View Full Version : Zaraz wrzesie? -> gimby w szkole.
Zarexoholik?
31-08-2012, 12:51
Chciałem się dowiedzieć jak tam przygotowania do nowego roku szkolnego. Książki, zeszyciki, długopisy i cały ten osprzęt zakupiony?
Tutaj o:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=110673
jeden z użytkowników miał problem, bo nie wiedział, czy nie spodobał mu się damski plecak
Jak się czujecie z myślą, że zacznie się szkoła? Stęskniliście się?
http://img571.imageshack.us/img571/4545/dobudy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/571/dobudy.jpg/)
z chęcią idę, bo nudy jak chuj wie co :( ale z plecakiem beka grana, props!
aa w sumie w tej chwili nie przejmuje się szkołą (chociaż bardzo dobrze mi na wakacjach), ale pewnie po tygodniu mi się już odechcę :)
Adachi.D
31-08-2012, 13:25
Przez ten temat z plecakiem mam metlik w glowie, chyba bede nosic ksiazki w reklamoce biedronki ;x Nie mam nic kupione, jak zawsze... Pierwsze 2 miesiace bez ksiazek, fajnie, mozna nauczycieli niezle wkurwic ! Jebac ich, wole sie nudzic i siedziec w domu niz rano wstawac ;c
Anonimowy
31-08-2012, 13:32
aa w sumie w tej chwili nie przejmuje się szkołą (chociaż bardzo dobrze mi na wakacjach), ale pewnie po tygodniu mi się już odechcę :)
Do matury się uczymy!!
co w domu bezczynnie siedzieć to i dobrze wrócić do szkoły. na pewno po jakimś czasie się odechce chodzić do szkoły. są plusy i minusy.
bylo by idealnie 2 miechy szkoly, 2 miechy wakacji i tak w kolko, bo szkola sie nudzi a wakacje pod koniec tez :Xdp
Kovalchuk
31-08-2012, 19:59
no nastrugalem kretki jak dzepetto pinokia i czekam na nowy rok szkolny!
no nie tylko gimby idą do szkoly
@t.
troche mi się nie chce, ale co zrobic jak trzeba ;pp
co w domu bezczynnie siedzieć to i dobrze wrócić do szkoły. na pewno po jakimś czasie się odechce chodzić do szkoły. są plusy i minusy.
ja sie nie spiesze do szkoły, mam zajecie a mianowicie sciaganie gierek ;)
bylo by idealnie 2 miechy szkoly, 2 miechy wakacji i tak w kolko, bo szkola sie nudzi a wakacje pod koniec tez :Xdp
Bez przesady. Wtedy nikt by się nie uczył.
Chociaż zmniejszenie lekcji do 5-6 a nie codziennie nakurwiać po 8 ;/
A, podenerwuję was :) Ja mam jeszcze miesiąc wolnego ;p Ale za to potem 2 kierunki, będzie zapieprz.
Tornister, mazaki, kredki, ołówek, książki, zeszyty, gumka, strugaczka, farby, bloki itd
Wszystko przygotowane, moge ruszac w swiat poznac nowyych kolegow w podstawowce :eek:
Shakur Shooter !!!
01-09-2012, 12:15
haa ja już ukończyłem szkołe zawodową więc narazie nic nie bd robić hahah xdd
Dexterro
01-09-2012, 12:37
brawo shakur, śmiejesz się sam z siebie, że nie znajdziesz pracy i nie dostaniesz się na studia po zawodówce.
Chuj i tak wszyscy się spotkamy na kasie w Tesco czy to po zawodówce czy po grubych studiach.
a tak serio to śmigać trzeba żeby nie być matołem więc są i swoje + : )
Wnorekkk
01-09-2012, 21:33
Ostatni rok liceum, jakoś przeżyje :)
No musimy się uczyć, nie chce później iść na jakąś administracje czy europeistyke lub stosunki międzynarodowe : D Ogólnie to książek jeszcze brak, ale jakoś dam rade
swiety mikolaj
02-09-2012, 05:33
brawo shakur, śmiejesz się sam z siebie, że nie znajdziesz pracy i nie dostaniesz się na studia po zawodówce.
hah troche beka , bo prędzej znajdzie pracę z dobrym zawodem niż Ty po studiach.
Również wyszło tak ze skonczylem zawodówke i za miesiac/kilka tygodni
zjezdzam sobie za granice :)
Fajna robota , fajna kasaka jaram się, do szkoły pójde za rok jakoś zaocznie jak zarobie troszku pieniążków , skończe zaocznie liceum (zostałyby mi 2 lata)
i może na studia ? Zobaczymy .
Rekrut xD
02-09-2012, 19:20
Na szczęście skończyłem już szkołę i zarabiam kasiorke :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.