Zaloguj się

View Full Version : Posta? Vojska i jego - Expieriance ( EXP)

Mariczek.
01-09-2012, 15:42
Witam!
Był już podobny temat, lecz nie pomogło. Piszę do Was z pytaniem.
Dlaczego Vojska ma zwykły exp? Dziś widziałem jak Vojska expił na BK i ma 8k expa jak zwykły gracz. Przecież czarno na białym Santano napisał, że jego postać zostanie odbanowana, lecz będzie miał obniżony exp do 600 poziomu.
Ma on 550 poziom i dalej ma expa zwykłego, coś tu nie tak jest http://www.forum.toproste.pl/images/smilies/smile.gif. Poleć znajomym

Temat Santano:
http://www.forum.toproste.pl/showpos...27&postcount=1 Poleć znajomym

Słowa Santano:
''Zła dla części z Was jest taka, że usunięta za używanie Cave Bota postać Vojska zostanie przywrócona, po Waszym głosowaniu na stronie. Postać ta do 600 poziomu będzie miała procentowo zmniejszoną ilość przyznawanego doświadczenia, a wszystkie przedmioty z postaci Vojska zostaną rozdane w evencie.''

I znów napisał w poprzednim temacie, że Vojska będzie miał obniżonego expa, jak tylko Mortiis zmieni w silniku system modyfikowania expa.

Słowa Santano:
''Mortiis wprowadził zmiany w silniku i zmienił system modyfikowania expa, przez co exp Vojski wrócił do normy. Po wprowadzeniu zmian w silniku exp na postaci Vojska z powrotem zostanie ustawiony na wartość ujemną.''

Co o tym myślicie? :l

Czekam na wypowiedź administracji jak temat zostanie usunięty to rozpierdole to apo ! i chuj wam do tego jak to napisalem nawet nie chce żadnego punktu karnego za to bo inaczej z wami pogadam modki zjebane.

Sasha Rookslayer
01-09-2012, 15:44
Heh, każdy, kto miał delete chciałby tak...
Oddać itemki i dostać ub:confused:

Jest to trzeci taki temat, jeden ja zrobiłem i old specker, lecz zostaliśmy olani przez Administracje... Może teraz ktoś odpisze z Gmów.. :confused::confused:

Vojski exp powinien być ujemny, w końcu sami to zrobiliście za to, że na ''Cave-Bocie'' leciał..

Pewnie nic nie zrobicie, bo olewacie tą sprawe...
Zmieńcie mu znowu ten exp to x2,5 do 650 lvla :)

Pjona!

.LOGEST.
01-09-2012, 15:49
Był płacz o up'a na rooku? Był!, Wprowadzili up'a? Wprowadzili!
Szukacie kolejnych tematów do płaczu? Szukacie !

Jak dla mnie to może mieć nawet exp 2x większy od innych.
Jeżeli administracja nie jest konsekwentna to po co to zmieniać?

Demon
01-09-2012, 15:53
ja bym mu dał exp 50, żeby został top1 rookslayerem przez głupotę graczy/forumowiczów [nasza decyzja o jego unbanie, sam głosowałem na TAK], ale ile można płakać, zostaliście jako tako zrobieni w chuja to to przeżyjcie

Kimus The Master
01-09-2012, 16:00
Mogliście nie głosować za tym żeby jego postać zostala odbanowana i nie było by potrzeby robienia kolejnych tego typu tematów..

ps
Ja osobiście zagłosowalem za odbanowanie owej postaci i zwisa mi to jaki on ma exp...

Lagga v3
01-09-2012, 16:07
ja bym mu dał exp 50, żeby został top1 rookslayerem przez głupotę graczy/forumowiczów [nasza decyzja o jego unbanie, sam głosowałem na TAK], ale ile można płakać, zostaliście jako tako zrobieni w chuja to to przeżyjcie

+1

każdy zagłosował na tak żeby była ta marna loteria z darmowymi itemami , teraz płaczecie , że ma normalnego expa.
Niech ma nawet powiekszony żebyś płakał razem z sashą do końca otsa.

AdaS
01-09-2012, 16:18
To jest niewywiązywanie się Santano z danego słowa graczom ;)

Soi
01-09-2012, 17:08
No i chu* ?? Tak bardzo Cie to boli?? ;/ Chcieliscie itemy? To teraz macie Vojske, a poza tym tego typu sytuacja byla do przewidzenia...

Xzaz!t
01-09-2012, 18:03
Równi i równiejsi...
Nic dodać nic ująć ;)
Gratulacje dla "ekipy", która robi sama siebie w ch*ja :o

GnójNaWidłach
01-09-2012, 18:08
Dostałem cynk od Mortiisa, że exp został zmniejszony, więc temat do zamknięcia! :)