09-2013, 19:58
Jestem za npc któremu zapłacimy i pokazuje Ci jakie masz questy done lub jakiś zagadkowy quest,nie to że od 500 lvla.. Tak.
Ryśku xD
05-09-2013, 21:39
Skoro jest na mainie to też powinien być na rooku :) bo ludzi często oszukują sprzedając postać jestem za !
Quest log powinien zostać dodany już bardzo dawno temu, nie wiem dlaczego Administracja tak zwleka z dodaniem tego, aczkolwiek wiadomo - są rzeczy ważne i ważniejsze. Jestem na tak.
dziq76PLx2
23-09-2013, 19:28
Skoro inni odkopują mój stary temat, to chyba nikt się nie pogniewa jak zrobię to samo.
Temat ma już ponad rok i 93% na tak, więc fajnie by było jakby ktoś z administracji się tu wypowiedział (Santano, to do Ciebie, bo ty wg. mnie jesteś najaktywniejszym GM'em jeśli chodzi tu o update'y i inne takie :D)
NO gracze z rooka też powinni mieć opcje sprawdzenia questów przy wymianach postaci np
Jestem na tak
Fir$t Norixuf
06-10-2013, 00:20
Pomysł super, popieram w 100%, zauważyłem że dużo dodają na mainie, mało na rooku. Skoro quest log jest na mainie czemu na roku nie dodali a jest tak samo ważny..
Musi się administracja bardziej postarać co do rooka. Bo zaniedbują.
Kimus The Master
06-10-2013, 08:20
Już było wiele tego typu propozycji i nie wiem dlaczego nie zostało to jeszcze dodane..
Może przy kolejnym mini update Santano się zlituje i wprowadzi questa na QL xD
Sorc Aka Siochacz
06-10-2013, 13:20
Oczywiście że TAK.
Dotychczas osoby kupujące postacie na Rooku nie wiedzą czy postać wykonała dany quest czy nie.
Wprowadzić Questlog z zawartością Questów na dzień dzisiejszy na Rookgardzie oraz aktualizacja danych o Questach na Mainlandzie ;)
no przydało by się ale stanowczo lepiej by było gdyby to pisało na stronie kto co ma wykonane bo jak kupisz postać to już kupisz i dopiero sprawdzisz czy ma wykonane czy nie wcale nie wcześniej :)
obojętne . - Postaci się nie kupuje gra się od nowa < -
dziq76PLx2
10-10-2013, 17:05
http://i39.tinypic.com/k1qgzs.jpg
Radujcie się gracze rooka :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.