Zaloguj się

View Full Version : Jak to z paccem

AdaS
06-09-2012, 23:15
Witam zamówiłem ostatnio pacca no i przyszedl kod i wszystko git.
Czytałem że jest takie cos że za pierwszy zamówiony kod pacc dostaje sie 3 dni gratis. Ja tych 3 dni nie dostalem bo zaczynałem z 21 dniami a nie tak jak byc powinno z 24 dniami.

Chciałem sie zapytać czy to się gdzieś aktywuje ;>

PS: JBC to niech to jakis modek przeniesie do odpowiedniego działu.

Pozdro ;)

Sasha Rookslayer
07-09-2012, 06:38
Czytałem że jest takie cos że za pierwszy zamówiony kod pacc dostaje sie 3 dni gratis.

Po pierwsze, zle przeczytałeś.
Po drugie, darmowe 3 dni pacca można aktywować na Acc, logując się na własne konto i aktywując GRATISOWE 3 dni pacca.

Screen:

http://i45.tinypic.com/ta66ae.jpg

Splaxor
07-09-2012, 09:50
Autor ma racje. Było tak, że jak pierwszy raz aktywowałeś kod pacc to zamiast 21 dni dodawało 24, a potem już z każdym nowym kodem 21.
Jedyne moje wyjaśnienie to takie, że już kiedyś był załadowany kod pacc. Jesteś pierwszym właścicielem postaci?

~#*Nalesniczek Zla*#~
07-09-2012, 14:06
Robisz postać dostajesz 3 dni pacca na exp. Możesz dodatkowo aktywować następne 3dni ale tylko raz. I na dodatek możesz kupić pacca (kod pacc) to musisz dostać 21+3= 24 dni. Ale za następnym kupionym paccem na koncie już będziesz dostawał zawsze 21 dni. (W przypadku Pacc Runke to nie działa).

Iron Killer
07-09-2012, 14:18
Witam zamówiłem ostatnio pacca no i przyszedl kod i wszystko git.
Czytałem że jest takie cos że za pierwszy zamówiony kod pacc dostaje sie 3 dni gratis. Ja tych 3 dni nie dostalem bo zaczynałem z 21 dniami a nie tak jak byc powinno z 24 dniami.

PS: JBC to niech to jakis modek przeniesie do odpowiedniego działu.

Pozdro ;)

Po pierwsze, zle przeczytałeś.
Po drugie, darmowe 3 dni pacca można aktywować na Acc, logując się na własne konto i aktywując GRATISOWE 3 dni pacca.

Screen:

http://i45.tinypic.com/ta66ae.jpg

@AdaS
Ty te acc zrobiłeś i doładowałeś kod pacc czy na tym acc już kiedyś kod pacc był doładowywany?
@Sasha
Zobacz punkt 3 w swoim screenie ;)

.Animal.
07-09-2012, 14:56
Albo już był pacc na tym koncie albo to błąd

AdaS
07-09-2012, 15:17
H@H@H@ sory mam beke z siebie xD :D

Zapomnialem sobie ze kiedys juz sobie zamowilem kod pacc i aktywowalem na te konto ;PP

Temat close ;)