Zaloguj się

View Full Version : APO a facebook.

Adachi.D
02-09-2012, 18:22
Witam, jak wielu z nas wie, tych grajacych i niegrajacych APO ma oficialne fansite na fejsie, wiec wychodze z propozycja, aby na owym fejsie administracja pisala jakies zapowidzi nwm najazdow ? Ogolnie eventow, uwazam, ze zachecilo by by to do gry tych, ktorzy odeszli z APO, a polubili APO na fejsie... Osobiscie mnie zachecilo by to do powrotu... Wiec ? XD

Demon
02-09-2012, 18:31
myślałem, że tak się dzieje, bo niby po co innego robić fanpage? :D jasne, że jestem na tak!

Zarexoholik?
02-09-2012, 19:50
Wszystko łączyć z tym facebookiem? Myślisz, że to by kogoś zachęciło? Większa beka by z tego była niż 'zachęta'. Jestem na NIE.

Soi
02-09-2012, 20:10
Jak wam sie to przyda to TAK

btw. gratuluje tym co maja apo na fejsie i ich znajomym sie to wyswietla :X

AdaS
02-09-2012, 20:29
Wszystko łączyć z tym facebookiem? Myślisz, że to by kogoś zachęciło? Większa beka by z tego była niż 'zachęta'. Jestem na NIE.

^^ Popieram :D

Beka w ch** H@H@HH@H@H

Rozumiem Cs 1.6 na fejsie ale Tibia ;< hahah

SedaN*
02-09-2012, 21:12
Jeżeli komuś się bedzie chcialo to ja również jestem na tak, zresztą apo mam polubione na fejsiku :)

Sasha Rookslayer
02-09-2012, 21:21
Myślisz, że ktoś będzie pisał na fejsie o Tibii? xDDD
To, że Ty piszesz z kolegami na fb o pixelach to już twoja sprawa.
Administracja na bank nie zainteresuje się taką nędzną propozycją:confused::confused:
Odpada, gdyby tak pisali to śmiech na sali byłby.

NIE!

Gubi
02-09-2012, 21:35
Myślisz, że ktoś będzie pisał na fejsie o Tibii? xDDD
To, że Ty piszesz z kolegami na fb o pixelach to już twoja sprawa.
Administracja na bank nie zainteresuje się taką nędzną propozycją:confused::confused:
Odpada, gdyby tak pisali to śmiech na sali byłby.

NIE!

twoim zdaniem tibia na fb to kicz, ale tak wybil sie niegdys najlepszy serwer pod tibie 8.6 wiec skoncz pier....

jestem na tak, zajedwabista propozycja
mysle ze przyciagneloby to kilku starych graczy bo wiedziliby co sie dzieje ;d

~#*Nalesniczek Zla*#~
03-09-2012, 00:16
Mi to tam ryba ,ale hmm na co to ,i tak wielu graczy nie wróci.
Poza tym to nie gracze powinni się martwić o frekwencje na OTS tylko administracja.

To oni powinni coś wymyślić.

Adachi.D
03-09-2012, 00:29
Mi to tam ryba ,ale hmm na co to ,i tak wielu graczy nie wróci.
Poza tym to nie gracze powinni się martwić o frekwencje na OTS tylko administracja.

To oni powinni coś wymyślić.

Faktycznie, ''oni'' powinni cos wymyslec, ale dzial ''Propozycje'' do czegos sluzy, co nie ? Jako spolecznosc grajaca na tym OTS powinnismy dbac o niego, wiec uwazam, ze to jest jak najbardziej na miejscu.

Mr Fsza
09-09-2012, 16:48
W sumie dobry pomysł na stronkę mniej osób wchodzi a na Fb to ludzie codziennie prawie ;)

Xienus o.O
09-09-2012, 18:31

i ty masz czelność mówić co to jest beka??
nawet Azbest i Grulix nie byli tak przypałowi jak ty ;/

@top

każda możliwość aby gracze wracali jet dobrym rozwiązaniem.

Faamous
09-09-2012, 18:33
Jasne, ze tak.

dajmy na to, daje lubie to na jakis syf i ktos z moich 1 k znajomych daje nastepne i tak juz dalej leci, teraz kazdy ma ten syf. duze TAK

rumun
09-09-2012, 19:34
Jak najbardziej tak!

Xzaz!t
09-09-2012, 21:57
Jak wam sie to przyda to TAK

btw. gratuluje tym co maja apo na fejsie i ich znajomym sie to wyswietla :X

Podbijam :D

@Topic
Jak dla mnie, jest to nie potrzebne. Może dlatego, że nie mam facebooka :confused:

Elderius
09-09-2012, 21:58
Jasne że nie :o Beka na fejsie jak choyyy :o Ide ulicą i zaczepia mnie ziomek "Pożycz 1sc, bo widziałem Cie na fanpage APO" huahuahua

Mam takie zdanie jak Zarex i SzaSza

len
10-09-2012, 08:31
Zły pomysł
Ludzie w realu się chowają przed prawdą, że grają w tibie a ty jeszcze na fejsbuka chcesz to dać XD

Mc Maciek
10-09-2012, 11:41
https://www.facebook.com/ARMIAOTS

A co do tych, którzy są przeciwko... co Wam to przeszkadza? Jeśli nie chcecie, to nie klikacie, przecież od nikogo się tego nie wymaga ;)

Będziemy się starali dodawać tutaj świeże informacje, zapowiedzi najazdów, eventów, itp.