Zaloguj się

View Full Version : Orginaly czy podrobki ?

Mikalables
30-08-2012, 15:32
Witam, zamierzam kupic buty i wyczilem na allegro cos takiego: http://allegro.pl/nike-air-max-1-87-r-44-28-cm-duzo-real-fotek-i2591731249.html

Czy moglibyscie mi powiedziec czy to oryginaly i czy sie oplaca ?
Z gory dzieki :)

Adachi.D
30-08-2012, 15:59
Nie widac wad buta, jest zamieszczone sporo zdjec, mozna wnioskowac, ze sprzedawca nie ma nic do ukrycia albo nie interesuje go autentycznosc marki xD nie jestem specjalista, poszukaj w google forum specjalizujacego sie w tym temacie bo ja adresu nie pamietam xD
@edit
Nie wiem czy sie oplaca czy nie bo aukcja nadal trwa, to zalezy od ceny jaka osiagna xD

Kamilio 2.0
30-08-2012, 16:04
Ja pierdole, kto przy zdrowych zmysłach kupuje buty od gościa, który ma 0 komentarzy? Lepiej dac te 350-400 zł za pewniaki u allegrowicza 10000 komentów +/-, niż 300 zł od niepewnego. Trudno chcesz air maxy, musisz trochę zapłacić.

Na 99% podróbki.

@Down
Dla wygody?

.LOGEST.
30-08-2012, 16:13
Ja pierdole, kto przy zdrowych zmysłach kupuje buty od gościa, który ma 0 komentarzy? Lepiej dac te 350-400 zł za pewniaki u allegrowicza 10000 komentów +/-, niż 300 zł od niepewnego. Trudno chcesz air maxy, musisz trochę zapłacić.

Na 99% podróbki.

Kto na zdrowych zmysłach kupuje buty za 350zł.

Topic.
Zrobisz jak będziesz chciał, ja natomiast nigdy w życiu nie kupiłbym butów przez internet, to że rozmiar jest ok wcale nie znaczy, że będzie Ci w nich wygodnie.

Janush
30-08-2012, 18:44
"Sprzedawane przeze mnie obuwie jest NOWE, zapakowane w oryginalny szary karton"

Fajnie że jest nowe szkoda ze nie jest oryginalne, a szary karton oryginalny to dobrze wiemy gdzie może sobie wsadzić xD

jak można się jarać air maxami xD buty na obcasie dla mężczyzn : /

Bambucha Rook
30-08-2012, 22:32
#Up
Kazdy ma swoj gust np ja tez chodze w maxach i co?

#T
http://swaggerhypeclub.com/forum/topic/44-legit-check/page__st__10940 na tym forum ludzie wszystko wiedza o butach wiec tam zamieszczajcie ludzie swoje watpliwosci
ale to zapewne fake jest

Viseq!
31-08-2012, 09:17
jak można się jarać air maxami xD buty na obcasie dla mężczyzn : /

ja chodze w air maxach bo was biedaki nie stac i sie dziwicie dlaczego ktos daje 400-500 zl za buty a wy chodzicie w butach z deichmana

#topic
daje sobie reke ujebac ze podrobki 150 zl za air maxy haha + nie jest nigdzie napisane ze sa oryginalne tylko ze nowe to raz a dwa nie ma nawet podobnych oryginalnych takich air maxow wiec zapomnij. chcesz air maxy sila rzeczy wyjebac 400 zl musisz ale masz na prawde w kurwe dobre buty, ja nie narzekam na zadna swoja pare air maxow sa w chuj wygodne, ladnie sie prezentuja i co najwazniejsze niesamowicie wytrzymale

Demon
31-08-2012, 09:32
Kto na zdrowych zmysłach kupuje buty za 350zł.

Topic.
Zrobisz jak będziesz chciał, ja natomiast nigdy w życiu nie kupiłbym butów przez internet, to że rozmiar jest ok wcale nie znaczy, że będzie Ci w nich wygodnie.
wole dać 350zł raz na pół roku niż 10x 50zł :(

ja chodze w air maxach bo was biedaki nie stac i sie dziwicie dlaczego ktos daje 400-500 zl za buty a wy chodzicie w butach z deichmana

#topic
daje sobie reke ujebac ze podrobki 150 zl za air maxy haha + nie jest nigdzie napisane ze sa oryginalne tylko ze nowe to raz a dwa nie ma nawet podobnych oryginalnych takich air maxow wiec zapomnij. chcesz air maxy sila rzeczy wyjebac 400 zl musisz ale masz na prawde w kurwe dobre buty, ja nie narzekam na zadna swoja pare air maxow sa w chuj wygodne, ladnie sie prezentuja i co najwazniejsze niesamowicie wytrzymale
buty nie kończą się na air maxach + zapewne latasz w śmiesznych 90, w których midsoil pęka po paru miesiącach :D AF1 / AM1 / AM90

@wiadomo, że fejki, cena, kolorystyka i 0 pozytywów

Devixx
31-08-2012, 14:16
Mi np podobają się bardziej moje Dunk High'y niż Max'y :{ A co do tych butów to dobrze ludzie gadają, lepiej wywalić te 300 zł na porządne buty a nie kupować kota w worku.