PDA

View Full Version : ?mieszna lecz chyba dobra pro co sk?oni graczy do gry

Poiwo
29-08-2012, 23:08
1
No siemanko wpadłem na taki pomysł by raz na tydzień odbywały się jakieś loterię co tydzień inna loteria dajmy na to pierwszą zasadę
1 - > tak jak mc maciek robił kiedyś - > game chat odpowiedz na pytania
2- > znajdź item
3- znajdź daną rzecz
4 - > przynieś, wykonaj coś?
5 - > Traf liczby loteria - > coś jak LOTTO

jak nie wyrobią to mogą sobie rozłożyć grafik no nie ?

2

I na takich zabawach wybierało by się raz na tydzień PREZYDENTA w tibi xDD

dokładnie Prezydenta który by chodził specyficznie ubrany jak TUTOR
Miał by on za zadanie upilnować jakiś porządek a jak wykona wiele zadań dobrze otrzyma za to kasę może taki być np w danym mieście przedstawiciel który będzie pisał co w danym mieście brakuję może przebudowa?

taki gracz który by pisał z ludźmi co by chcieli przy swoim domku i takie tam reszta ; dd

może nowa podłoga ?

i ludzie odkładali by na to kasę cc by w danym mieście np Tygrys postawił statek to gracze na to płacą kasę
tak samo nowa podłoga tak samo, dach i kasę płacimy za nowe mapy to by było dobre xDDD

Tygrys już by obczaił ceny ile żwirku na jeden sqm ile za to by było xD

kasy też by ubyło ; dd

za nowe mapy płacilibyśmy oczywiście tylko w mieście za respy już nie tylko to co byście chcieli zmienić;d

Kimus The Master
29-08-2012, 23:13
Nic mi się z tego nie podoba więc spadaj na drzewo xD!
ekipa i tak juz coraz częściej robi najazdy jakis exp 10 sie trafi czy też maraton..

Sasha Rookslayer
29-08-2012, 23:15
Fsza, myślisz, że ekipa ma czas? Wątpie.
By chodził ubrany jak Tutor? XDDDDDDDDDDDDD

Nic nie rozumiem.

SPADAJ NA DRZEWO FSZA! XD

23:16 Mr Fsza: ty *****
23:17 Mr Fsza: nie pisz ze ja FSZA

Paul Dirac
29-08-2012, 23:19
Bardzo fajna propozycja, innowacyjne myślenie!
Myśl dalej, na 100% coś wykombinujesz. Obecnie to tylko maniactwo odpowiada, normalni napiszą: " Pomysł fajny, lecz po małych poprawkach mógłby zostać wprowadzony, gdyby admini coś robili ale cóż ....."

Aro Kox
30-08-2012, 00:00
Jak dla mnie pierwsze mogło by być. Reszta odpada.

Demon
30-08-2012, 00:29
loterie - lus, dalej to sobie odpuść :) zrob temat z samymi loterami, tam dam OK

Zarexoholik?
30-08-2012, 01:28
To jest TIBIA, gra która polega na expieniu, zarabianiu i pekowaniu. Także twoja propozycja zmienia tę grę całkowicie, jestem na NIE. Takie głupoty mogą być maksymalnie raz na miecha.

Adachi.D
30-08-2012, 08:23
1 - > tak jak mc maciek robił kiedyś - > game chat odpowiedz na pytania
Raz, moze dwa razy w miesiacu, reszta ? No raczej nie, nie wiem, nie widzi mi sie to... Loterie tez by mogly byc jakos regularnie np raz na miesiac/dwa. Tyle odemnie.

Misia <3
30-08-2012, 09:39
I tak ekipa ograniczy się do niezamknięcia tego tematu, ludzie przestali wierzyć ze admy jeszcze przejmują się tym serwem....

Van Limonze Akka banmirid
30-08-2012, 23:53
Dobre to z alimentami ale chyba nikt by tak to nie płacił ; DD..

to 1 to takie sobie by musiało wejść w życie kiedy wejdzie to 2 chyba,że gracze będą płacić by potem rozdano freee item kto nie chce nie daje kasy ;)) itemów itp...

POPIERAM

Inodruid
31-08-2012, 17:08
NIEE NA APO tylko teraz maratony jakas loterie i raz w tyg exp x10 XDD

Grzelo
30-11-2012, 22:38
Pomysl z loteria wspanialy, ale jak dla mnie reszta odpada.

Palldinowsky
02-12-2012, 20:02
nic nie ubedzie wiec lepiej nic nie robic!@!@!