View Full Version : Bia?as dissuje Peerzeta
http://www.youtube.com/watch?v=EhE0Jc76qCk&feature=player_embedded
Jesli PRZ mu odpowie to moze byc koniec Białasa.
http://www.youtube.com/watch?v=739QdkuAnsU&feature=player_embedded#!
Nastepny no name dissuje , haha .
swiety mikolaj
09-09-2012, 13:14
o ja.... Białas w moich oczach sie zbłaźnił strasznie.
Co do marnego disu, 0 panczow praktycznie, wiec peerzet go zje na kolacje :)
nie rozumiem zaczepki do peerzeta, ale wykonanie Białasa ***** całkiem mocne, czekam na odpowiedź, ale myślę, że huczu odpowie, a peerzet zajmie się swoją płytą i oleje Białasa
No wreszcie się coś dzieje, napisał dissa ktoś, kto mógł to zrobić. Może będzie beef między poważnymi graczami a nie discopolo z plecakiem itd. Czekam czy odpowie PRZ
swiety mikolaj
09-09-2012, 13:35
nie rozumiem zaczepki do peerzeta, ale wykonanie Białasa ***** całkiem mocne, czekam na odpowiedź, ale myślę, że huczu odpowie, a peerzet zajmie się swoją płytą i oleje Białasa
nie po to przemek ustawił sobie pozycje w podziemiu by byle kto go dissował ziom :)
Białas sie skonczy, proste
\/ down \/
Auptan wydaje bestie , Czy ja wiem czy znikła? Jak dla mnie to właśnie teraz sie zacznie ustawianie poziomu sceny a Peerzet bedzie jednym z ludzi którzy to ogarną.
Czekam na odp Przemka :p Toż on ich oby dwóch zniszczy :)
TETTI
Peerzetem jaram sie od Hipocentrum , nawet zakupiłem tą płyte :)
Słuchałem jeszcze CZY KTOS MONDRY SOOCHA , ale huj wi po huj tam Raca
Nową płyte kupie na bank :)
Yyyy a to akurat beka jest , na Fejsie ma 4,5 kafla LAJKUF :<
JAK JUŻ PISAŁEM W TEMACIE O PYSKU, NIE PYSK ROZKURWI SCENE A PEERZET
I MYŚLE ZE BEDE MIAU RACJE XD
Huczu już mówił, że nie odpowie na zaczepkę, pis joł.
Beka jak jakiś tam kukers pisze, że Białas to jest no name. Jest trochę w rapie i w sumie lubię jego i Przemka. Jestem ciekaw tego beefu tym bardziej, że Białek dobrze zaczął, ci którzy sądzą inaczej to chyba jedynie psychofani Peerzeta. Liczę na odpowiedź!
Nie wiem nad czym się spuszczacie, bo przecież to nie jest żaden diss, to jest kawałek tematyczny, chyba nie wiecie jak wygląda prawdziwy diss, to jest bardziej nagrane dla beki, jak nagra diss to odczujecie wacki różnice.
Tak wyglądają dissy :
IS27n4TNyJg
#Edit
Nowy wałek od Przemka :
qkhR4lJ3OqA
ZAŚMIANE ;D
MEGarUCYmRg
Beka jak jakiś tam kukers pisze, że Białas to jest no name. Jest trochę w rapie i w sumie lubię jego i Przemka. Jestem ciekaw tego beefu tym bardziej, że Białek dobrze zaczął, ci którzy sądzą inaczej to chyba jedynie psychofani Peerzeta. Liczę na odpowiedź!
No name napisalem , ze jest nim ten Tomb a nie Białas wiec ogar.
down^^
skoro tak wywnioskowales to trudno , zupelnie co innego mialem na mysli.
No name napisalem , ze jest nim ten Tomb a nie Białas wiec ogar.
http://www.youtube.com/watch?v=739QdkuAnsU&feature=player_embedded#!
Nastepny no name dissuje , haha .
"następny" z tego kontekstu można wywnioskować, ze poprzednim był Białas
#obawiam się, że nie będzie odpowiedzi ;[
Maatinii
09-09-2012, 20:43
#obawiam się, że nie będzie odpowiedzi ;[
I dobrze, po co odpowiadać takiemu zeru jak białas ?
/Sempacz
Dzięki :)
@up
takiemu zerowi? mi sie zawsze wydawalo, ze pisze sie zeru :mad::mad::mad::mad:
morda
@top
Bialas na propsie, spinac dupy dickriderzy peerzeta
Zarexoholik?
12-09-2012, 04:03
albo pierdol moje słowa to tylko pusty slogan, i masz rację nie chcę tu moralizować lub jak Białas demoralizować
Białas znowu demoralizuje. Ogólnie słabe strasznie, zgubił się od czasu stania się fejmem wśród gimbów.
Tumanbuga
12-09-2012, 16:09
Jak dla mnie mega props , pojechał po tym bicie niemal idealnie , w sumie to beka ze spinania rowa , że Białas to cwel , bo nagrał na PRZ'a , obu lubie i będe dalej sprawdzał wałki od jednego i drugiego , ciekawy byłby ten beef , bo obaj skillsy++ , ciekawe czy PeeRZet oprócz panczlajnów na luznym tracku umie bezpośrednio kogoś dojechać , chciałbym to usłyszeć , przy okazji BŁS by rozwinął skrzydła , elo.
Darken Shadowbolt
12-09-2012, 22:32
FzZabwrpx7s
nawet spoko
dobre prowo ze strony Przemysława :D ciekawe czy to ruszy Błs'a, oby ten beef się rozwinął, bo nie kumam tego, że PRZ > guwno > Białas, wg. mnie bardzo dobre ataki z obu stron, propsy!
dobre prowo ze strony Przemysława :D ciekawe czy to ruszy Błs'a, oby ten beef się rozwinął, bo nie kumam tego, że PRZ > guwno > Białas, wg. mnie bardzo dobre ataki z obu stron, propsy!
dokładnie, jak ktoś powie mi, ze białas to no skill to go wyśmieje ;D dobra minutka, czekam teraz na rozpierdol białasa!
a PROPOS BLIZNIAKUW BIALAS, KTURY TO MIESIAC rozjebawszy XDD
fajnie sie zapowiada, stawiam ze raper solarbialas odpowie jeszcze
dokładnie, jak ktoś powie mi, ze białas to no skill to go wyśmieje ;D dobra minutka, czekam teraz na rozpierdol białasa!
białas doby freestyle, ale nie składany na panczach tylko raczej dogadywaniu, przemek niszczy jednym panczem jego cały diss, on chyba nie wie z kim zaczyna :(
ps. nie kumam marnych zaczepek białasa, najpierw eldoka teraz prz, paranoicznie szuka fejmu? smutny chuj :[
#
jeżeli w jego poważaniu to jest diss (nie licząc zwrotu "prz to pała teraz wie to cała polska" to jest serio marnym grajkiem, niech wraca na wbw a odbije od zeszytów : D
białas doby freestyle, ale nie składany na panczach tylko raczej dogadywaniu, przemek niszczy jednym panczem jego cały diss, on chyba nie wie z kim zaczyna :(
ps. nie kumam marnych zaczepek białasa, najpierw eldoka teraz prz, paranoicznie szuka fejmu? smutny chuj :[
#
jeżeli w jego poważaniu to jest diss (nie licząc zwrotu "prz to pała teraz wie to cała polska" to jest serio marnym grajkiem, niech wraca na wbw a odbije od zeszytów : D
Ziomek trudno żeby w pierwszym dissie Białas sypał punchami co linijkę. Moim zdaniem liczył na rozwinięcie sytuacji i dopiero wtedy odpowiedź naładowana zajebistym tekstem. Ja nie mogę wyjść z podziwu formy szczecińskiego rapera, nie wiem czy ktoś w Polsce ostatnio, prócz VNMa któremu nie wychodziło to najlepiej tak przyspieszał na bicie mieszcząc się w nim doskonale.. Bardzo bym chciał żeby to się wszystko rozwinęło.
'Oxidosis'
13-09-2012, 14:33
@UP +1
Białas to kot, nie ujmując Przemowi
Tumanbuga
13-09-2012, 16:16
Ziomek trudno żeby w pierwszym dissie Białas sypał punchami co linijkę. Moim zdaniem liczył na rozwinięcie sytuacji i dopiero wtedy odpowiedź naładowana zajebistym tekstem. Ja nie mogę wyjść z podziwu formy szczecińskiego rapera, nie wiem czy ktoś w Polsce ostatnio, prócz VNMa któremu nie wychodziło to najlepiej tak przyspieszał na bicie mieszcząc się w nim doskonale.. Bardzo bym chciał żeby to się wszystko rozwinęło.
Podpisuje się , cały czas mi lata w bani to przyspieszenie , kozak opcja , tylko , że Białas jest z WWA , nie ze Szczecina :D. A co do "Minuty" - bez fajerwerków , jak ktoś wyżej napisał ładne prowo do dalszej rozgrywki , beka jak ludzie wszędzie piszą , że go zjadł tym , czekam z ch**em w ręku na odp od rapera s/b.
W sumie Białas w swoim pierwszym dissie nie miał za bardzo do czego się przyczepić i do czego punchy sadzić dlatego jak to napisał Tetti celem była po prostu zaczepka, aby Przemek odpowiedział a on wtedy się wykazał. Ale nie wiem czy będzie miał do czego tu się odnieść, zobaczymy, czekam z ręką na chuju
Τettmeier
13-09-2012, 19:04
Sorki pomyłka, zawsze byłem przekonany że Białas ze Szczecina nie wiem czemu, coś mi się po*ebało : x
@top
Peerzet nic bluźnierczego i tak nie nagra bo to nie w jego stylu a po drugie wydaje płytę więc na wypadek przegrania beefu jej sprzedaż spadłaby diametralnie. Nic mocnego nie będzie
Po odsłuchaniu "Minuty"
Peerzet roz*ebał Błs dawaj odp.
swiety mikolaj
15-09-2012, 17:39
Czy wy jestescie ***** ograniczeni , toż PRZ nawinął że nie ma przeciwników.
Ich razem 8 minutowy diss zniszczył minutą, więc wątpie że w ogole bedzie sens zeby im odpowiadał na kolejny.
Co do kawałku Białasa , bo nie nazwe tego Dissem. Spoko jako kawałek jako Diss mega słabo, przyspiesznie na luzie.
Rozjebał całą trójke w minute, Mega zlewka z Szofera i Grubasa.
Jak to mówią , za Wysokie Progi
http://www.youtube.com/watch?v=zo54R0NmJfY
http://www.youtube.com/watch?v=MapYUCl89Yc
tak jak mówiłem - białas rozpierdolił a i nawet tomb trochę lepiej niż poprzedni diss
Tumanbuga
20-09-2012, 19:51
Czy wy jestescie ***** ograniczeni , toż PRZ nawinął że nie ma przeciwników.
Ich razem 8 minutowy diss zniszczył minutą, więc wątpie że w ogole bedzie sens zeby im odpowiadał na kolejny.
Co do kawałku Białasa , bo nie nazwe tego Dissem. Spoko jako kawałek jako Diss mega słabo, przyspiesznie na luzie.
Rozjebał całą trójke w minute, Mega zlewka z Szofera i Grubasa.
Jak to mówią , za Wysokie Progi
Znajdz mi beef , w którym raper nie nawija , że nie ma przeciwników , kto tu ***** jest ograniczony?
@
Oj dobry beef się zapowiada , po tej odpowiedzi Białasa naprawdę jaranko , czekam na dalszy rozwój sytuacji.
Ten cały Tomb to chyba jakiś żart.
Ten cały Tomb to chyba jakiś żart.
na niego to raczej nie ma co zwracać większej uwagi, to raczej białas vs peerzet
teombe podobno płyty wysłał X D
białas, wierzyłem w niego! dobre hashtagi
Beczka z Białasa trochę, na siłę szuka sobie fejmu. Trolololo.
Musi zrobić szum wokół płyty o której bym pewnie nie usłyszał, gdyby nie ten beef. ; o
Leci fajnie i co z tego, skoro pancze są przeciętne, a wszystko to pod promo? :d
Beczka z Białasa trochę, na siłę szuka sobie fejmu. Trolololo.
Musi zrobić szum wokół płyty o której bym pewnie nie usłyszał, gdyby nie ten beef. ; o
Leci fajnie i co z tego, skoro pancze są przeciętne, a wszystko to pod promo? :d
przecież Przemek nie ma większego fejma od Białasa, a nawet jeśli to nie dużo i też jego nowa płyta wychodzi, więc też ma jakieś tam promo
Raper Solar/Białas jest jeszcze gimbazą sceny rap w naszej Cebulandii. Prowokowanie diss'em o tym świadczy - nie miał się do czego dojebać to po jaki chuj w ogóle coś nagrał?
Raper Solar/Białas jest jeszcze gimbazą sceny rap w naszej Cebulandii. Prowokowanie diss'em o tym świadczy - nie miał się do czego dojebać to po jaki chuj w ogóle coś nagrał?
pl?
ograniczasz się do forum APO jeśli chodzi o muzykę? XD chodzi o jakąś akcję na koncercie, gdzie Peerzet zaczepił Błs'a i o ile się nie mylę Tomba : o
gimbaza sceny rap - Białas nagrywa ok. 10 lat, tyle samo ile Przemek, więc o co kaman?
kwestia robienia fejmu na Przemku jest na tyle śmieszna, że sam facebook, który dzisiaj jest głównym źródłem informacji wielu ludzi, pokazuje nam, że liczba 'lajków' u S/B przerasta Przemka o głowę
*cebulandia - PL rap jest całkiem mocny, fakt, jest teraz masywny napływ gimborapu/hiphopolo i zwykłego ścierwa, ale wg. mnie Polska ma do pokazania parę twarzy [nie *****, nie dioxy, sokoły i inne]
Assassin Mateusz
27-09-2012, 17:58
"Piszecie, że diss został nagrany żeby 'wejść po jego plecach' - popierdoliło was? gdzie ***** wejść? popatrzcie sobie na rozmiar fanbase'u i ilość wyświetleń na yt to zobaczycie, że to dla nas żadne promo. A sam fakt bycia w wytwórni w zasadzie niewiele znaczy w kwestii 'pozycji'.
Powstało to z powodu bardzo niefajnej opinii PRZ'a na nasz temat, której nie raczył nigdy wygłosić nam, tylko pierdolił w rozmowach z innymi raperami (zresztą o tym nawinięte macie w Rok Starze). I tym właśnie się różnimy - my jedziemy z konkretną osobą która nas wkurwia wprost, a nie gdzieś za plecami, albo strzelając w niebo."
Wypowiedz Solara z fejsa. Idz dalej byc psychofanem Przemka, bo to modne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.