Zaloguj się

View Full Version : Sayto ponownie broni Jihandowców!

Sir Krystian
01-09-2012, 10:12
Witam
Wbijam sobie dziś rano poexpic oczywiście przed końcem wakacji :)
A tu nagle
09:35 Iraid napisz report CTRL + R
Mowie kurde o co chodzi botów włączonych nie miałem.
A tu okazało się Nasz Kochany Jihandowiec broni swojej gildi :)
Dodam ssy bo szkoda słow tam se poczytacie :D
http://i48.tinypic.com/s5h4hu.png
http://i46.tinypic.com/23oava.png
http://i48.tinypic.com/iyocwz.png

P.S Pod koniec w temple obrażał mnie nabijając się że nie wiem bo znaczy słowo biurokrata...

Lagga v3
01-09-2012, 10:18
Jakim to trzeba być idiotą żeby założyć gildię , która prowadzi tylko do prowokacji i się wykręcać?

swoją drogą fajną macie zabawę gimbusy zakładając gildię o takiej nazwie.

SRIHAD HODHSADOSAHDASO CZAISZ BOZE JAK SMIESZNE

09:18 Iraid: [91]: ja na wardach aktualnie studiuje wardohologie

swoją drogą co to jest jihand

jonas
01-09-2012, 10:22
Myślę, że to troche komiczna sytuacja... Sayto nie powinien do cb pisac w taki sposob, a ty nastepnym razem pomysl nad nazwa gildi...

Okey
01-09-2012, 10:45
Jak broni? Miałeś przeczytać regulamin, tam jasno jest napisane, że nie możesz obrażać graczy, a także grup graczy (gildii). Przekręcając w wulgarny sposób nazwę naszej gildii, obraziłeś nas - masz konsekwencje. Powinieneś podziękować Sayto, bo ja na jego miejscu za taką dyskusje zagrałbym trochę inaczej.

Jihad pozdrawia!

Jihadowiec zawsze będzie bronił Jihadowców :l

W imie Srihad! :)

Długo się tym kontem nie nacieszysz =)

Skeptikz
01-09-2012, 10:48
Kiedys w gildii zrobilem range osoby z Dzihadu to przyszedl mnie zbanowac chociaz range moge zrobic jaka chce. To, ze jego "pan" miał przezwisko takie jak ja range nie powinno nikogo obchodzic.

Jak widac, Mortiis wzial sie do pracy... Moze znajdzie czas zeby ogarnac ekipe bo m.in dlatego odszedlem z APO ( i 100-150 innych osob).

Z 2 strony Mortiiswi potrzebne sa osoby bez mozgu, ktore moga siedziec cale wakacje przy kompie.
Od poniedzialku wiekszosc Jihadu pojdzie do gimbazy, respy beda wolne ;)

Bysio
01-09-2012, 10:55
Kiedys w gildii zrobilem range osoby z Dzihadu to przyszedl mnie zbanowac chociaz range moge zrobic jaka chce. To, ze jego "pan" miał przezwisko takie jak ja range nie powinno nikogo obchodzic.

Jak widac, Mortiis wzial sie do pracy... Moze znajdzie czas zeby ogarnac ekipe bo m.in dlatego odszedlem z APO ( i 100-150 innych osob).

Z 2 strony Mortiiswi potrzebne sa osoby bez mozgu, ktore moga siedziec cale wakacje przy kompie.
Od poniedzialku wiekszosc Jihadu pojdzie do gimbazy, respy beda wolne ;)

Nikt za tobą nie będzie płakał. Zapewniam. Co do rangi to może nie ma tego w regulaminie ale pomyśl troszkę. Nie można obrażać nickiem, nazwą gildi to chyba rangą tez nie?

Gubi
01-09-2012, 11:21
Jihadowiec zawsze będzie bronił Jihadowców :l

W imie Srihad! :)

Oj bedzie warnik i znowu bedzie placz o ub ;(((((((
+
wykrecanie sie ze poradniki robisz dla ludzi a nie dla ub smiechlem w chooy :cool:

Na miejscu Sayto juz dawno dalbym ci bana za obraze innych graczy/grup, wiec ciesz sie ze on tak nie zrobil bo teraz zamiast placzu o tym co CHCIAL zrobic, bylby placz CO zrobil : ((((((
Nastepnym razem pomysl zanim zrobic jakas gildie albo nick :o

Zarexoholik?
01-09-2012, 12:02
Zastanawia mnie tylko jedno, czemu jakiś no name robi sobie 15 sorkiem z Evul gildię 'srihad'? Nie oszukuj samego siebie i pomyśl dlaczego zrobiłeś taką gildię. Chciałeś być śmieszny, bo przecież zrobiłeś 'śmieszną' nazwę gildii nawiązującą do gildii, w której chciałbyś być. Niestety nie będziesz nas obrażać, zrób sobię gildię Śmieszne dzieci, bo do takiego grona was zaliczamy.

Zrobiłeś gildię 'Dzihad' i rangę Zarex, jak myślisz, czy to nie jest podszywanie się pode mnie i prowokacja w jednym?

Zrazik
01-09-2012, 12:39
Ja tego nie rozumiem. Przecież to tylko głupia nazwa! Każdy ma prawo do nazwania glidi jak chce w końcu mamy wolność słowa.

Zachowanie Gma było karygodne i niegrzeczne. Nie powinien wykorzystywać swojej "władzy" do szantażu.

Wielce religijni ludzie są na tym forum ...

PS: Dla mnie nick Sayto jest obraźliwe , obraża moją religie . Proszę go zmienić ...

Kimus The Master
01-09-2012, 13:24
Robiąc takie tematy sami doprowadzacie do tego, że cały server twierdzi, że gildia Jihad jest faworyzowana przez "ekipe" Ja oczywiście nie twierdzę, że tak nie jest bowiem w każdej plotce jest źarno prawdy..

Domcio Old
01-09-2012, 14:40
XD akurat jak sobie przegladalem te posty i chcialem wziasc druga strone i poczytac to sie nie dalo bo ktos usunal 10postow ;D
@topic
na moje sayto dobrze zrobil. Po co zakladasz taka gildie ? na co Ci ona ? na miejscu sayto dal bym Ci bana i tyle ;) Obrazasz innych, a pozniej sie dziwisz ze jakis gm chce Cie zbanowac.:(

Magik
01-09-2012, 14:46
Mialem taka sama sytuacje ze swoja gildia... Procedura jest banalnie prosta:
- upomnienie,
- rozmowa, jesli gracz jest na tyle kulturalny (sadzac po tak dziecinnym wybryku, ten punkt jest zbedny),
- w razie odmowy (tudziez innych przyczyn) ban.