PDA

View Full Version : Rabbit Present Quest By Sasha =]

Sasha Rookslayer
10-09-2012, 02:26
Witam!
Chciałbym się pochwalić, że jako pierwszy zrobiłem owy Quest na zajączka.
Quest jest od 300 lvla, ale uwierzcie, że wcale łatwo mi nie było...
Troszkę trzeba pomyśleć.

Podejście pierwsze, totalna klapa :(:(
http://i47.tinypic.com/2earosw.jpg

Podejście drugie, od razu lepiej :D
http://i47.tinypic.com/2rpp6hf.jpg

Nagroda, to króliczek, który daje Critica 10% :)
http://i47.tinypic.com/2vluwde.jpg

Na koniec chciałbym dodać, że widać pracę Adminów, jaką włożyli w owego Questa i chwała im za to. Oby więcej takich ciekawostek.

Jeszcze chciałbym dodać, gdy dostajemy nagrode, pisze:
Znalazłeś: Gold Coin, lecz na dniach (dziś/jutro) zostanie to poprawione, na:
Znalazłeś: Rabbit Present.

Czyszczę Questa na króliczka!
10 sc od osoby.

P.S

Pozdrawiam Tygrysa i dziękuje :)

Adachi.D
10-09-2012, 08:59
BEHEUEHUEHUE smieszny jestes xD nie ma czego gratulowac bb jeszcze zdzierac z ludzi po 10sc bedziesz, beka z Ciebie.

len
10-09-2012, 09:23
BEHEUEHUEHUE smieszny jestes xD nie ma czego gratulowac bb jeszcze zdzierac z ludzi po 10sc bedziesz, beka z Ciebie.

Idź sam zrób ;]

GZZ

Fate
10-09-2012, 12:45
Nagroda, to króliczek, który daje Critica 10% :)

Ja Pierdole...

Z datą dodania tego questu rookgard upadl.

Rekrut xD
10-09-2012, 13:30
Gz zrobienia tego questu :)

Trudny był?

TuRoczeK
10-09-2012, 14:06
Ja Pierdole...

Z datą dodania tego questu rookgard upadl.

Rookgard upadł już jak dodali demon seta (:

#t
Gz Michał, n@pierdalaj dalej! Goń Fsze !

Sasha Rookslayer
10-09-2012, 14:06
Gz zrobienia tego questu :)

Trudny był?

Rekrut, uwierz, że trudny ;)

Mti Rookstayer
10-09-2012, 14:41
Dobra, wiem już co mnie tam czeka, więc skorzystam z oferty xD
I Gz! tak w ogóle :D

Perlaż
10-09-2012, 15:11
A co z 2 questem ? Coś więcej o tym nie możesz powiedzieć ? Za kilka dni i tak to nie będzie żadną tajemnicą co tam jest

Sasha Rookslayer
10-09-2012, 15:14
Hmm, jedynie co mogę powiedzieć o drugim ''Quescie''..
Jest Npc, który wydaje polecenia, co mamy zrobić..
Przynieść pieniądze, itemy, śmieci, fodda itp.
Gdy przyniesiemy to, pewnie będziemy mieli dostęp do czegoś.

Przed bramką widać, że jest to dostęp do 6x Trainer Shooterów + 1x Trainer, a co jest dalej? Nie wiadomo :P

Zobaczy się na dniach.

Nocny Mistrzu
10-09-2012, 15:29
a gdzie podziękowania dla mnie? :D kto Cię nakierował? :confused::confused::cool::cool:

scimex pallll
10-09-2012, 16:10
Powiedz mi jedno, po chuj ci r present na rooku jesli on nie dziala ? XDDDDDDDDDDDDDDDD naprawde ten quest byl bez sensu

Matj
10-09-2012, 16:18
Scimex on dziala ;d bo bronie d war axe ma 1% crit, djiin blade 3% i c mace 3% ;D

Adaś
10-09-2012, 17:25
quest bardzo prosty moge czyscic go za 5 sc pisac do Nolia

Szymek Fizyk
10-09-2012, 18:12
Widzę, że naprawdę tygrys zaangażował się w losy serwa, szacunek.
Sasha napisze gratuluje ale tylko dlatego, że tygrys tam stoi. :eek:

Rekrut xD
10-09-2012, 18:50
Szkoda że nie mam już rookmena. Czyścił bym za darmo...@Edit

Kazek nie bądź taki mądry i się wszystkich nie czepiaj o jakieś literówki.

KaZeK
10-09-2012, 19:30
Szkoda że nie mam już rookmena. Czyścił bym za darmo...

Czyściłbym zią.

#t
Gratulacje wieczny początkujący graczu.

#editup
Tak się tłumacz :DXD

'Boonek'
11-09-2012, 12:57
i tak jestes gównem xd

Rekrut xD
11-09-2012, 14:13
i tak jestes gównem xd

Ktoś miał odejść już całkiem hehe. Sasha tylko żeby zarobić...

Bonafide25
12-09-2012, 01:25
Zastanawiam się, czy na tym serwerze są jeszcze normalni ludzie, którzy udzielają pomocy za darmo. Już nie wymagam nie wiadomo czego, o kulturze osobistej nie mówiąc, ale jak widzę osobę, która chwali sie wykonanym questem i pisze, że pomoże w wykonaniu za 10sc, to ręce mi opadają. Ok - czyszczenie wiąże się ze strata uhów/ihów/lfów ale potrzeba aż 10sc aby pokryć koszty? No nie wiem. Tak samo dzis, po wprowadzeniu krytyka dowiaduję się na trade, że ludzie chcą 100cc za daramanian axe, a gdy mówię, że to chyba lekka przesada zostaje wyśmiany. Miałem nadzieję, że jednak są tu jacyś normalni gracze, niestety przychodzi mi grać samemu, jedynie Lord Olszak okazał sie graczem, który potrafi pomóc bezinteresownie.

Zioomal
12-09-2012, 02:06
@Bonafide25 - jeżeli chcesz kupić Dara axe - pisz do Dobry Ziomek , sprzedam po NORMALNEJ cenie 35-40cc.

@ Gz Sasha :D , nie zdzieraj z biedaków "piniedzy" :D

Sasha Rookslayer
12-09-2012, 07:09
Zastanawiam się, czy na tym serwerze są jeszcze normalni ludzie, którzy udzielają pomocy za darmo. Już nie wymagam nie wiadomo czego, o kulturze osobistej nie mówiąc, ale jak widzę osobę, która chwali sie wykonanym questem i pisze, że pomoże w wykonaniu za 10sc, to ręce mi opadają. Ok - czyszczenie wiąże się ze strata uhów/ihów/lfów ale potrzeba aż 10sc aby pokryć koszty? No nie wiem. Tak samo dzis, po wprowadzeniu krytyka dowiaduję się na trade, że ludzie chcą 100cc za daramanian axe, a gdy mówię, że to chyba lekka przesada zostaje wyśmiany. Miałem nadzieję, że jednak są tu jacyś normalni gracze, niestety przychodzi mi grać samemu, jedynie Lord Olszak okazał sie graczem, który potrafi pomóc bezinteresownie.

Czyszcze już Questa za około 3sc do negocjacji :D
W końcu poświęcam swój cenny czas, dlatego chce coś zarobić.
Daramariana mogę Ci sprzedać za 50cc.

Pozdr..
Dzięki za komenty cunple!

Szymek Fizyk
12-09-2012, 08:32
W sumie ciężko, żeby wszystko było za free. Płaczecie a sasha mógłby brać 1 kcc za podpowiedź i co wtedy?
Pamiętam jak cwele na mainie wyrywali po 20 kcc za gówno warte info. Przecież możesz sam wykonać całego questa tylko później. Krótko: Płacz i Płać.

Bonafide25
12-09-2012, 11:36
Szymek Fizyk:
Nie płaczę, nie śpieszy mi się z poziomem mam 68 i prędko nie osiągnę wymaganego levela, żeby zrobić ten quest. Problemem dla mnie jest tylko debilizm ludzi tu grających, którzy zapatrzeni są tylko w pixelowe monety, które tak naprawdę nic nie dają. To, że będziesz mieć pro eq, wszystkie zrobione questy i domek napakowanymi itemkami sprawi, że będziesz fajniejszy? No niestety nie. Poza tym naucz się Szymku czytać ze zrozumieniem, mój post to nie płacz - to apel. A jeśli nie potrafisz poprawnie interpretować tekstu, to może wróć się do szkoły podstawowej, chyba tam tego jeszcze uczą [pod warunkiem, że na tym etapie kształcenia się nie znajdujesz.]

Sasha:
Dzięki, ale axe już kupiłem za 40cc. Życzę powodzenia w grze.

Szymek Fizyk
12-09-2012, 12:06
Piszesz mądrości i niby szkołę ukończyłeś na poziomie podstawowym. Przestań się ośmieszać koleś bo robisz z siebie dziwaka już na starcie.

Właśnie o to chodzi w tibii, żeby mieć jak najwięcej, jak najlepszych itemów i jak najwyższy lvl. Prawda jest taka, że sasha jest najlepszy na rooku i tyle. Grałem na mainie i gówno miałem, na niższych lvl mieli dużo więcej wszystkiego niż ja.

Skoro piszesz takie mądrości, że masz wyjebke na te gówno to po co grasz?
Tibia:
Zdobywasz chara, żeby go mieć, gromadzisz itemy żeby je mieć. A myslisz dlaczego mortis pomaga odzyskać passy do konta, które miałeś kilka miechów temu, żebyś to miał co juz miałeś. Cała tibia na tym polega i głupiec by robił questa i oddawał zdobyte itemy za free.

Grasz w gre której nawet nie rozumiesz, wstyd i tyle. Można być zerem ze względu na te gre ale lepiej tak niż być debilem nie wiedząc po co się gra i w co.

#down: Jeśli robisz sobie nadzieje, że znajdziesz kolegę w grze to powodzenia. Jakich ty masz kolegów, ze możesz jedynie z nimi w grze się spotykać. A tak ogólnie to tutaj raczej mądrych ludzi po za członkami z administracji, no raczej nie ma. Mi sie wydaje, że za bardzo filozofujesz na temat tej gry. Apo jest trywialne, przyjemne i typowa gra dla samotników więc powodzenia.

Bonafide25
12-09-2012, 12:19
Swój poziom intelektualny właśnie zaprezentowałeś - zniżasz się do dna obrażając rozmówców - skoro nie masz argumentów, to zamiast obrażać nie pisz nic. Po co gram? Dla zabawy :) Bawi mnie powolne zdobywanie poziomów samemu, nie używam botów, co jak widzę, jest tu powszechne - nie gonię za levelem, bo mnie to nie kręci. Myślałem, że poznam tu fajnych ludzi - bo przecież na tym polegają mmorgp - że można grać z kolegami i sobie pomagać - ale jeśli wolisz ciągnąć od wszystkich kasę to Twój wybór. Gdybym chciał być taki super i mieć wszystkiego najwięcej, to zrobił bym sobie swój ots na 7,6 i wszystkiego nadodawał. A może takie zajebiste jest dążenie po trupach do celu, żeby być w top? Nikt nie będzie się dostosowywał do Twojej wizji gry - nie każdego kręci bycie naj. Zresztą, widzę że takich abderytów jak Ty na tym forum jest więcej, mam nadzieję że w końcu zamiast się zamykać w domach i ciągnąc od wszystkich ile się da zrozumiesz, że lepiej jest mieć kumpla niż 100cc w bagpacku :) Bez odbioru smutasie.

Sasha Rookslayer
12-09-2012, 21:37
Gz sasha xd ile ci zeszło zrobienie tego questu?

Pierwszy raz?
Hmm, robiłem go około 30-40 minut.
Pozniej już lajtowo, około 20 minut c(:

@Down.

Racja, lecz Tygrys dobrze pomyślał, że można tam wchodzić, kiedy się chce.
Dużo osób pewnie będzie przychodziło na Lordy, Rookery itd, aby polootać ciekawe itemasy :D

Marcelllo
12-09-2012, 22:57
Pierwszy raz?
Hmm, robiłem go około 30-40 minut.
Pozniej już lajtowo, około 20 minut c(:
Dlatego wszyscy zazwyczaj czekają na up a później wielkie Buuuu bo questa się robi w ciągu chwili :P

Iron Killer
13-09-2012, 01:32

Aha
@top
GZ :rolleyes::rolleyes: