Zaloguj się

View Full Version : Problem z gra.

KamilQ
28-08-2012, 23:30
Witam, sciagnałem sobie Sleeping dogsów wszystko pieknie zainstalowalem, cracka wgrałem, odpalam gre a tu takie cos:
http://i49.tinypic.com/2cajox.png
PS: Kompa mam od wczoraj, moze brakuje jakiegos programu/pliku, idk.

Daroo :(
28-08-2012, 23:57
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dcompiler_43
sciagasz i instalujesz

Refresh
29-08-2012, 09:21
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dcompiler_43
sciagasz i instalujesz

nie trzeba instalowac wystarczy ten plik wrzucic do tego folderu z gra i trybi

Anonimowy
29-08-2012, 10:50
Sprawa zostanie w ciągu 24h zgłoszona do prokuratury za piractwo komputerowe. Dziękuję i pozdrawiam. Do zobaczenia na wokandzie.

KamilQ
29-08-2012, 11:15
Sprawa zostanie w ciągu 24h zgłoszona do prokuratury za piractwo komputerowe. Dziękuję i pozdrawiam. Do zobaczenia na wokandzie.
OKOKOK

#top
Temat mozna zamknac, wszystko działa jak nalezy .

Refresh
29-08-2012, 17:16

na świecie z 85 % ludu ma pirackie gry wiec nie piernicz

Maatinii
30-08-2012, 22:41

Ty chyba jesteś głupi jak tak uważasz..

Midq
31-08-2012, 18:46

ja teraz nie mam zadnej bo gram tylko w fife a ja akurat kupilem XD wienc nie

_woto_
31-08-2012, 20:36
ja teraz nie mam zadnej bo gram tylko w fife a ja akurat kupilem XD wienc nie

kto kupuje fife na miesiac przed premiera nastepnej? :D

Refresh
01-09-2012, 18:17
Ty chyba jesteś głupi jak tak uważasz..

sluchaj, nie każdy jest bogaty aby wywalać 150 zł na gry czy coś, wole grać offline na piratach niż online ..

zio0m
02-09-2012, 14:09
GRATZ grasz na piratach i się dziwisz że wychodzą dlc i wszystkie inne blokady ? Człowieku zamiast poczekać na grę pół roku i kupić ją za 50zł to lepiej piracić i się dziwić czemu takie gówniane gry wychodzą ...

Refresh
02-09-2012, 15:24
GRATZ grasz na piratach i się dziwisz że wychodzą dlc i wszystkie inne blokady ? Człowieku zamiast poczekać na grę pół roku i kupić ją za 50zł to lepiej piracić i się dziwić czemu takie gówniane gry wychodzą ...

blokade gry bez problemu da sie obejsc tak samo jak dodatek do jakiejs gry, trzeba pomyslec a kasy nie chce mi sie wydawac na gry, moze sobie kupie w 2014 roku na pc fife 14 z dlc mistrzostwa swiata

Daburian
02-09-2012, 18:02
***** tak piszecie, ze Wy tylko oryginalne, a na kompie lub na polce z plytakmi same piraty -.-

Maatinii
02-09-2012, 20:57
sluchaj, nie każdy jest bogaty aby wywalać 150 zł na gry czy coś, wole grać offline na piratach niż online ..

Jeżeli uważasz że Anglik, Amerykanin czy jakiś Norweg będzie ściągał grę to jesteś bez kitu głupi i mało się znasz. U nich te gry są dużo tańsze i im się nie chce ściągać czegoś co mają za pół darmo :))))

zio0m
02-09-2012, 21:59
nie gry są tańsze a zarobki większe , 50 euro za diablo 3 to dla mnie nawet nie dniówka , 200zł w Polsce to 3-4 dni pracy .

Kasy na gry Ci się wydawać nie chce ale grać tak ... a potem się dziwić że w AC 2 , w SH 5 , w Diablo 3 i kilku innych jest obowiązek online , i owszem wszystko da się obejść , ale do końca nie masz pojęcia czy z crackiem nie ściągasz jakiegoś ścierwa .

Adachi.D
02-09-2012, 23:58
Ja jebie, wy to zawsze macie problemy, ***** co was obchodzi czy ktos ma gierke z salony ? Albo za 50zl czy za 150 ? Nosz *****, rozpierdalacie mnie... Jak sciagasz gierke, potrzebujesz cracka, a jak crack ma jakies gowno to z pewnoscia dobry antywir to wykryje, wiec co Ty pierdolisz kolego wyzej XD Ja jebie, przestancie te posty pisac, bo juz takie glupoty co niektorzy pierdola, ze glowa mala...

KamilQ
03-09-2012, 07:59
Ja jebie, wy to zawsze macie problemy, ***** co was obchodzi czy ktos ma gierke z salony ? Albo za 50zl czy za 150 ? Nosz *****, rozpierdalacie mnie... Jak sciagasz gierke, potrzebujesz cracka, a jak crack ma jakies gowno to z pewnoscia dobry antywir to wykryje, wiec co Ty pierdolisz kolego wyzej XD Ja jebie, przestancie te posty pisac, bo juz takie glupoty co niektorzy pierdola, ze glowa mala...

Dokładnie. xd

#top
pierdolicie ze piraty itd a sami sciagacie gierki, hipokryci jebani.

TEMAT MOZNA ZAMKNAC!!!

Maatinii
03-09-2012, 21:12

To nie czytaj tego lamusie jak Ci się nie podoba.