View Full Version : Pezet - Radio Pezet (2012)
Jutro trafia na półki, dzisiaj już hula w necie. Moim zdaniem album dobry, ale za długo trzeba było na niego czekać. :/ Najbardziej jaram się chyba trackiem 'P-Z'.
przeciągnął w chuj, nie jaram się tym klimatem, wg. mnie nic nie przebije muzyki rozrywowej :D
Co sie stało z tym Pezetem, przecież załączony kawałek to najlepszy/najmądrzejszy kawałek o chlaniu i taki regres, wiadomo ze na elektronikach nie bedzie sie rozwodził o miłości i wojnie w afganistanie ale no kurcze pióro 12/12 (tyle kawałków dałem rade wymęczyć) jest o klubach/wódzie/dymaniu gimbusiar, zakładam więc, że cała płyta jest o tym, ba, to wszystko jeszcze w tak tekstowo biednym wydaniu, wiadomo ze flow dobre ale co z tego skoro ma sie wrażenie że Pezet ma swoich słuchaczy(fanów, nieważne) za debili bo jak można serwować taki syf jeśli pokazało sie multum razy w karierze ze potrafi się napisać zajebiste zwrotki, już nawet o tych bitach mi sie pisać nie chce bo to wiadomo, że dramat. A tera puszczam starego Pezia, uszy sie musza zregenerować. Zdrowie
Jestem strasznie zawiedziony nowym Pezetem... troche nawet powiedziałbym, tragedia... te bity to jakiś żart... i nie mówcie mi o pójściu na przód itd bo to nie ma nic do rzeczy... A jak Wasze odczucia?
Na chłodno mogę ocenić płytę Pezeta (przesłuchaną ze względu na szacunek do artysty) bez spinki, bo to moje zdanie, nikt Wam nie broni mieć swojego.
Nie jestem w stanie się przekonać do grime'owych produkcji (nie mój gust, nie trafiają do mnie) płyta w ogóle mi nie podeszła, jedyne jego LP do którego z pewnością nie wrócę po latach, nie jestem w stanie tego słuchać i nikt ani nic mnie do tego niestety nie przekona, odsłuch płyty mi się mega dłużył, beka z rapowania Bednarka i tej jego zjebanej maniery, tekstowo ta płyta również nie stoi na wysokim poziomie (gadamy slangiem chociaż nie jesteśmy gangiem / robi więcej lodów niż Grycan) słabe to jest. 3 lata czekania na takie gówno? No offence. Jeżeli miałbym się wybrać do Empika i wydać na tą płytę przeszło 30 zł to bym się trochę załamał, bo to wyrzucenie pieniędzy w błoto
No nie przejdzie w Polsce coś takiego. Sprawdziłem tylko te single jakieś Supergirl czy co mam powiedzieć co wydał 100 lat temu i już wtedy powiedziałem że płytki nie sprawdzę. Kiedyś jak mnie najdzie ochota na posluchanie NEWSCHOOLU ? to może włączę.
Tyle do tematu.
http://i47.tinypic.com/v4w2yp.jpg
Devorious
10-09-2012, 22:09
Jaki wydawca taka plyta...
Zarexoholik?
13-09-2012, 04:18
To nie jest już ten sam Pezet od Noona i jego zajebistej muzyki. Album dla psychofanek.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.