Zaloguj się

View Full Version : Pudelek MTV.

Fir$t Norixuf
30-08-2012, 13:20
Założyłem ten temat aby dowiedzieć się co myślicie o polskich nibygwiazdach które obgadują ludzi którzy są xxxx poziomów więcej od nich :)
Oglądałem ostatnio jak obgadywali m.in. Bryana Adamsa, Shakire, Eminema itd.
Widać jak zazdroszczą gdy widzieli ofertę za ponad 2 miliony za koncert:eek: to niektórzy prawie palce pozjadali :eek: :) Podoba wam się ten program?;) Ja osobiście uważam że to syf :)

Demon
30-08-2012, 15:10
cała telewizja to syf, całe radio to syf, cała prasa to syf, ale wiadomo, wszędzie znajdziesz jakiś skrawek ziemi dla siebie, ale napewno nie będzie to MTV, które jest w chuj załosne :(

Adachi.D
30-08-2012, 15:25
Ogolnie jak to ogladalem to zawsze beke z tego mialem, nic konkretnego na temat nie mowia, dlaczego ? Pewnie boja sie krytyki z ich strony, choc zapewne takowej by nie uslyszeli bo to pionki... Smieszny kanal, smieszne programy.

Kamilio 2.0
30-08-2012, 16:12
Czasami lubię obejrzeć pudelka dla beki, jebane nolnejmy (nie wszyscy), którzy myślą, że są nie wiadomo kim, jadą po gwiazdach, którym do pięt nie dorastają, pewnie obciągneliby/wylizali dupe każdej z tych gwiazd za występ w ich klipie, lub chuj wie za co.

KaZeK
30-08-2012, 17:48
Każdy każdemu obrabia dupsko na boku. "That's only business."

Nexav.
30-08-2012, 17:51
mtv sie zeszmaciło, wielkie komercyjne gówno, szkoda czasu : P

Zarexoholik?
31-08-2012, 12:42
MTV - tam gdzie puszczali randki pedałów? Bezbek, kiedyś oglądałem to dla beki, ale teraz puszczają tam taki syf, że szkoda mi na to czasu.