PDA

View Full Version : Stage :)

Elderius
04-09-2012, 21:23
Witam :) Czytam tak tutaj propozycje i wpadłem na takie cuś.
Dużo ludzi płacze że nie ma szans dogonienia takiego 3k~(oczywiście część noobów napisze żeby sobie za zł kupili)jest niemożliwe. Dlaczego nie zrobicie stage'expa? Choćby taki mini 1-500 x9, 501-1000 x8, 1001-1700 x6, 1701-2500 x5, i od 2500-xxx x4?
Wtedy taki początkujący noob mogł by sobie spokojnie wyexpić ten 500 lev i mieć coś na tym serwie. Sam widząc na serwie dawniej dużo 100-lvlowców zastanawiałem sie czemu nie expią, zazwyczaj odpowiedz była taka że albo sie nie chce, albo nie ma po co bo nie ma szans dogonić TOP10.

P.S TAK TO POMYSŁ Z MAZURKA(dla nabijaczy postów)

Demon
04-09-2012, 21:44
nie, ponieważ ludzie, którzy wbili XXXX lvl na exp5 byliby poszkodowani, stage to ogólnie zjebany system, bo jest przeskokiem z 'łatwizny' na 'głębokie wody'

rumun
04-09-2012, 21:45
POmysl dobry zawsze bylaby szansa dogonic jakiegos nuuba z top10 ale i tak nie wejdzie takie cos

Sasha Rookslayer
04-09-2012, 22:07
Exp stage po 6 latach gry? XDDDD:confused::confused::confused::confused::conf used:

Myślisz, bez kitu, gz!
Ludzie, którzy grali i są w topce ładnie byliby poszkodowani.
Nie przejdzie, nie.

Zarexoholik?
04-09-2012, 22:43
Z jednej strony dobra opcja, bo kupili chary i mają poziomy z drugiej jednak nie każdy kupił. Zresztą jedni wyexpili 1k lvl, zamienili się i expili innym charem dalej. Zresztą wbić 3k lvl można. Wcale nie trzeba dużo expić, wystarczy systematyczność i ogarnięcie gdzie najlepiej expić.

Kimus The Master
04-09-2012, 23:47
O tego typu rzeczach trzeba było myśleć troche wcześniej..
Teraz już jest odrobinę za późno na wprowadzanie tego typu zmian..
Jestem na NIE

len
05-09-2012, 07:24
Ty myślisz, że te 3klvle wyexpili w pare tygodni? człowieku niektorzy ten level wbijają latami a ty wyskakujesz z płaczem innych, że nie mają co dogonić taki 3klvl. To nie jest mazurek ze idziesz biegniesz i wciskasz hoty ue + uh i wyjebane levele wpadaja co sekunde.

Oczywiscie NIE

Bysio
05-09-2012, 21:47
Można by podnieść exp dla lvl 0-100 (max do 200). Myślę że nikt by się nie obraził, za dużo tez by to nie zmieniło a nowi byli by zadowoleni.

~#*Nalesniczek Zla*#~
05-09-2012, 22:23
Głupi pomysł ,oni się meczyli to niech nowi też się męczą i tak jest duże ułatwienie np. hotkeye itp. Chociaż faktem jest że mało osób gra i ta liczba z czasem się zmniejsza ,ale to nie gracze powinni się tym martwić.
Choć Administracja nie wiem czy to zauważa.
Co do tematu jestem na NIE!

Rekrut xD
05-09-2012, 23:08
Jest to niepotrzebne... 3k lvl idzie wbić bardzo szybko nawet więc nie ma sensu

Dideek
06-09-2012, 07:12
Wiadomo ze nie,niektorzy powbijali 3k+ na expie 5 i taki zosataje ;[

Soi
06-09-2012, 11:15
Mozna by to wprowadzic ale tak do 200-500lvl MAX bo to sa lvle ktore sie wbija w pare dni, wiec o to raczej nikt nie bd mial spiny bo powyzej juz sie troche expi zeby ten lvl wpadl, wiec odpada.

Marek
06-09-2012, 16:10
Z jednej strony dobra opcja, bo kupili chary i mają poziomy z drugiej jednak nie każdy kupił. Zresztą jedni wyexpili 1k lvl, zamienili się i expili innym charem dalej. Zresztą wbić 3k lvl można. Wcale nie trzeba dużo expić, wystarczy systematyczność i ogarnięcie gdzie najlepiej expić.

Wiesz może dla Ciebie 2h a nawet 3h dziennie na tibie by wbić 3klv to nie dużo ale dla niektórych nie ma nawet czasu dla siebie po ciężkim dniu w pracy i dlatego sporo osób w ogóle zrezygnowało z gry. Jakby zrobili taki stage jak wyżej opisany sporo osób by wrociło do gry bo by sobie pograli bardziej wartościowymi postaciami :)

Tyle , że to ma też minusy bo jak też wyżej opisane - ludzie męczyli się na zwykłym expie i teraz nagle wysyp większych lv bo łatwo wbić poziom dlatego temat na 100% nie przejdzie !! .

Adachi.D
07-09-2012, 09:49
Wiesz może dla Ciebie 2h a nawet 3h dziennie na tibie by wbić 3klv to nie dużo ale dla niektórych nie ma nawet czasu dla siebie po ciężkim dniu w pracy i dlatego sporo osób w ogóle zrezygnowało z gry. Jakby zrobili taki stage jak wyżej opisany sporo osób by wrociło do gry bo by sobie pograli bardziej wartościowymi postaciami :)

Tyle , że to ma też minusy bo jak też wyżej opisane - ludzie męczyli się na zwykłym expie i teraz nagle wysyp większych lv bo łatwo wbić poziom dlatego temat na 100% nie przejdzie !! .

Dobra, odniose sie ogolnie do tematu za pomoca tego posta xD
Wiele osob by wrocilo na apo, ale spora czesc by odeszla.
Ots musi sie rozwijac, wiec dla mnie to, ze ludzi wbili 3k+ na zwyklym expie nie jest wytlumaczeniem...

Rekrut xD
07-09-2012, 13:41

Zarex się sra, że było by więcej dużych lvl'i... Bo już by nie koxił pod depo z pk.

Po pracy zawsze można wbić i pograć:) Ja tak robię.

Shabus.
07-09-2012, 14:56
Idź se na Mazurka jak tam jest taki wypas.

Chujowy pomysł. Pierdolnij się w łeb plx:cool:

ZaBeCzKa
08-09-2012, 19:48
jestem na NIE 100 lv mozna w ciagu godziny wbic

Younone
08-09-2012, 20:23
jestem na NIE 100 lv mozna w ciagu godziny wbic

Wbij mi 100 lvl w godzine ok?

@t

Obojętnie.

Xzaz!t
09-09-2012, 00:09
Nie po to ktoś siedział i expił na x5 po to, żeby teraz wprowadzać jakiś poje*** stage exp :confused:
Jestem oczywiście na NIE!

Czyli tak jak ty po 12h dziennie?

Mr Fsza
09-09-2012, 16:51
Wystarczy dodać potworki resp [nowe potworki którę będą miały jakiś tam exp co na expie 20 ] np od 100 do 500 proste...

exp by się nie zgadzał z pierwszymi graczami a tym bardziej z Rookiem ;)

Xienus o.O
09-09-2012, 18:27
byłbym na tak ale twoje stage jest śmieszne...
myślę ze mogło by być tak ze od 3000 lvl był by exp x2

Bartosz
17-10-2012, 02:14
Jest szansa dogonić nawet top1, gdybym rozchorował się na cały rok 365 dni, to bym wam to udowodnił, no ale niestety... :x

Kacper
17-10-2012, 03:35
nie czytam innych postow przeczytalem tylko post autora i mi wystarczy jestes jebniety w czambo chyba, nie po to kazdy wczesniej expil i marnowal czas zeby teraz ktos mial latwiej a wbic 500 lvl to tydzien roboty dla typa ktory nic nie wie gdzie jest i na start ma 3 cc dziekuje dobranoc

Xienus o.O
17-10-2012, 09:12
Exp stage po 6 latach gry? XDDDD:confused::confused::confused::confused::conf used:

Myślisz, bez kitu, gz!
Ludzie, którzy grali i są w topce ładnie byliby poszkodowani.
Nie przejdzie, nie.

a powiedz mi kto z tych co są w topce sam wbil lvl??
nikt.

@top
niby jestem na tak ale nie do końca, wiadomo ze trzeba przeprowadzić radykalne zmiany aby było więcej niż 60 osób w szczytowych godzinach...

Śmieszne jest to ze teraz 2k lvl wbija poziom szybciej niż taki 1000... smutne ale poniekąd prawdziwe

Hashirama
18-10-2012, 07:08
Moim zdaniem jest to w miare logiczny pomysl ;]
Trzeba by bylo poprawic twojego Stage bo za szybko by sie wbijalo .
Po za tym musialby byc reset i jakas reklama APo.
Wtedy by to mialo jakis sens.

Zii Baba
18-10-2012, 08:01
Stage byl by dobrym pomyslem jedynie na nowo otwarym serwerze albo po resie charow xD

KaZeK
18-10-2012, 12:12
Temat exp stage był wałkowany xx razy.. Wbijcie sobie do Waszych pustych główek że zmiana expa po tak długim okresie nie ma sensu. Byłoby to niesprawiedliwe dla 'starych wyjadaczy'. Jestem na nie.

a powiedz mi kto z tych co są w topce sam wbil lvl??
nikt.

Karmazyn (1 owner)
Hiderax (1 owner)
Dark Monster (1 owner)

Oraz wiele innych którzy posprzedawali postacie na 2,5k + (jako 1 owner)