View Full Version : Dzisiejszy najazd.
Adachi.D
02-09-2012, 22:22
21:18 Bleyn: Najazd mial byc jeszcze dlugi lecz komus sie malo spodobal wiec najazdu nie bedzie przez 2 miesiacze, CZESC!
Hm, troche mi to nie pasuje, chociaz sam udzialu w najezdzie nie bralem. Preferowal bym raczej zbanowanie gracza, badz uniemozliwienie z udzialu w nim, anizeli odbieranie przyjemnosci graczom, ktorzy chcieli by troche ''rozrywki'' i oderwania od monotonnosci expa. Szczerze, krzywde robicie calemu serwerowi, a osoba, ktora do tego doprowadzila jest teraz z siebie zadowolona, moim zdaniem to zle posuniecie administracji, czy tam Bleyna, uwazam, ze kara nie powinna obowiazywac calego serwera, tylko tego, kto do tego doprowadzil... Celem tego tematu jest poznanie opinii serwera na temat tych ze slow. Dzieki.
@Bleyn
Wiesz... Ty tak uwazasz, chodzi tutaj o tych, ktorzy narzekaja, mozna by wymyslec dla nich jakas kare... Nie wiem, ban na ip na 24h ? W tym juz nie moja glowa ;d
Zrobić najazd jest źle zaś jak nie ma najazdów to też jest źle w takim razie, po co mam robić najazdy, jeżeli wychodzi na to samo?
Iron Killer
02-09-2012, 22:29
Przyznam się od razu. To przeze mnie nie macie teraz najazdów, bo sayta pojebało żeby dawać 3x miniony i potem jeszcze minos dołączył na sky ... Powiecie: I co stracisz 100cc? Wielka kasa ...
Ja na to: Nie płaczę o kasę, ale jeśli przez takie coś mam tracić z 20x sl czy coś to ja dziękuje na taki najazd od bleyna. Do tego jest najazd że jest 1289290482049 potworów i są debugi i za to też traci się sl to ja podziękuje za taki najazd ... Jeżeli ma być najazd to ja chcę żeby on nie był od bleyna bo on chyba ma radochę z tego że postawi 3x miniony i minosa i że będziemy padać... Więc jeżeli ktoś ma robić najazd to ktoś kogo się chwali za najazdy itp, a nie że postawi 3x miniony i minosa. Tyle ode mnie
Zrobić najazd jest źle zaś jak nie ma najazdów to też jest źle w takim razie, po co mam robić najazdy, jeżeli wychodzi na to samo?
To nie rob, nikt nie bedzie plakac, uwierz... ;]
Stawiasz 4 bossy w 1 miejscu i jak tu cos zabic?/?/??
Chore to jest :D:D;):):o
↔
Na Disca swojego czasu tez byl temat, a robil o wiele lepsze najazdy wiec odpadles bleyn xp
Sasha Rookslayer
02-09-2012, 22:35
Bleyn się zdenerwował i fochnął :D
W takim razie nie rób wgl najazdów jak masz się fochać. Zamiast olać jednego gracza i dać mu ignore, to się zbulwersowałeś i wgl nie skończyłeś..
Śmieszna sprawa..
Adachi.D
02-09-2012, 22:36
@Iron Killer
Jezu czlowieku XD Ile jest h lvl na apo ? Tak ciezko, zebyscie sie wkoncu jakos zgrali ? Jeden wezmie jednego miniona, drugi drugiego, ze 2 uherow i chuj... Pomyslcie troche -.-
Iron Killer
02-09-2012, 22:42
@Iron Killer
Jezu czlowieku XD Ile jest h lvl na apo ? Tak ciezko, zebyscie sie wkoncu jakos zgrali ? Jeden wezmie jednego miniona, drugi drugiego, ze 2 uherow i chuj... Pomyslcie troche -.-
Świetnie !! To zrób tak żeby wszyscy się zgrali i takie tam
Kimus The Master
02-09-2012, 22:47
Masz racje Pier*** to nie rób więcej najazdów!
Zarexoholik?
02-09-2012, 22:59
Powiecie: I co stracisz 100cc? Wielka kasa ...
Ja na to: Nie płaczę o kasę, ale jeśli przez takie coś mam tracić z 20x sl czy coś to ja dziękuje na taki najazd od bleyna.
Stracisz 100cc - to jest nic. Padasz 20x - znaczy, że popełniasz samobójstwo. Po co przychodzić i padać? Nikt nie kazał ci przychodzić na najazd. Najazd to najazd, jest dużo mobów - silnych/słabych. Nie dajesz rady to nie przychodź.
Bleyn się zdenerwował i fochnął :D
W takim razie nie rób wgl najazdów jak masz się fochać. Zamiast olać jednego gracza i dać mu ignore, to się zbulwersowałeś i wgl nie skończyłeś..
Śmieszna sprawa..
Ty nie waliłeś fochów, nie, nie!
@
taka prawda, nie da się wam dogodzić, popieram jego zdanie, a płacz Irona jest śmieszny i żałosny :)
TyruS aka Tyr'ek XD
03-09-2012, 00:08
@Iron
Japierdole, ziomek przecież nikt Ci nie kazał BYĆ na tym najezdzie, prawda? WIEC KIEGO CHOOYA PŁACZESZ GÓWNIAKU?
@top
Najwidoczniej nie tylko jednej osobie nie spodobał się najazd, skoro Bleyn zadecydował, że nie będzie "kontynuacji". Najlepiej będzie, jak wszyscy z administracji położą "konkretną lachę" na serwer. Idzcie do wypizdowia. PIS YOŁ MADERFAKER!
btw. chyba w tych całych najazdach nie chodzi o to, ile razy się padnie, co spadnie czy w jakim czasie pokona się te pixelowe bóstwa, a o POKONANIE ZŁYCH MOCY?!
SPINA PLAX :}
Hahahah no <cenzura> nie moge!! Administracja sie wziela i fochnela i najazdow nie bedzie! ;D No tego to jeszcze na tym komicznym serwerze nie bylo, a dlugo juz ty siedze ;]
Czlowieku, nie chcesz, nie rob.. Serwer w <cenzura> padnie i bedzie korzysc dla wszystkich....
+ Iron GRATULUJE CI, ze jedna osoba mogla zatrzymac najazd, od tak ;D
BTW! Proponuje graczom wywalic na niego lach*, lizcie o najazdy wiecej to sie bedzie czul jeszcze bardziej panem i bedzie mial was za gowno jeszcze bardziej i bedzie czesciej <cenzura> fochy...
Jak nie chce robic to <cenzura>, nowy przyjdzie ktory bedzie robil...
(mam to juz zapisane na kompie, wiec jezeli ktos usunie bede to wrzucal do skutku)
~#*Nalesniczek Zla*#~
03-09-2012, 07:25
A mi się podobało ,szkoda że nie skończyłeś swojej pracy ;D
I dziwne to było z tymi 3 Minionami i Minosem.
Ale oby więcej jakichkolwiek najazdów ,a nie ;D
Na moje też nie musi być najazdów i tak zawsze Jihad sprzątnie lota xD
Rekrut xD
03-09-2012, 09:18
Najazdy są dobre :) Ale nie zawsze małe lvl'e mogą na nich być. Ostatnio padłem 60+ razy :)
gralfoneq
03-09-2012, 10:44
Jak nie masz 2k lvl to nawet nie masz co sie na najazd bujac, jedynie ta choinka. Ten serwer jest robiony pod haj lvle, dla low nic nie dodaja, co tez zniecheca do gry nowych. Sry, ze bez polskich znakow ale z telefonu pisze.
Mti Rookstayer
03-09-2012, 10:54
Jak nie masz 2k lvl to nawet nie masz co sie na najazd bujac, jedynie ta choinka. Ten serwer jest robiony pod haj lvle, dla low nic nie dodaja, co tez zniecheca do gry nowych. Sry, ze bez polskich znakow ale z telefonu pisze.
Są najazdy, na których dzieli się graczy, czyli "mniejsze lvle proszone są na desert obok city", a gracze z większymi lvlami maja swój najazd np. na sky, tylko że te h lvl co nie ogarniają na swoim najeździe przychodzą na desert i psują zabawę innym. Więc według mnie to najpierw gracze powinni się zmienić, a dopiero potem można krytykować ekipę....
KopMordo
03-09-2012, 11:46
Należy przeprosić Bleyna i podziękować mu za zorganizowanie rozrywki, przecież nie musi tego robić. Chłopak poświęca swój dodatkowy czas żeby Wam dogodzić, a Wy jak zawsze macie pretensje.
(Zadaniem administracji jest "pilnowanie servera" czyli odpisywanie na raporty, banowanie botów itp. a najazdy to tylko dodatek, który jest nieobowiązkowy)
Całkowicie rozumiem Bleyna, pozdrawiam.
Przyznam się od razu. To przeze mnie nie macie teraz najazdów, bo sayta pojebało żeby dawać 3x miniony i potem jeszcze minos dołączył na sky ... Powiecie: I co stracisz 100cc? Wielka kasa ...
Ja na to: Nie płaczę o kasę, ale jeśli przez takie coś mam tracić z 20x sl czy coś to ja dziękuje na taki najazd od bleyna. Do tego jest najazd że jest 1289290482049 potworów i są debugi i za to też traci się sl to ja podziękuje za taki najazd ... Jeżeli ma być najazd to ja chcę żeby on nie był od bleyna bo on chyba ma radochę z tego że postawi 3x miniony i minosa i że będziemy padać... Więc jeżeli ktoś ma robić najazd to ktoś kogo się chwali za najazdy itp, a nie że postawi 3x miniony i minosa. Tyle ode mnie
Nie płacz to tylko 20x sl to nic takiego, jeżeli nie chcesz padać jak szmata bo nieogarniasz to po na chuj na te najazdy chodzisz?
Nie placz podaj nick dam Ci te 20 sc, może nie będziesz taki zapłakany :(
Czytając cały temat postanowiłem dodać swoje 3 grosze.
Wy obserwujecie sytuacje tylko z pozycji gracza. Chcecie, aby najazdy były częste, długie i dawały dużo frajdy.
Lubicie jak najazdy są często. Nie wiem czy zauważyliście (albo i nie) na serwerze jest sporo osób w ekipie, ale teraz popatrzcie i zastanówcie się ile tych osób jest aktywnych. Nie będę tu rzucać nickami bo nie o to chodzi. Sami możecie z własnych obserwacji ocenić kto bywa na serwerze częściej, a kto rzadziej. Rozumiem, że są wakacje, ale mimo wszystko jakieś minimum na serwer powinno się poświęcić. Bleyn poświęca bardzo dużo czasu robiąc najazdy, wczoraj sam przetestował upa na rookgaardzie (tak będzie coś dodane!), więc doceńcie to.
Teraz inna sprawa. Długie najazdy. Tak samo jak Wy tak samo i my mamy prywatne życie. Za czas poświęcony na serwer nie otrzymujemy pieniędzy, talonów do Maca albo Tesco. Długość najazdu jest uzależniona od naszego wolnego czasu. Ostatnio chcieliście najazd, więc odpisałem, że mam tylko 20 minut czasu, a nie mam ochoty robić najazdu, który trwa 20 minut, ponieważ znów będą pretensje, że to nie był najazd. Na najazd potrzeba kilku godzin (2-3), a czasami nawet więcej. Nie zawsze jesteśmy w stanie wygospodarować tyle wolnego czasu w ciągu dnia. Odpisać na reporty i zająć się odwołaniami na forum też trzeba. Inna sprawa reporty. Jak najazd przeprowadza jedna osoba to wtedy pojawia się wiele reportów i to nie dziwne, ponieważ najszybciej uzyskać odpowiedź jak ktoś z ekipy jest w grze. Jednak wtedy trzeba wybrać albo reporty albo najazd. Najczęściej jest tak, że robi się nadal najazd, a reporty czekają. Jakie są potem komentarze? No właśnie. "Sayto był w grze, a nie odpisał na report!" Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale już prościej zrobić jakiś event bo nie trzeba poświęcać aż tylu godzin.
Teraz na pewno pojawi się wiele propozycji eventu <<--- ukryty tekst dla wszystkich
Chcecie, aby najazd dawał dużo frajdy, aby każdy miał szansę zmierzyć się ze złem.
My również jesteśmy tego zdania, dlatego często jak są dwie osoby z ekipy organizuje się dwa najazdy. Jeden dla małych lvli (najczęściej na pustyni w City), a drugi dla większych. Zdarza się tak, że podczas najazdu dla małych lvli latają gracze, którzy mają 1.000 lvl, a nawet zdarzają się tacy, którzy mają 2.000+. Wtedy ręce mi opadają bo zastanawiam się czy piszę po chińsku czy hebrajsku. Jak myślicie po co oni tam przylecieli? Po to, aby pozabijać kilka kingów? Myślę, że nie. I od jakiegoś czasu, i takich chojraków spotyka kara.
Zastanawia mnie także inna sprawa. Dlaczego jedni potrafią się dostosować do próśb ekipy, a inni nie. Po raz kolejny nie będę tutaj pisać nicków, ale są to jedne i te same osoby.
Co do najazdów to na pewno one będą, ale liczę, że każdy kto miał wczoraj pretensje przeczyta ten post i wyciągnie z niego jakieś wnioski.
@up
Rozumiem wszystko, nie mam pretensji, ale nie moze byc tak, ze ktos z ekipy "Strzela focha" no bez jaj... Sami nie raz mowicie ,ze my czyli gracze zachowujemy sie jak dzieci, wiec chyba wy powinniscie przedstawiac troche wyzszy poziom niz te dzieci czyli my...
O to byl moj post i m.in. dotyczyl tez tego, ze jezeli ktos z ekipy nie ma czasu chociaz raz na miesiac tych 2-3 h to sory, ale jak dla mnie powinien odejsc, sam z siebie, z honorem. Jestem w stanie zrozumiec taki jeden, dwa, gora trzy miesiace jak ktos ma od kija obowiazkow bo wiem cos o tym i tez mi sie zdarza, ze przez 2-3 msc potrafie wchodzic na kompa na 10 min dziennie sprawdzic poczte... No ale jak ktos od pol roku nie ma na nic czasu, to wybacz...
Zajmowanie miejsc jest glupie, bo mozna wejsc na stronke zobaczyc, ze bany leca ostatnio tylko i wylacznie "Sayto, Bleyn, Sayto Bleyn, Ferrum, Sayto, Bleyn Magik i raz na ruski rok jakis ban od Caava (...) Wychodzi na to, ze mamy 2-3/4 gmow ktorzy poswiecaja czas?! Bo wbic na 15 minut jebnac bana i dac loga tylko po to zeby bylo widac, ze cso robie to sorry, ale mija sie z celem.
Ja rozumiem, ze moze sie cos znudzic, ale kurde po co zajmowac te miejsca w ekipie, no po co?! Zeby wbic sobie raz na miesiac i podbic sobie ego, ze sie kogos zbanowalo? ;/ No bez jaj, panowie... Czas popatrzec w lustro i sobie odpowiedziec na pytanie czy chce byc Gmem i mam na to czas czy nie, a jezeli nie to zrezygnuj z pozycji...
+ widzisz 2k na najezdzie dla 1k to banujesz na tyg i wiecej nie bedzie wbijal...
Rekrut xD
03-09-2012, 15:05
Jak można mieć pretensje to ja nie wiem... Nie chcesz to nie idziesz na najazd i proste... Przynajmniej się starają i coś robią nie to co inni.:)
Sasha Rookslayer
03-09-2012, 15:19
Sayto, znalazł 6 minut i wyjaśnił wszystko.
Ten, kto płakał wczoraj nad najazdem powinien przeprosić i przesłać piwo Blejnowi pocztą...
Temat do zamknięcia, bo tylko spina się robi i ludzie posty nabijają..
Chwała bogu, że jest Sayto!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.