View Full Version : Update - arena main.
Adachi.D
10-09-2012, 17:34
HEJKA, wiekszosc zapewne domysla sie o co chodzi, ale napisze xD Jak wiadomo najsilniejszy moob to Omen, ale kto z ms/ed go wysoluje ? XD No raczej nikt... Ek ma harda solujac Omena, a co dopiero profesje magiczne, proponuje to zmienic, nie wiem na co, ale wypadalo by sie tym zajac.
ależ to napisałeś beka :D jestem na nie, nie jest powiedziane, że każdy może zrobić ten quest, a tak to masz motywacje do expienia/kupowania kcc.
Sasha Rookslayer
10-09-2012, 17:41
Nie? Dobrze zrobili...
Jeżeli Ms, ani Ed nie da rady, to niech wbija 4k lvla, a wtedy spokojnie da rade.
Nie!
Zarexoholik?
10-09-2012, 17:42
No przesadzona arena strasznie, a broszka jako nagroda to z lekka niewypał. Rp na 3k lvlu z Master Atomem ma zajebiście ciężko. Arena pod jedną profesję - ek.
Kup sobie eka i nie płacz. Masz się cieszyć, że coś się dzieje na apo a nie narzekać tylko !
kyzio666
10-09-2012, 18:09
arena do poprawki, sasha, to ze ty na roku wszystko mozesz zabic i kazdego questa zrobic to nie znaczy ze na main arena tylko jest dla eka,
@ sasha i tak noobem jestes i bedziesz XD
Rekrut xD
10-09-2012, 18:46
Trochę za silne moby i nie ma szans ich ubić tylko ek... Nagroda to broszka- żal!
Ale mimo to jestem na nie. Nie trzeba jej robić...
.LOGEST.
10-09-2012, 19:23
To jest śmieszne, że został zrobiony quest tylko i wyłącznie dla ek.
Poprawki nie będzie bo 3/4 serwera idzie na łatwiznę i gra tą profesją.
Poziom trudności areny nie jest adekwatny do nagrody : >
Iron Killer
10-09-2012, 19:34
Ja proponuję zmienić te moby bo mam 1,3k rp i do ubicia apo :O:O
Myślę że nie trzeba nic zmieniać ponieważ jeżeli w tym małym Up'ie dodali arene i tylko EK może ją wykonać to napewno w następnym Up'ie dodadzą coś dla profesji magicznych jak i RP. Ale zdziwiło mnie to niedopatrzenie ze strony Administracji że nie przetestowali areny.
~#*Nalesniczek Zla*#~
10-09-2012, 22:39
Myślę że nie trzeba nic zmieniać ponieważ jeżeli w tym małym Up'ie dodali arene i tylko EK może ją wykonać to napewno w następnym Up'ie dodadzą coś dla profesji magicznych jak i RP. Ale zdziwiło mnie to niedopatrzenie ze strony Administracji że nie przetestowali areny.
Podbijam ,ale mogli by zrobić arenkę dla profesji magicznych i dostosować moby do hp ms/ed.
Szymek Fizyk
11-09-2012, 07:34
Niby racja, ale jeśli ludzie, którzy zapewniają wam jedyną rozrywkę w waszym marnym życiu poczują się urażeni to oleją już na stałe serwer a wy będziecie płakać i całymi godzinami stojąc w depo przyglądać się waszemu eq i charowi. Dobrze jest, pomyślcie o tym jako o czymś za np. kilka miechów, lat. Macie już życiowe cele: ms, ed solujący omena czy tam coś innego. No zarex wziąłbyś drugi fakultet ed, już pisałem w twoim temacie, wykaż tym niewierzącym, że można solować omena każdą z prof.
Nigdy nikomu nie dogodzi.
Mam to w dupie, chociaz nie odbiore nagordy ze skrzynki to nie pisze idiotycznych tematow..
Kilka slow do autora : siejsze ferment, zeby tutaj nie grac kazesz isc ludziom na rl i nie marnowac czasu na apo, a sam placzesz na forum, ze nie mozesz zdobyc 25 kcc w grze = 50 groszy ?
Rekrut xD
11-09-2012, 14:10
Wszyscy płaczą o jakąś głupią broszkę wartą 25kcc? Żal mi was ludzie...
.LOGEST.
11-09-2012, 15:14
Wszyscy płaczą o jakąś głupią broszkę wartą 25kcc? Żal mi was ludzie...
Nikt nie płacze o broszkę, bo na nagrodę podejrzewam, że mają wyjebane.
Chodzi tutaj o to, że dodali quest, który może wykonać 1 profesja.
scimex pallll
11-09-2012, 18:54
Administracja zrobila ten "quest" na pale, oby tak dalej XDDDDDDDDDDDDDDDD
This is APO ;)
Jeżeli chcesz robić questy/nie padać jak szmata(ms/ed), graj TYLKO EK :)
Bezsens, creatora mogli dać od razu...
Nie? Dobrze zrobili...
Jeżeli Ms, ani Ed nie da rady, to niech wbija 4k lvla, a wtedy spokojnie da rade.
Nie!
prędzej apo upadnie niż wbije ktoś z ms/ed 4klvl, zreszta nawet gdyby wbili ten level to i tak ciągle za mało, aby ubić omena.
podbijam posty wyżej
Potwory o wyższej sile powinny być zmodyfikowane adekwatnie do danej profesji, nie dla only EK bo tylko oni moga zdonować arene.
Arena zostanie poprawiona, uzgodnilismy to po waszych pierwszych postach w tej sprawie, troche cierpliwosci.
Widać, nikt z was nie dostrzegł tego, o co tak naprawdę chodzi w tej arenie...
Arena nie jest questem i nie trzeba jej przejść całej! Każdy potwór w niej występujący jest tak jakby pojedynczym questem i za każdego zabitego potwora otrzymujesz nagrodę w postaci doświadczenia...
To, że ktoś nie może ubić Omena, to już trudno. Każdy potwór w niej znajdujący się jest wyzwaniem i za każdego zabitego potwora na tej arenie jest nagroda jak już wspominałem.
Broszka jest tylko UPOMINKIEM za zabicie wszystkich potworów. Tak samo jak i na Rooku jest to SL...
Dlatego proszę nie płakać, że nagroda(?) jaką jest broszka, jest zła. Bo nagrodą jest exp! Broszka to jedynie dodatek!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.