View Full Version : "miniUP"...
Z góry chcielibyśmy was przeprosić, że o tak późnej porze i na koniec weekendu "miniUP'a" wprowadzamy, ale nie chcemy, abyście dłużej czekali. W końcu UP jest z tych mniejszych i już nie ma co przeciągać.
Nie zanudzając, przedstawiamy Wam drodzy gracze to, co zostało w nim wprowadzone...
Na mainie, doczekaliśmy się (w końcu - jak zapewne wielu z Was by powiedziało) ukończonej areny, która znajduje się w mieście Expgard i z której możemy zdobyć trochę doświadczenia i nie tylko - mały upominek także ;)
Natomiast miasto Rookgard, dostaje nieco więcej. Podpowiemy, że są to 2 nowe questy, w których zdobyć można ciekawe nagrody :)
Dokładnej lokalizacji podawać nie będziemy - oj nie - sami znajdziecie na pewno ;)
I jeszcze kilka innych rzeczy mniej lub bardziej widocznych na mapie, o których chyba już pisać nie będziemy, bo i po co - nie ma takiej potrzeby ;]
P.S
Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i już niebawem kolejne "miniUP'y" ;)
Życzymy wszystkim miłej gry.
Ekipa APO OTS
Sasha Rookslayer
10-09-2012, 00:02
No, w końcu Update!
Dzięki Tiger, jednak dotrzymałeś słowa :)
+ dla Ekipy.
Idę zwiedzać! :D
[Tygrys] No nie tak szybko... Dopiero po resie ;)
To róbta restarta, bo za niecałe 5 godzin wstaje do Sql! :D
Zarexoholik?
10-09-2012, 00:11
Świetne posunięcie, przynajmniej jakieś urozmaicenie od tego ciągłego expa.
fajnie, lepsze małe upy niż jeden większy co rok, propsy
Szymek Fizyk
10-09-2012, 06:59
A kto pisał o wprowadzaniu mniejszych upów wiadomo - Paul Dirac. Żeby nie problemy na studiach bym grał a tak już nigdy nie wrócę ale gratuluje zaangażowania, które od jakiegoś czasu raczej wzrasta aniżeli spada. Mam nadzieje, że liczba graczy z dnia na dzień będzie wzrastała.
pozdrawiam
~#*Nalesniczek Zla*#~
10-09-2012, 07:24
No ładne posunięcie ,ale patrząc na liczbę online players odechciewa się grać ;S
Trochę lipa z ludźmi na serverze. Ale gratuluję i brawa za UPA!
Ta arena na exp całkiem niezła tylko taki przeciętny lvl zakończy tam przygode po paru min ;d
Adachi.D
10-09-2012, 09:56
Fajnie, bedzie trzeba ogarnac te arenki ;d
Rekrut xD
10-09-2012, 11:30
No i git! Lepsze to niż nic hehe :) Exe na arenie mnie skończyły :(
Możliwości z grafik już Wam się dawno wyczerpały. Aha, i pamiętajcie że macie ograniczenie do 65k grafik, ale z pomocą Mortiisa ten problem zniwelujecie.
Sam "miniUP" jest dobrym urozmaiceniem na Waszym serwie. Oby takiej więcej.
kyzio666
10-09-2012, 12:48
Nie żebym płakał, ale ta arena jest nie do zrobienia dla ed/ms, Bardzo wątpię w to, że edzio, inny ed/ms solo zabil master atoma,miniona czy omena.
Up fajny ale potwory co do profy to źle dobrane. DZIEKUJE DOBRANOC
Jest to arenka typowo dla ek ;]
Iron Killer
10-09-2012, 14:22
Kiedy UW na rooku? Już się nie mogę doczekać :o
@edit
Mam 1,3k rp i mam apo zajebać? To ja dziękuje za takie coś
Bardzo fajnie, jest Up kupie pacca :).
No, w końcu Update!
Dzięki Tiger, jednak dotrzymałeś słowa :)
+ dla Ekipy.
Idę zwiedzać! :D
[Tygrys] No nie tak szybko... Dopiero po resie ;)
To róbta restarta, bo za niecałe 5 godzin wstaje do Sql! :D
XDDDDDDDDDD
#t Fajnie, że Up. Mini bo mini ale zawsze. Czekam na kolejne ;pp
Dobry ruch ze strony administracji ;)
No teraz to widać że Administracja zaangażowała się w odnowę serwera : )
Dobrym wyjściem jest robienie małych Up'ow co jakiś czas niż czekanie na większy pół roku czy nawet rok : )
Chociaż można było dać jakieś inne nagrody np. Jakąś rzecz potrzebną do następnego questu, jak i zrobienie coś dla ed (lub edycja areny) Bo ed/ms/rp nie mają szansy zrobienia questu ale myślę że w następnym upodate wezmą to pod uwagę.
Dobrze ze sie cos dzieje itp Ale ta arena to przesada zawsz robicie questy dla h lvli a poza tym ms/ed nie ma sznasz zrobic tego questa;]
.Animal.
10-09-2012, 22:04
Rabbit present na rooku!? HAHAHAHA
ale i tak gratulacje że coś dodaliście a ze to jest gówno to trudno
Lagga v3
11-09-2012, 08:17
Powodzenia wszystkim ed/ ms z ubiciem omena , gl & hf
Tyle dodaje co nic ten C hit niby ; >>
Dobrze, że dodaliście wszystkie potworki w jednym miejscu na rooku dużo można zarobić jest TP do każdego miejsca więc i to musiało być
A tak szczerze to po co P key na rooku ?
Już nie jest potrzeny by chodzić na takie trinery bo tam nikt nie będzie chodził bo każdy pójdzie na nowe a na dlr na tym quescie ;d
a do tego po schodach można hahah
jeden + to,że wkącu dużo respów zostanie zapomnianych haahh!
Arena jest dość fajna są tam ciekawe potwory lecz szybko się ona kończy dla przeciętnego gracza prawdę mówiąc możliwość wykonania jej w całości jest jedynie możliwa dla ek ewentualnie rp ed/ms nigdy tego nie zrobi chyba że w przyszłości jak będą 4/5k lvl xD . A chciał bym jeszcze dodać że za każdego potwora powinna być nagroda w skrzyni pod areną choćby itemki dostosowane do potwora nie jakieś tam superowe itemy żebym nie przesadzał a nie tylko sam exp ewentualny lot z potwora i na końcu tylko broszka :(
Spoko, ale kiedy kolejny "miniUP" ??? xDDD
Rekrut xD
30-09-2012, 08:22
No ekipa czekamy na kolejnego "mini upa" :)
Wg mnie ta arena jest wgl nie przemyślana, jaki ms/ed to wykona?
Jezeli bedziecie czesciej wprowadzac takie 'miniupy' to bedzie bardzo fajnie.:)
Wg mnie ta arena jest wgl nie przemyślana, jaki ms/ed to wykona?
A nie wiesz o tym , że ms/ed to profesje zapomniane na apo ? ja nie gram więc nie wiem wnioskuję to tylko z opinii użytkowników i płaczu na forum :D
Kurde u mnie już sporo lat mija jak przestałem grać ( nie licząc tygodnia pk dla jaj - teraz już chyba nawet passów nie pamiętam ) a Wy nadal ciskacie i nie nudzi się Wam ten serwer ? Nadal nie zrozumieliście i nie wyrośliście z tego ? Oczywiście to Wasza sprawa i Wasz czas ale ja się cieszę , że na oczy przejrzałem i nie marnuje już czasu dalej. Przez np. 3h gry ile można zrobić...spotkać się z znajomymi , trening , poczytać o czymś co się w życiu przyda i w ogóle wiele innych zajęć a cel :
Wbicie lv z 2555 poziomu na 2556 jaki to wyczyn i co to da w życiu ? jedna liczba więcej ? co Wam to da na serwerze gdzie gra 80 osób ?
Shakur Shooter !!!
15-10-2012, 12:33
ciekawe kiedy bd czekamy nadal narazie można sie bawić !quest xdd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.